Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master Administrarea Afacerilor

Oferit de cea mai veche limbă engleză University din Canada, Universitatea din Masters of Business Administration New Brunswick Saint John (de MBA), programul oferă educație de clasă mondială și una dintre cele mai scurte perioade de recuperare a investiției în America de Nord pentru un an sau part-time MBA .

MBA nostru este o investiție în viitorul tău, cu un program intensiv, care îmbină învățarea la clasă cu aplicații practice și experiență din lumea reală.


Programul este conceput pentru a dezvolta lideri antreprenoriale inovatoare, iar studenții noștri se bucură de clasa de dimensiuni mici, un organism divers student international, facultate accesibil și un personal dedicat.


Toate aceste elemente lucrează împreună pentru a perfecționa abilitățile necesare pentru a concura și de a reuși pe piața mondială.

Învățare pe programul dvs.

Universitatea din programul de MBA New Brunswick oferă studenților flexibilitatea de amenajare cursurilor lor cu programul lor individuale.

Opțiunile atât full-time și part-time sunt structurate în module care construiesc din fundamentele de afaceri la practica de management avansat. Programul complet este format din cinci module de opt saptamani de studiu, urmate de o perioadă de examen, un stagiu de trei luni opțional la locul de muncă și un proiect de integrare, finală.

studenții part-time poate finaliza programul în cât mai puțin de doi ani și jumătate. Elevii pot alege să ia oricare dintre cele trei fluxuri sau de a dezvolta o combinație unică pentru a se potrivi nevoilor cariera lor individuală.


Avantaj competitiv


Programul nostru de MBA oferă trei fluxuri - International Business, Antreprenoriat si Management Tehnologie și Management General.


Studenții noștri MBA primesc o bază comună în afaceri esențiale, în primele două module de studiu în timp ce specializate într-un domeniu de interes, deoarece progresul prin studiile lor.


Să se ridice și să rămână la partea de sus în afaceri necesită o lățime incredibilă de cunoaștere - activitatea industriei multi-naționale, tehnologii inovatoare de afaceri, dornici de auto-conștientizare - toate susținute de o bază de afaceri largă.


UNB Saint John recunoaște și îmbrățișează această provocare cu programul său de MBA de ultimă oră. Aici vei dezvolta abilitățile și experiența de care aveți nevoie în timp ce construirea de relații, care va dura o viata.


Absolvenții programului nostru nu au doar o apreciere a provocărilor și oportunitățile internaționale oferă mediului de afaceri, dar, de asemenea, să aibă acces la o rețea globală de colegi și contacte, de neprețuit în afaceri de azi.Potențialul tău dezlantui


Programul UNB Saint John MBA este respectat și provocator, proiectat pentru economia de astăzi. Cursurile sunt predate de către cadre universitare, precum și practicieni experimentați. Programul oferă o mulțime de oportunități pentru crearea de rețele, stagii și studii în străinătate pentru a rotunji experiența dumneavoastră educațională și dezlănțuie inovația și potențialul de lider.


Studenții care vin la programul nostru nu au doar o oportunitate unică de a studia cu facultate, care sunt experți mondiali în domeniul lor, ele sunt, de asemenea, pe baza principiului primul nume cu toate facultate și de personal, datorită nostru student scăzut raport profesor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of New Brunswick Saint John's Faculty of Business is where professors actually know your name. With our teacher - student ratio of 1:17 you are more than just a number. We strive to get ... Citeste mai mult

The University of New Brunswick Saint John's Faculty of Business is where professors actually know your name. With our teacher - student ratio of 1:17 you are more than just a number. We strive to get to know our students and engage them in unique opportunities that are right for their career development. We are a small, friendly and dedicated faculty with a mission to enhance your understanding of the world in which you live and work, and to enable you to make a significant difference in your community. We want our students to be successful in whatever endeavours they choose to pursue. Citește mai puţin