Master of Business Administration

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Master Administrarea Afacerilor

Cel mai unic aspect al programelor de afaceri de la Universitatea Asiatică este cerința de experiență în muncă. În fiecare vară, toți studenții vor avea ocazia să dobândească experiență reală în muncă printr-o serie de stagii de 3 luni. Toți studenții cu normă întreagă în MBA sunt obligați să efectueze stagiile.

În trecut, o serie de organizații de renume au participat la programele de stagii ale Universității din Asia. Studenții universității asiatice au avut oportunități de a lucra la Capital Nomura (Thailanda), General Motors (Thailanda), Hong Kong și Shanghai Banking Corporation (Thailanda), Jardine Fleming Thanakom Securities, Lowe Lintas și Partners, Procter & Gamble , Comisia pentru valori mobiliare și de schimb valutar din Thailanda, Bursa de Valori din Thailanda, Tesco-Lotus, Thai Airways International, TMB Asset Management și DTAC.
Aceste oportunități oferă studenților o experiență excelentă de învățare în aspecte practice și funcționale de lucru într-o organizație de afaceri reală.

Mediul de învățare dinamic

Studenții din Universitatea Asiană sunt expuși unui mediu de învățare foarte dinamic, cu clase mici și un nivel ridicat de interacțiune între elevi și lectori. Mai mult, membrii facultăților care vin din întreaga lume creează dinamismul. În plus, mulți studenți vor fi numiți în calitate de tutori personali, al căror responsabilitate este de a monitoriza și de a ajuta la dezvoltarea studenților. Grupurile de studiu sunt în mod normal mici și efectuate în afara orelor de clasă obișnuite.

Curricula flexibilă

Toți studenții din domeniul afacerilor nu trebuie să se angajeze în nici o specializare până când nu au luat toate subiectele principale de afaceri (un an pentru studenții MBA), care sunt concepute pentru a oferi studenților o înțelegere largă a diferitelor discipline de afaceri. După finalizarea cerințelor de bază, elevii au posibilitatea de a alege dintr-un număr de specializări disponibile la Universitatea Asiană (de ex., Contabilitate, bancar și finanțe, economie de afaceri, managementul sistemelor informatice (MIS) și marketing). Elevii pot alege, de asemenea, o zonă minoră de specializare.

Descrierea programului

Acest program este conceput ca o bază largă MBA generală. Curriculum-ul este format din 12 subiecți de nivel absolvent și un proiect individual. Tema unificatoare a programului este "managementul într-un mediu în schimbare", cu accent pe modul în care managementul poate monitoriza, planifica și implementa schimbările pentru a atinge obiectivele și obiectivele organizaționale. Această temă este reflectată în conținutul curricular al tuturor materiilor predate în cadrul acestui MBA. Ținând cont de natura bi-modală a populației țintă studențești, curriculumul de diplomă va fi oferit atât în ​​piesa Full Time, cât și în piesa de timp part-time.

Motivul pentru selectarea subiecților specifici incluse în acest curriculum general al MBA urmează obiectivele și obiectivele de mai sus ale programului. Proiectarea programului este largă, astfel încât toți elevii să aibă o bază solidă atât în ​​domeniile funcționale, cât și tehnice ale managementului afacerilor și vor putea să urmărească orice specializare în viitor. Descrierile individuale ale subiectului apar mai târziu în acest document.

În cadrul programului vor fi implementate o serie de metode de predare și învățare, în conformitate cu Strategia instituțională de predare și învățare. Prelegerile, tutorialele, atelierele și cursurile practice vor fi evidente pe tot parcursul programului și acest timp de contact va fi delimitat în cadrul fiecărei schițe de curs. În ceea ce privește activitatea de instruire, elevii vor fi organizați în "Grupuri sindicale". Sindicatele sunt responsabile pentru munca în comun (inclusiv activitatea evaluată) sub formă de studii de caz și rapoarte, eseuri, probleme și prezentări de clasă. Cu toate acestea, fiecare subiect va adopta o strategie concepută pentru a conferi un sentiment de responsabilitate pentru învățare din partea elevului. Educația orientată și bazată pe resurse, inclusiv folosirea adecvată a tehnologiei informației, va fi angajată pe tot parcursul vieții și va contribui la dezvoltarea "cursanților de-a lungul vieții".

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Fondată în 1993, Asia Universitatea este prima universitate complet internaţionale în Thailanda. Universitatea este situat în provincia Chon Buri aproximativ 150 km de la Bangkok, şi o scurtă 25-30 mi ... Citeste mai mult

Fondată în 1993, Asia Universitatea este prima universitate complet internaţionale în Thailanda. Universitatea este situat în provincia Chon Buri aproximativ 150 km de la Bangkok, şi o scurtă 25-30 minute de la statiuni de Jomtien şi Pattaya. &nbsp Clase mici transforma abandonului şcolar în moderate de absolvenţi extraordinare. După cum se spune, "într-o clasă mică nu poti sa nu înţelege '. &nbsp În clase cu intensă interacţiunea profesor-student, abordări inovatoare educaţionale, cum ar fi învăţarea activă, de tip peer-to-peer de instruire, educaţie şi minim invazive sunt regula, mai degrabă decât excepţia. Cursurile sunt predate în limba engleză. Toate lectori au fost educaţi la universităţi occidentale; aproximativ 75 la suta sunt vorbitori nativi de limba engleză.Dincolo de calificările lor academice, toate lectori din experienţa practică vastă. &nbsp Universitatea dispune de toate facilitatile unei universităţi moderne, inclusiv cămine pentru bărbaţi şi pentru studenţi de sex feminin, si un modern complex sportiv care include un centru de fitness, patru de aer condiţionat de squash courts, patru badminton, două terenuri de baschet şi un teren de dimensiuni football . Citește mai puţin
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Mai mult Mai Puțin