Prezentare generală

Cal luteran MBA oferă o facultate restante de a practica experți și un curriculum riguros, care pot fi personalizate pentru a se potrivi obiectivele de carieră.

Pe scurt

 • Elevii pot începe programul în luna august, noiembrie, februarie sau mai a fiecărui an.

Traseele profesionale

Aveți posibilitatea să lucreze spre un MBA într-o piesă generală sau puteți alege să câștige un MBA, cu o specializare într-una din aceste domenii:

 • antreprenoriat
 • finanțe
 • Managementul capitalului uman
 • afaceri internaționale
 • IT management
 • marketing

"Experiența mea în programul de MBA a fost atât de mult mai mult decât doar un grad castiguri. Mediul unic de clase mici, elevi ca-minded din diferite industrii, și profesori cu experiență care au grija cu privire la progresul elevilor au contribuit la modelarea activității profesionale și persoana care sunt astazi. "

Primo Custodio '99, '07 Vice President, HR Operations & servicii tehnice, NBC Universal

Repere Programul

Ideal pentru persoanele care doresc pregătire în competențe de bază de afaceri în timp ce acestea urmăresc, de asemenea, o zonă de pasiune, Cal luteran MBA dispune de un curriculum riguros, care poate fi personalizat prin urmărirea una dintre piesele noastre de concentrare profesionale.

Flexibilitate

Programul nostru de MBA este conceput pentru a fi flexibil pentru comoditatea studenților cu normă întreagă și profesioniștii care lucrează deopotrivă. Indiferent de a urmări pe care o alegeți, veți găsi, de asemenea, o varietate de opțiuni pentru a se potrivi educația dumneavoastră în stilul tău de viață ocupat.

 • Programarea flexibila clasa, inclusiv on-line, seri și intensives week-end
 • grad flexibil Data de finalizare
 • Locații în Thousand Oaks, Oxnard, Westlake Village și Woodland Hills

MBA în acțiune: Melin Brand

Experiențială de învățare și comunitare de logodna

Nu există nici un substitut, în orice formă de educație, pentru valoarea hands-on de muncă și experiență în domeniul ales. MBA dumneavoastră de la Cal Lutheran va scoate in evidenta procesul de învățare a pune la încercare, honuire abilitățile dumneavoastră, precum și construirea relațiilor necesare pentru a reuși.

 • Serviciile de carieră oferă suport studenților în identificarea celor mai bune oportunitati de internship cu firme locale.
 • Programul nostru de studiu în străinătate oferă multe oportunități de a câștiga experiență internațională și extinde rețeaua globală prin seminarii de călătorie în China și Europa, sau un program complet de MBA oferit în Viena, Graz și Linz, Austria.
 • Westlake Center este un co-muncă și spațiu de incubare pentru comunitatea de start-up regionale, oferind cursuri, seminarii, difuzoare și o rețea ideală și mediu creativ pentru întreprinderile antreprenoriale.
 • Școala de Management găzduiește o serie de evenimente populare pe tot parcursul anului în care elevii pot interacționa cu liderii de afaceri și de comunitate. Evenimentele includ antreprenor Vorbitor Series, Leadership Essentials, New Venture Concurență, Molecule și piețe, Cina cu decanul, și multe altele.

Cariere & Networking

Școala de Management de la Universitatea din California Lutheran este decis să vă ajute studenții noștri să descopere și să consolideze sentimentul lor de scop în același timp pregătindu-le să aducă ceea ce fac ei cel mai bine în lume. Noi cultiva spiritul în fiecare elev, în fiecare clasă, iar în familia extinsă a comunității noastre prin construirea unui sistem de sprijin puternic - relații cu mentori și colegii, instituții și lideri civice - care se extind dincolo de școală în sine, și în domeniul mai larg din California și din lume.

Construiți-vă rețeaua

Pe tot parcursul anului, Școala de sponsori de management și se angajează în multe evenimente unice, care creează oportunități de a învăța despre noi idei și pentru a crea noi relații într-o comunitate de afaceri puternic și plin de viață.

 • Antreprenor Vorbitor Seria oferă idei de tăiere margine, povești inspirate, și crearea de rețele la Cal Lutheran lui Westlake Center.
 • Molecule de caracteristici și piețe ale clienților și difuzoare Q & Ca și în domeniul științei bazate pe start-up - uri.
 • New Venture Concurența noastră oferă studenților posibilitatea de a pitch ideile lor de afaceri la un grup de judecători întreprinzător local.
 • Leadership - Essentials este un forum pentru absolventii si studentii sa aud despre noi directii in conducere.

Școala, de asemenea, stimulează și întreține relații de colaborare cu mai multe asociații locale. Printre acestea se numără Asociația pentru creștere Corporate (un hub pentru comunitatea de afaceri a orașului), Asociația Venture LA (forumul premier California de Sud pentru antreprenori, capital de risc, investitori înger, și consilieri profesioniști), Corporația de Dezvoltare Economică a Ventura County, și un centru de incubare de afaceri antreprenoriale și colaborarea găzduit la centrul Westlake.

ANGAJATORI

Absolvenții de munca noastră program de MBA pentru unii dintre angajatori de conducere ale zonei:

 • Amgen
<li>banca Americii</li>
<li>Anthem, Inc.</li>
<li>f&acirc;nt&acirc;ni Fargo</li>
<li>Baxter International Inc.</li>
<li>Northrop Grumman</li>
<li>Verizon</li>
<li>Kaiser Permanente</li>
<li>JD Power</li>
<li>Walt Disney Company</li>
<li>Jet Propulsion Laboratory (JPL)</li>
<li>Jude&#539;ul Ventura<img class="image-element pull-right half-width" src="https://www.masterstudies.com/element_db/33/33939_CLU_--_A_most_Welcoming_Campus.JPG" alt="" title=""/></li>
 • Merrill Lynch
 • <li>Asigurare agricultorilor</li>
  <li>Ameriprise Servicii financiare</li>
  <li>PenyMac Servicii de &icirc;mprumut</li>
  <li>Flota militara a Statelor Unite</li>
  <li>General Motors</li>
  <li>Raytheon</li>
  <li>Blue Shield din California</li>
  <li>&#537;i multe, multe altele.</li>
  

  Program predat în:
  • Engleză
  Acest curs este Bazat în Campus
  Start Date
  Sept 2019
  Duration
  45 ore
  La zi
  Price
  800 USD
  pe credit, $ 36.000 cost cu o schimbare de bază, plus tech. taxă
  După locații
  După dată
  Start Date
  Sept 2019
  Termen limită de aplicare
  Start Date
  Sept 2019
  Termen limită de aplicare
  Start Date
  Sept 2019
  Termen limită de aplicare
  Start Date
  Sept 2019
  Termen limită de aplicare