Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Îmbunătățiți-vă performanța ca manager și lider cu un program MBA recunoscut la nivel global, pe care îl puteți studia în timp ce lucrați.

Lua cariera ta la nivelul următor

Bazat în Universitatea de Științe din Victoria University, MBA de capital din Noua Zeelandă oferă o bază amplă în administrarea și managementul modern al afacerilor.

Veți învăța instrumente și modele care îmbunătățesc gândirea strategică, luarea deciziilor și conducerea, printr-o familie de programe profesionale care vă permit să alegeți calificarea care se potrivește.

29%: Proporția de MBA angajate la sau peste nivelul consiliului în termen de șase până la zece ani de absolvire. Asociația MBAs Careers Survey, 2010 Aflați de la liderii academici și profesioniști și construiți rețele puternice cu colegii dumneavoastră. Veți dezvolta abilități practice pe care le puteți pune imediat în practică în viața profesională. Veți avea ocazia să vă concentrați asupra domeniilor de interes pentru a maximiza beneficiile pentru cariera dvs.

Recunoașterea internațională

Programul de MBA Victoria este acreditat la Asociația Britanică a Asociațiilor de MBA (AMBA), un standard internațional recunoscut pentru toate programele MBA.

Victoria Business School se află într-un grup mic de școli de afaceri din întreaga lume care dețin "Triple Crown" de acreditare pentru educația internațională în domeniul afacerilor. Puteți avea încredere că calificarea dvs. se va opune celor mai bune din întreaga lume.

Master Administrarea Afacerilor

  • Începe: 5 Mar 2018, 4 Mar 2019
  • Tip: Cursuri
  • Locul de amplasare: On-campus (Pipitea, Wellington)
  • Complet: 240 de puncte (16 cursuri)
  • Intrare: Diplomă de licență și experiență de muncă de cinci ani

Cariere

Așezați-vă pozițiile pe roluri, cum ar fi șeful executivului, funcționarul șef, directorul financiar, directorul de marketing, directorul de informații șef și directorul general.

Multe MBA-uri din Victoria sunt acum directori de afaceri din C suite și din sectorul public, atât în ​​Noua Zeelandă, cât și în străinătate.

Ridicarea performanței și oportunitățile de promovare oferite de MBA vă pot mări considerabil puterea de câștig.

33%: Creșterea medie a salariilor la nivel mondial pentru MBA-uri imediat după finalizarea lor MBA. Aceasta scade la 92% în trei până la cinci ani. Asociația Studiului Carierei MBA, 2010

Burse de studiu

Puteți căuta burse pe baza nivelului de studiu, a domeniului și a fundalului.

sprijin angajator

Creșterea capacității pe care o obțineți de la efectuarea unui program MBA înseamnă că angajatorul dvs. poate fi dispus să vă plătească unele sau toate costurile.

Schimburile de peste mări

Luați-vă MBA la nivel global prin completarea unor studii de peste hotare la una din instituțiile partenere. Aflați mai multe despre efectuarea schimbului de peste hotare Victoria Abroad în cadrul MBA

Ultima actualizare Iunie 2017

Despre facultate

Wellington School of Business and Government (Faculty of Commerce) is a leading provider of quality knowledge and expertise in business and public sector related studies.

Wellington School of Business and Government (Faculty of Commerce) is a leading provider of quality knowledge and expertise in business and public sector related studies. Citește mai puţin

Acreditări