Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

School of Business are drept scop de a produce absolvenți de înaltă calitate, care vor fi capabili să se plaseze în poziții de top clasate în companii locale și globale. Școala oferă atât programe postuniversitare universitare și post.

La nivel de absolvent, ofertele școlare Master of Business Administration Programul (MBA) pentru a contribui la dezvoltarea abilităților profesionale și de judecată pentru gestionarea eficientă la locul de muncă. School of Business combină cele mai bune practici din mediul academic si industrie pentru a și caută să imprime practicile de afaceri moderne pentru absolvenții săi.

Cerințele de admitere

Pentru admiterea în programul de MBA, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • AAP minim de 2.00 (sau clasa a treia / diviziune) în grade de licență cu:
  • AAP minim de 2,5, atât în ​​examinările SSC și HSC sau echivalent,
  • Sau, cel puțin un GPA de 2,00, dar GPA totală de 6,00 în SSC și HSC,
  • Sau, O'Level la 5 subiecți cu o AAP minim de 2.50 & A'Level la 2 subiecți cu un minim GPA 2.00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1)
  • Sau, o medie de 450 mărci din 800 în GED cu cinci subiecti (410 de mai jos pentru orice subiect, în care nu este permis)
  • Sau, fiii / fiicele luptători pentru libertate, cu un GPA totală de 5.00 în SSC și HSC.

PROGRAM STRUCTURA

Structura programului de MBA este prezentată în tabelul următor:

cursuri de MBA
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Canadian University of Bangladesh (CUB) is a new university. Yes it is newly established (January, 2016), but it is also a totally new breed of university, too. What makes Canadian University unique? ... Citeste mai mult

Canadian University of Bangladesh (CUB) is a new university. Yes it is newly established (January, 2016), but it is also a totally new breed of university, too. What makes Canadian University unique? It’s application based. That means that “we teach by demonstrating; we learn by doing”. Our approach to education, in that respect, very much follows the North American Model. Citește mai puţin