Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

De ce IPMI MBA?

MBA101MBA102

IPMI International Business School, înfiinÈatÄ Ã®n 1984, a fost cunoscut ca o scoala de afaceri de lider în pregÄtirea directorilor executivi pentru pregÄtire la nivel mondial. IPMI este un pionier în executiv Èi educaÈie MBA în Indonezia: primul de a livra pe deplin de educaÈie în limba englezÄ, primul pentru a oferi programe internaÈionale MBA în Indonezia, Èi primul care a utiliza Harvard bazate pe caz de abordare pedagogicÄ Ã®n regiune.

IPMI este privilegiat în a avea un angajament puternic Èi de sprijin de la Harvard Business School Èi Facultatea INSEAD în înfiinÈarea sa Èi în modelarea dezvoltarea timpurie. IPMI mândreÈte în a avea o bazÄ de absolventi de succes de aproximativ mii de lideri de afaceri din Indonezia Èi sa rÄspândit la nivel global.

Programele IPMI sunt cel mai bine cunoscut pentru punctul de vedere pedagogic unic Èi experienÈe holistice de implicare activÄ Ã®n proiecte internaÈionale viaÈa realÄ Èi integrarea teorie Èi practicÄ. Ècoala mândreÈte cu o echipÄ de stat-of-the-art de dezvoltare a carierei Èi un program executiv de orientare în carierÄ Ã®n asigurarea de accelerare a carierei de succes studenÈilor participanÈi.

baza de facultate IPMI lui provine atat din atmosfera localÄ Èi internaÈionalÄ, echipa de predare în cazul în care au absolvit Ècoli de afaceri de top. Acestea cuprind cele mai mari profile din industrie de calibru Èi sÄ se adapteze stilul de abordare Èi de facilitare centrate pe elev.

MBA curriculum

MBA103MBA104

CerinÈele de admitere

  • O diplomÄ de licenÈÄ acreditate de la universitate de renume
  • De înaltÄ performanÈÄ pe test de admitere, TOEFL Èi GMAT
  • Motto personal
  • Interviu cu facultate Èi liderii de afaceri de succes
  • 3 ani de experienta de lucru pentru Programul MBA
  • DouÄ scrisori de recomandare de la fostul facultate Èi / sau angajatorilor
Ultima actualizare Decembrie 2019