Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration

Oferit de cea mai veche universitate de limbă engleză din Canada, programul Masters of Business Administration (MBA) al Universității din New Brunswick Saint John oferă educație de clasă mondială și una dintre cele mai scurte perioade de recuperare din America de Nord pentru MBA de un an sau cu jumătate de normă .

MBA-ul nostru este o investiție în viitorul tău, cu un program intensiv care îmbină învățarea la clasă cu aplicații practice și experiență din lumea reală.


Programul este conceput pentru a dezvolta lideri antreprenoriale inovatori, iar studenții noștri se bucură de dimensiuni reduse ale claselor, un corp internațional divers de studenți, facultate accesibilă și un personal dedicat.


Toate aceste elemente funcționează împreună pentru a vă perfecționa abilitățile de care aveți nevoie pentru a concura și a reuși pe piața globală.

147641_201810_mba_1970.jpg

Aflați despre programul dvs.

Programul MBA al Universității din New Brunswick oferă studenților flexibilitatea de a-și potrivi cursurile cu programul lor individual.

Atât opțiunile cu normă întreagă, cât și cele cu jumătate de normă sunt structurate în module care se construiesc de la elementele fundamentale ale afacerii la practica avansată de management. -stagiu lunar la locul de muncă și un proiect final integrativ.

Studenții cu jumătate de normă pot finaliza programul în doar doi ani și jumătate. Studenții pot alege să ia oricare dintre cele trei fluxuri sau să dezvolte o combinație unică pentru a se potrivi nevoilor lor individuale de carieră.


Avantaj competitiv


Programul nostru de MBA oferă patru fluxuri - Afaceri internaționale , antreprenoriat și management tehnologic, management de proiect și dezvoltare de afaceri și vânzări profesionale .


Studenții noștri MBA primesc o bază comună în esențiale de afaceri în primele două module de studiu, în timp ce se specializează într-o zonă de interes pe măsură ce progresează prin studii.


Pentru a vă ridica și a rămâne în topul afacerilor este nevoie de o gamă incredibilă de cunoștințe - activitate industrială multinațională, tehnologii de afaceri inovatoare, conștientizare de sine - toate acestea susținute de o bază largă de afaceri.


UNB Saint John recunoaște și acceptă această provocare cu programul său de ultimă generație MBA. Aici veți dezvolta abilitățile și experiența de care aveți nevoie în timp ce construiți relații care vor dura toată viața.


Absolvenții programului nostru nu numai că au o apreciere a provocărilor și oportunităților pe care le oferă mediul de afaceri internațional, dar au și acces la o rețea globală de colegi și contacte, de neprețuit în afaceri astăzi.

147642_201810_mba_2172.jpgEliberați-vă potențialul


Programul UNB Saint John MBA este respectat și provocator, conceput pentru economia de astăzi. Cursurile sunt predate de academicieni, precum și de practicieni experimentați. Programul oferă o mulțime de oportunități pentru rețea, stagii și studii în străinătate pentru a vă completa experiența educațională și pentru a vă dezvălui potențialul de inovație și leadership.


Studenții care vin la programul nostru nu numai că au o ocazie unică de a studia cu facultățile care sunt experți mondiali în domeniul lor, dar sunt, de asemenea, pe o bază de prenume, cu toți profesorii și personalul, datorită raportului nostru scăzut dintre studenți și profesori.

Ultima actualizare Dec 2020

Despre facultate

The University of New Brunswick Saint John's Faculty of Business is where professors actually know your name. With our teacher - student ratio of 1:17 you are more than just a number. We strive to get ... Citeste mai mult

The University of New Brunswick Saint John's Faculty of Business is where professors actually know your name. With our teacher - student ratio of 1:17 you are more than just a number. We strive to get to know our students and engage them in unique opportunities that are right for their career development. We are a small, friendly and dedicated faculty with a mission to enhance your understanding of the world in which you live and work, and to enable you to make a significant difference in your community. We want our students to be successful in whatever endeavours they choose to pursue. Citește mai puţin