Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration

&nbsp

Suntem încântați să anunțăm că la Universitatea Americana din Afganistan este acum accepta cererile de gradul de afaceri cele mai prestigioase din Afganistan, Master AUAF of Business Administration, cu un curriculum de clasă mondială și cursuri riguroase predate de facultate calificat pe plan internațional, cu expertiză în afaceri la nivel mondial practici.


Master AUAF de Business Administration cuprinde 15 de cursuri de credit care oferă o imagine cuprinzătoare de management general de afaceri. Clasele sunt admise pe o bază de cohorta. Fiecare grup progresează printr-o succesiune stabilit de cursuri care dezvolta primul concepte, instrumente și tehnici utilizate în cele mai bune organizații practici. Apoi, acestea sunt aduse împreună pentru a dezvolta abilități analitice.


Abilități analitice sunt rectificata folosind cazuri complexe de afaceri.Cazurile sunt mărturii ale unor situații reale care oferă participanților posibilitatea de a învăța de luare a deciziilor cu care se confruntă managerii. Cazuri ajuta pe participanți să realizeze că de luare a deciziilor nu este o știință exactă, iar aceste rezultate sunt uneori imprevizibile. Cazuri oferă o experiență de învățare profundă, care merge dincolo de stăpânirea de competențe și cunoștințe.


Programul de MBA va incepe in toamna 2013 semestru. Toate cursurile sunt programate pentru orele de seară încep 17:00.


Admitere Criterii


Candidații pentru masterat AUAF de Business Administration trebuie să completeze următorii pași pentru admitere.

&nbsp

  • Completeze și să trimită o cerere de MBA de admitere
  • Plăti o taxă de cerere nerambursabile de 2.250 de afgani
  • Oferă o transcriere oficială a verifica dacă solicitantul deține o diplomă de licență la nivel de la o instituție recunoscută de învățământ superior
  • Furniza CV-ul sau CV-ul
  • Ia un examen de admitere GMAT realizat de Universitatea Americana din Afganistan
  • Scrie un eseu de 1.000 de cuvinte
  • Au un scor TOEFL 520 sau mai sus
  • Avea un interviu personal cu AUAF facultate de afaceri și director al AdmitereTermenele limită pentru admitere


Candidații care aplică pentru toamna 2013 Master of Business Administration de clasă trebuie să aibă toate cerințele de admitere completate de o august 2013. Toate întrebările referitoare la Maestru AUAF of Business Administration și cererile de admitere se depun la coordonatorul de MBA și consilier.

&nbsp


Taxele de școlarizare și


De școlarizare totală este de 880.000 de afgani pentru doi ani de Master AUAF de Business Administration. Elevii dețin personal toate manualele și materialele, inclusiv un Instruments Calculator financiar BAII Texas furnizate de Master of Business Administration. Studenții trebuie să aibă acces la un calculator personal pe propria cheltuială, echipat cu Microsoft Word, Excel, PowerPoint și software-ul. Planurile de plată sunt disponibile. 

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university.

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university. Citește mai puţin