St Cloud Universitatea de Stat din programul de MBA se adreseaza pentru a satisface nevoile persoanelor care lucrează cu normă întreagă şi participarea la cursuri part-time, precum şi studenţi care frecventează cursuri pe bază de normă întreagă. Elevii care aleg acest program trebuie să completeze gradul lor prin participarea la cursuri la Cloud MBA site-ul clasei Sf. program. Admiterea la St Cloud pe bază de MBA nu include accesul la clasele de MBA oferit în Maple Grove.

De ce câştiga un St Cloud State University MBA?


Un St Cloud State University MBA dă liderii de mâine un avantaj competitiv. Programul nostru oferă abilităţile de management, înţelegere tehnică şi perspectivă globală, care sunt necesare pentru a reuşi într-o lume de schimbare rapidă.

 • AACSB International de acreditare
 • Un hands-on curriculum, care combină unic clasă de învăţare cu cererea lumea reală
 • O facultate distins cu doctorat, DBA sau JD de grade de la şcolile naţiunii absolvent de conducere
 • Un program inovator care permite studenţii part-time pentru a câştiga un MBA acreditat la 2-3 ani (in functie de finalizarea în prealabil de faza I cursuri)
 • oportunităţi de abundente pentru a personaliza programul de gradul prin electives şi concentraţii

Internaţionale de acreditare AACSB


Sf. Cloud Universitatea de Stat din program MBA a fost acreditat primul în 1982 de către AACSB International, Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Programul a fost re-acreditat în 1988 şi din nou în 2000. Suntem mandri de rangul cu Universitatea din Minnesota lui Carlson School, Universitatea din Minnesota-Duluth, Minnesota şi Universitatea de Stat din Mankato ca la programe, numai AACCSB International-acreditate de MBA în Minnesota.

Obiective


St Cloud Universitatea de Stat program de MBA combină o educaţie de afaceri amplă, cu flexibilitatea de a se concentreze pe un program de studiu care reflectă obiectivele dvs. personale şi talente. Curriculum-ul este conceput pentru a satisface următoarele obiective:

 • Să ofere instrumente analitice de bază din diferitele zone funcţionale de afaceri, care sunt cerute de către manageri de a lua decizii;
 • Promovarea competenţelor în creativitate şi rezolvarea problemelor;
 • Dezvolte abilităţi în luarea deciziilor etice; planificarea şi punerea în aplicare;
 • Insufla abilităţi de comunicare scrisă şi orală;
 • Foster o orientare de învăţare continuă în rândul facultate şi studenţi; şi
 • A construi o înţelegere aprofundată a mediului de astăzi social, politic şi economic.

Concentraţiile şi zone de accent


Elevii pot alege să ia cursuri electivă lor într-o concentraţie selectate. Concentraţiile oficiale sunt oferite în sistemele de informaţii, economie si resurse umane. Studenţii pot personaliza, de asemenea, programul lor de MBA prin luarea electives lor în domenii de accent, cum ar fi e-commerce, managementul operaţiunilor, finanţe şi marketing.

Cerinte program


Curriculum-ul MBA este împărţit în două faze. Etapa I constă în cursuri de fundaţie în zone funcţionale de afaceri. Solicitanţii pot să fi îndeplinit o parte sau toate cerinţele de fază I prin cursuri anterioare. Faza II cursuri constau din 11 sau 12 cursuri de nivel de absolvent (în funcţie de faptul dacă studentul alege să ia o concentraţie), care pun accentul pe punerea în aplicare a conceptelor de afaceri şi instrumente pentru a lua decizii şi să dezvolte strategii pentru a obţine un avantaj competitiv.

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
26 luni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019