Citește Descrierea Oficială

Southern Miss MBA este proiectat cu gândul la student. Absolvenții programului vor fi pregătiți pentru:

- A avea un impact imediat asupra liniei de bază a unei organizații
- Faceți trecerea de la un nivel de responsabilitate în cariera lor de afaceri la un nivel superior

Învățarea universitară este mai mult decât conținutul cursurilor individuale. Elevii învață de asemenea abilități vitale pentru succes și avansare în carieră. Pe parcursul programului, studenții dezvoltă un sentiment de familie prin munca de curs, prin proiecte de echipă și prin activități extracurriculare. În programul Southern MBA, veți afla despre

- Construirea de echipe
- Dimensiunile globale ale afacerii
- Comunicare și gândire critică
- Leadership
- Decizie etică
- Rețele

Southern Miss oferă programe de MBA pe campusurile Hattiesburg și Long Beach și la Centrul Spațial Stennis. Unele clase sunt, de asemenea, disponibile în Jackson County.


Obiectiv

Programul de MBA are un caracter larg și are drept scop dezvoltarea competenței manageriale dintr-o perspectivă generală. În mod specific curriculumul MBA

- întărește abilitățile de gândire critică care implică capacitatea de a structura și analiza creativ problemele și de a procesa date pentru a furniza informații utile

- încurajează gândirea care are o dimensiune globală și o integrare a dimensiunilor economice, tehnice, politice, juridice și social-culturale

- oferă abilități practice de luare a deciziilor manageriale prin instruirea în domeniile funcționale ale afacerii (contabilitate, analiză financiară etc.)

- dezvoltă abilități în abordarea problemelor comportamentale, inclusiv capacitatea de a funcționa eficient ca factor de decizie, motivator și lider

- sporește gradul de conștientizare și apreciere pentru valorile etice, demnitatea umană, diversitatea culturală, responsabilitățile sociale și nevoia de autodezvoltare continuă

- dezvoltă capacitatea de a gândi strategic și de a funcționa eficient într-un mediu de schimbare rapidă

- îmbunătățește abilitățile de comunicare scrisă și orală


De ce elevii aleg Southern MBA:

Flexibilitate: Elevii pot alege să îndeplinească cerințele de diplomă prin cursuri de imersie cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Comoditate: Cursurile sunt programate pentru a se potrivi nevoilor elevilor care lucrează, atât în ​​timp cât și în locații.

Calitate: Southern Miss oferă singurul program acreditat la nivel internațional în Mississippi de Sud prin intermediul lui AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Și, cursurile sunt predate de către membrii facultății restante, cu normă întreagă.

Valoare: Costul de Sud Miss MBA face una dintre cele mai bune valori în Mississippi și în regiunea de sud-est.

Locație: Calitatea vieții în Mississippi de Sud și apropierea de New Orleans, Mobile și Jackson sunt avantaje pentru studenți. Există acces la o varietate de activități culturale, evenimente sportive și atracții în întreaga zonă, de la Hattiesburg până la coasta Golfului.


Opțiuni de program

1: Dacă aveți o diplomă de licență într-o disciplină de afaceri, veți începe probabil cu curriculum-ul avansat. Acest curriculum ajută la dezvoltarea abilităților elevilor de a reuși în orice mediu de afaceri. Punerea teorie în practică, programul vă va ajuta să construiți o bază solidă de competențe și o perspectivă generală de management prin intermediul a 30 de ore de cursuri în:

Etică (MBA 600) Probleme de marketing (MBA 605) De luare a deciziilor analitice (MBA 610) Finanțe managerială (MBA 640) Abilități de comunicare (MBA 645)

În plus, veți avea nevoie de 9 ore de electives.

2: Dacă aveți o diplomă de licență non-business, veți începe în curriculum-ul de bază primul an. Acest curs de studiu introduce studenții la activitățile funcționale ale organizațiilor și la bazele de luare a deciziilor manageriale. În mod colectiv, cursurile de bază oferă cunoștințe fundamentale pe care trebuie să le aibă fiecare manager eficient și fundamentul pe care elevii se mută în curriculum-ul avansat. Cerințele preliminare sunt Calcul și Statistici. Acest curriculum include 18 ore de cursuri în:

(MBA 500) Contabilitate (MBA 511) Analiza economică (MBA 520) Managementul operațiunilor (MBA 530) Marketing (MBA 550)
Analiza Financiară (MBA 570)

Acestea pot fi renunțate dacă se încheie un echivalent de licență.


Full-time sau Part-time

Ca un student cu normă întreagă MBA, cursuri este oferit astfel încât să vă puteți îndeplini cerințele de grad într-un an, dacă aveți un background de afaceri de licență. Programul durează de obicei doi ani pentru studenții cu diplomă de licență non-business. Elevii trebuie să fie înscriși în 12 ore semestru pentru a fi considerați cu normă întreagă.

Un student se poate înscrie cu frecvență redusă la campusurile din Hattiesburg sau Long Beach sau la site-ul de învățământ al Centrului Spațial Stennis. Înscrierea în programul part-time poate necesita doi sau trei ani pentru a fi finalizați, în funcție de cerințele curriculare individuale. Multe ore sunt oferite seara pentru a se potrivi profesionistilor care lucreaza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la College of Business at The University of Southern Mississippi »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019