Citește Descrierea Oficială

Master Administrarea Afacerilor

Programul de MBA "Logistica Management" este destinat pentru candidații cu un interes puternic în înțelegerea logistică și operațiuni - fie de fabricație sau de servicii de industrii. Programul are un accent de conducere și, prin urmare, este valoros pentru studenții cu un interes în management general. Este deosebit de valoros pentru cei care văd cariera lor în operațiuni în următorul deceniu sau care se văd consultanță operațiuni pentru întreprinderile client. Elevii să dobândească o cunoaștere și înțelegere a logisticii avansate, operațiuni, producție, distribuție și a lanțului de aprovizionare de gestionare a problemelor, concepte, instrumente și aplicații în profunzime. Ele se dezvolta capacitatea de a identifica problemele strategice în operațiuni, poziționa o companie de avantaj competitiv prin operații și logistică, pentru a alinia strategia corporativă și a operațiunilor, proiectarea lanțului de aprovizionare corect pentru produsul dvs., activați personalizare de masă, de a crea o companie practic integrată și să colaboreze la lanț de aprovizionare. Aspecte includ amânarea, speculații, partener de transport maritim, dezvoltarea de noi produse, ca răspuns eficient consumatorului, furnizor gestionat de inventar, impactul tehnologiei Internet asupra lanțurilor de aprovizionare și de e-commerce.

Începând cu luna ianuarie 2008, acest program este primul și singurul din Germania, care este acreditat de European Logistic Association (ELA), în funcție de nivelul de supraveghere / operațional introdus de ELA.

Începând cu decembrie 2009, programul este acreditat de Zentrale Evaluations- und Akkreditierungsagentur.

Curriculum

Management Logistic MBA este un program de master full-time, care durează timp de 18 luni.

Studiul este structurat modular. De obicei, aceste module vor fi oferite și completate într-o secvență consecutivă. Lecțiile pot fi, de asemenea, oferite într-un sistem de bloc.

Conceptul de acoperă 40% elementele de bază economice și 60% logistică de conținut specific. De predare este susținută prin: metode de predare moderne, întâlniri ale experților și excursii pe teren. Programul include șase module obligatorii, care se ocupă cu aspectele de afaceri ale managementului general, precum și cu accent detaliate cu privire la gestionarea lanțului logistic și logistica de management orientate. Dupa terminarea acestor module studentul va finaliza teza lor de master.

Pentru asigurarea calității după fiecare grup de lecții de lectori vor fi evaluate de către participanți și feedback-ul-discuțiile vor avea loc. Asigurarea internă a calității se face de către directorul academic al programului și scândurile responsabile la Facultatea de Management și Economie a TU Dresden (comision de studiu, examene de bord).

Cerințele de admitere:

  • un Master / de licență (4 ani de studii), de preferință în Economie sau Administrarea Afacerilor (egal cu 240 ECTS) sau
  • un master / Bachelor Degree de preferință în Economie sau Administrarea Afacerilor (egal cu 180 ECTS) și studii suplimentare, examene intr-unul din domeniul numit de studii egal cu 60 ECTS și
  • de obicei, de 2 ani de experiență de lucru în domeniul logisticii, producție, vânzări, Controlling sau IT
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Noem. 2019
Duration
18 luni
La zi
Price
12,500 EUR
După locații
După dată
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date