Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Claflin101

Maestrul Claflin of Business Administration Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc să consolideze acreditările și cunoștințele lor, în timp ce câștigă o perspectivă internațională.

Formatul de livrare diferă de la un MBA full-time, deoarece oferă un grad neobișnuit de mare de flexibilitate, luând în considerare nevoile și constrângerile de timp ale elevilor noștri. Întregul curriculum poate fi completat în 18 luni sau mai puțin, care să permită studenților noștri să participe la provocările profesionale și personale în timp ce urmăresc gradul lor de absolvent. Studenții noștri provin din toate colturile Statele Unite ale Americii și din multe alte țări din întreaga lume, care lărgește perspectiva noastră națională și globală a întreprinderilor și stiluri de management încorporate în livrarea programului nostru.

Puteți câștiga MBA dumneavoastră on-line sau în campus.

Curriculum

La nivel național acreditat, The Claflin Universitatea School of Business satisface în mod constant cerințele Consiliului de Acreditare pentru școli de afaceri și programe (ACBSP). MBA oferă Claflin pregătire remarcabilă pentru profesioniști într-un cadru de afaceri gamă largă, de la o carieră în management, operațiunile de afaceri, resurse umane și multe altele. Un accent pe leadership etic, propunere de valoare pentru clienți, iar durabilitatea este nucleul familiei Universitatea Claflin, și încorporate în curriculum-ul programului de MBA Claflin.

Oportunități pentru studenți și Experiență

MBA este conceput Claflin pentru profesioniștii care doresc să consolideze acreditările și cunoștințele lor, în timp ce câștigă o perspectivă internațională. Formatul de livrare diferă de la un MBA full-time, deoarece oferă un grad neobișnuit de mare de flexibilitate, luând în considerare nevoile și constrângerile de timp ale elevilor noștri. De obicei, întregul curriculum poate fi finalizată în 18 luni sau mai puțin, care să permită studenților noștri să participe la provocările profesionale și personale în timp ce urmăresc gradul lor de absolvent. Studenții noștri provin din toate colturile Statele Unite ale Americii și din multe alte țări din întreaga lume, care lărgește perspectiva noastră națională și globală a întreprinderilor și stiluri de management încorporate în livrarea programului nostru.

Cariere si a rezultatelor

MBA oferă Claflin studenților, cu o experiență de neegalat la nivel mondial, care lucrează alături de colegii de diferite naționalități, care vorbesc mai multe limbi diferite, și de învățare de la facultate cu experiență de afaceri internaționale și expertiză pe piața mondială. MBA oferă Claflin studenților posibilitatea de a călători în străinătate pentru a experimenta un stil de viață, cultură și companii din alte țări. gradul de MBA vă va pregăti pentru oportunități în publicitate, marketing, comunicare de afaceri, resurse umane, asistență medicală și alte cariere interesante.

Cerințe de admitere

Cererile trebuie depuse la Oficiul pentru MBA. La primirea unei cereri cu documentele necesare, cererea trece printr-un Comitet de Admitere MBA compus din trei membri ai facultăților. Comisia va face apoi recomandările lor, care vor sta la baza admiterii solicitantului la Programul MBA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Citeste mai mult

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Citește mai puţin