Read the Official Description

Descrierea programului


Complexitatea lumii economice, sociale și științifice de astăzi sporește cererea comunității de afaceri pentru studenții cu studii superioare de afaceri. Obiectivul general al programului de absolvent care să conducă la Master of Business Administration (MBA) gradul este de a pregăti absolvenți pentru a servi ca manageri eficienți în lumea afacerilor sau în aspectele de afaceri ale guvernului sau alte agenții.

Obiectivele programului

Obiectivele programului sunt

  • Furnizarea absolvenților cu cunoștințe fundamentale la un nivel avansat;
  • Oferă absolvenților competențe și competențe critice de afaceri necesare pentru gestionarea eficientă a afacerilor moderne;
  • Oferiți studenților o înțelegere a procesului de integrare și aplicare a competențelor și abilităților de bază în mediile și / sau situațiile de afaceri sau de afaceri.

Structura programului


Student MBA va dura de la 33 la 45 de ore semestru de lucru absolvent curs aprobat în satisfacerea cerințelor de curs pentru grad. Numărul exact de ore necesare va fi recomandat de către Advisorul MBA Graduate, în urma unei evaluări a cursurilor anterioare ale elevului. Această recomandare este supusă aprobării Oficiului de studii postuniversitare. Elevii trebuie să ia 33 de ore dincolo de cursurile prealabile.


Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline

Iunie 2019