Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration

Fort Hays a oferit cursuri de afaceri de peste 100 de ani. În 1977, am lansat un program tradițional Master of Business Administration (MBA) . Am inceput sa oferim programul complet online in 2007. Din 2009, GetEducated.com a numit FHSU online MBA un "Best Buy" pentru diplomele acreditate regional .

MBA on-line a fost clasat pe primul nivel la nivel național pentru educație de înaltă calitate în clasamentul US News & World Report lansat în ianuarie 2012. Programul FHSU MBA este un program de înaltă calitate cu un curriculum de bază care susține cele mai importante aspecte ale afacerii. În plus, oferim mai multe concentrații relevante în carieră, care permit elevilor să își aprofundeze cunoștințele într-un anumit domeniu de conținut.

Un accent al programului de MBA este de a produce lideri de afaceri care sunt cu adevarat "Forward Thinking. World Ready. "Vom provoca elevilor să gândească mai critic și profund despre cursuri și să lucreze în echipă pentru a rezolva problemele de afaceri din lumea reală.


Cursuri MBA

Gradul MBA este format din 34 ore de credit, sau 12 clase, în domenii precum marketing, management, economie și finanțe.

Dacă ați luat cursuri de absolvent la un alt colegiu sau universitate acreditată la nivel regional, acestea pot conta pentru gradul MBA , sub rezerva aprobării de către Comitetul MBA . De obicei, nu vor fi luate în considerare cel mult șase până la nouă ore de credit pentru creditul de transfer.

Dacă nu aveți o diplomă de licență de afaceri, va trebui să luați o suplimentare de patru cursuri de fundație (în prezent, doar oferite online) pentru a vă pregăti pentru programul de MBA . Elevii care doresc înlocuirea sau scutirile de la cursurile de fundație ar trebui să-și trimită solicitările prin intermediul Coordonatorului Universitar la Comitetul MBA pentru evaluare și aprobare.


Câștigați-vă MBA în campus

Încercați să vă avansați cariera la o poziție de mijloc sau de conducere? Câștigați un Master of Business Administration grad la FHSU fără a întrerupe în mod semnificativ viața ta de lucru. În doar patru semestre pentru studenții cu normă întreagă, vă puteți deplasa la o responsabilitate mai mare, la o salarizare mai bună sau la o nouă carieră.

 • Proiectat pentru a lucra profesioniști care pot sau nu pot avea o diplomă de afaceri, MBA combină cursuri de bază de MBA cu alegerea dvs. de concentrații.
 • Programul nostru MBA dezvoltă abilități în domeniile funcționale ale afacerii și vă învață cum să le aplicați pentru a atinge obiectivele organizaționale într-un mediu global.
 • Învățați în sălile de clasă cu profesori de afaceri experimentați. Sau, pentru flexibilitate maximă, urmați aceleași cursuri, predate de aceeași facultate, online.
 • Programul de afaceri pentru absolvenți este format din 34 de ore de credit și 12 ore suplimentare (patru cursuri de fundație) pentru studenții care nu au o diplomă de licență.
 • Ambele cursuri de bază și de bază MBA sunt oferite pe tot parcursul anului. Consultați informațiile de admitere și de înregistrare. De asemenea, verificați costurile noastre de școlarizare.Câștigați-vă MBA Online

Câștigați gradul fără a întrerupe în mod semnificativ cariera ta. La urma urmei, știm că ești un profesionist profesionist. Știm că aveți nevoie de flexibilitatea de a studia când și unde este cea mai convenabilă pentru dvs.

În programul nostru riguros de MBA , învățarea tradițională în clasă este combinată cu cea mai recentă tehnologie. Furnizăm videoclipuri streaming oriunde te afli. Panourile de discuții online vă ajută să păstrați legătura cu colegii de clasă, precum și cu instructorii dvs.

MBA FHSU dezvoltă abilități în domeniile funcționale ale afacerii și vă învață cum să le aplicați pentru a atinge obiectivele organizaționale într-un mediu global.

Pentru profesioniștii profesioniști care sunt auto-motivați și independenți, folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că educația ta se adaptează la nevoile tale. Ne-am angajat să vă oferim cea mai înaltă calitate a resurselor și răspunsuri ori de câte ori aveți nevoie să intrați în legătură cu noi.

Cerințe de admitere

Un examen acceptat de GMAT sau alt examen de plasare a absolventului (GRE, LSAT, etc.) înainte de înscriere, 2 scrisori de recomandare, o declarație personală care indică motivele pentru care a obținut o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor, inclusiv obiective profesionale și / Experiență și un CV curent.


cerere

Aplicațiile MBA sunt acceptate pe tot parcursul anului și admiterea se face pe o bază continuă. Toate materialele trebuie să fie primite cu cel puțin 60 de zile înainte de prima înscriere a elevului. Școala FHSU Graduate și Comitetul MBA vor examina numai pachetele complete de aplicații, care trebuie să includă următoarele:

 • O aplicație absolventă plătită
 • CV-ul curent
 • Transcrierile oficiale de la toate cursurile de licență și de absolvent (în limba engleză)
 • Scorurile oficiale ale examenului de admitere la admitere în management (GMAT) sau al altui test de plasare a absolventului (de exemplu, GRE)
 • Două (2) scrisori de recomandare
 • Declarație personală de la student care indică motivele pentru care solicită o diplomă de Master of Business Administration, inclusiv obiective profesionale și / sau de carieră și o experiență de muncă pertinentă din trecut
 • Alte cerințe specificate de școala postuniversitară a Universității de stat Fort Hays
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associa ... Citeste mai mult

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associate's, bachelor's and master's levels through 28 academic departments. Citește mai puţin
Wichita , SUA Online + 1 Mai mult Mai Puțin