Master of Business Administration (MBA) este un grad de management generalist de calitate. Este un program de studii postuniversitare ideal pentru orice persoană care caută să câștige un mare profunzime și înțelegere a funcțiilor de bază de management și de administrare a afacerilor. Acesta este conceput pentru a dezvolta abilitățile, cunoștințele și competențele managerilor și viitorilor manageri, care își desfășoară activitatea pe plan local și internațional.

Compoziția din MBA oferă o bogăție de pregătire valoroasă pentru manageri. Accentul este pus pe abilitățile funcționale și aplicate, completate de studii culturale menite să permită managerilor să acționeze sensibil, adecvat și eficient în mediul de afaceri international. Cu un amestec de teorie și practică pe tot parcursul programului, MBA este relevant și se aplică imediat la locul de muncă.

Certificat Licențiat în Business Administration este conceput pentru a stabili bazele de cunoștințe și competențe în competențele de bază ale afacerii și de management. Certificatul este introducerea perfecta pentru a obține o înțelegere a mecanismelor de gestionare și arene de afaceri.

Admitere

  • Solicitanții trebuie să fi finalizat cu succes o diplomă de licență, sau mai mare, în orice disciplină.
  • Cererile din partea cetățenilor și a titularilor de vize de rezident permanent din Australia și Noua Zeelandă trebuie să se facă prin intermediul Centrului Universitati Admitere (UAC).
  • Solicitanții care s-au angajat studii în străinătate pot să furnizeze dovezi de competență în limba engleză. solicitanții locali și internaționali, care se aplică prin intermediul Centrului Universități Admitere (UAC) vor găsi detalii privind cerințele minime de competență și limba engleză dovezi acceptate pe site-ul UAC. solicitanții locali care se aplică în mod direct la Universitate ar trebui să utilizeze, de asemenea, informațiile furnizate pe site-ul UAC. http://www.uac.edu.au
  • Solicitanții internaționale trebuie să se aplice în mod direct la Western Sydney University, prin intermediul Oficiului Internațional.
  • Studenții internaționali care se aplică la Universitatea prin intermediul Oficiului Internațional pot găsi detalii privind cerințele minime de competență și limba engleză dovadă acceptabilă de pe site-ul lor.
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
27,400 AUD
După locații
După dată