Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

management modern întreprindere

In zilele noastre, resursele-cheie pentru întreprinderile sunt cunoștințele și talentul lucrătorilor săi. Datorită lor, organizațiile de a genera idei pentru a permite dezvoltarea lor într-un mediu de piață în schimbare în mod dinamic.

managementul modern oferă noi perspective cu privire la operațiunile companiei în care toți angajații, indiferent de poziție, poate fi inovatori.

INE PAN lui "Master of Business Administration" Programul este răspunsul la toate problemele-cheie ale managementului modern, variind de la aspectele moi, cum ar fi leadership, cultura organizationala, comunicare, angajații de recrutare și motivație prin comportamentul consumatorului, marketing, new media, management financiar și riscul de întreprindere Și terminând cu cele mai bune practici din management strategic și de gestionare a organizațiilor mari în criză.

De ce studiu la INE PAN?

 • CALITATE
  INE PAN lui "MBA" este unul dintre cele mai bune programe de MBA în Polonia.
 • PRESTIGIU
  Academia Poloneză de Științe este una dintre cele mai renumite instituții științifice din Polonia.
 • OAMENI
  INE PAN lui "MBA" este o oportunitate de a stabili contacte de afaceri promițătoare cu oameni interesanți.

O "Master of Business Administration" Programul este oferit la INE PAN din 2008. Programul este direcționat către oameni ambițioși și curioși, care sunt în căutarea de inspirație și nu se tem de provocări, care doresc să iasă în evidență și să fie cu un pas inaintea competitiei.

Primul semestru al programului este construit în conformitate cu cele mai bune practici și acoperă principalele blocuri tematice, care sunt de bază în mai importante programe de MBA din întreaga lume, fiecare conținut subiect reflectă stadiul actual al cunoașterii și este transmis într-un mod atractiv pentru elevi, cu accent în munca în echipă și în interacțiunea dintre studenți și profesori.

În al doilea semestru, noi oferim subiecte mai specializate și avansate, conduse de experți eminenți, care să permită o înțelegere mai profundă a naturii evoluțiilor pieței și organizațiile se schimbă, și se confruntă cu anumite probleme și provocări cu care se confruntă organizațiile de astăzi într-un mediu tot mai competitiv și modifică în mod dinamic . Punem un accent pe explicarea forțelor și mecanismele din spatele fenomenelor sau proceselor observate în cadrul întreprinderilor și a mediului acestora, luând în considerare o astfel de abordare, ca bază pentru luarea deciziilor în lumea dinamică de astăzi.

Principalele obiective ale programului sunt:

 • Pentru a aprofunda și extinde cunoștințele de management,
 • Pentru a preda utilizarea managementului modern, marketing, contabilitate și finanțe instrumente analitice,
 • Pentru a se pregăti pentru analiza organizării și a mediului,
 • Pentru a dezvolta abilități practice de management în diferite forme de relații cu mediul,
 • Pentru a afla mai rezolvarea conflictelor, comunicarea internă, negocierea plumb, inițierea schimbării.

Alătură-te grupului nostru de studenți!

Primele clase: octombrie 2016.
Recrutarea: până la 30.09.2016.
Locul cursului: Palatul Culturii și Științei,
Numărul total de ore: ore 1578 + 114 (facultativ)
Puncte ETCS: 60 (total)

Clase de Organizație:

Master of Business Administration în limba engleză, durează două semestre, part-time. Se compune din două module (întâlniri) pe semestru. Fiecare modul durează de la 11.00 miercuri la ora 12:30 în zilele de duminică (plus cursuri elective). Fiecare subiect durează de obicei, de 8 ore.

Limba de predare a studiilor postuniversitare este engleza.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved o ... Citeste mai mult

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved on the 5th of January 1981 by the Prime Minister. Citește mai puţin