Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Creșteți-vă oportunitatea cu Master of Business Administration (MBA)
Pregătiți-vă pentru avansuri în cariera dvs. cu programul Master of Business Administration (MBA) al Universității Grand Canyon, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo. Cu un curriculum integrat în dezvoltarea conducerii, creșterea organizațională și gestionarea operațiunilor, acest program on-demand MBA online este perfect pentru directorii de viitor și liderii de afaceri. Dezvolte spiritul antreprenorial și să devină un gânditor și decizie maker critică întemeiată în viziunea creștină.

Acest Master of Business Administration program cuprinde o varietate de cursuri relevante pentru operațiunile de afaceri moderne de zi. Examina subiecte de contabilitate și finanțe de la principiile de bază la concepte inovatoare, inclusiv previziuni și de strângere de fonduri de pe piețele de capital. În medii de învățare mici, stimularea academic, a discuta despre formularea și executarea strategiilor în cadrul organizațiilor și a durabilității pe piața mondială. Cercetare funcții departamentale dintr-o poziție de conducere, precum și a discuta despre comportamente și tehnici care operațiunile de impact și să îmbrățișeze diversitatea.

Rezultatele de ieri

Aflați Leadership în afaceri
În Master of Business Administration program de gradul online, veți obține o înțelegere sporită a afacerilor, administrației și conducerii efective. Examinați componentele care conduc afaceri de succes și să stăpânească procesul de a crea o cultură organizațională productivă. Cursuri și de ajutor de gândire critică vă dezvolta cunoștințele de lider de transformare în practica de afaceri.

Ce veți învăța

Studiați un curriculum cuprinzător de MBA
MBA online accelerează procesul de învățare prin intermediul mai multor subiecte și obiective de curs:

  • Concepte manageriale și strategii referitoare la gestionarea operațiunilor în ambele medii de producție și servicii
  • Administrarea funcției de marketing și analiza de piață a mediului
  • Planificare de marketing, strategie si control
  • Concepte microeconomice și macroeconomice relevante pentru afaceri contemporane
  • instrumente și tehnici cantitative utilizate pentru a modela funcțiile de afaceri și aplicații
  • Concepte cheie de conducere
  • Privire de ansamblu asupra modului în care știința comportamentului organizațional contribuie la lideri eficienți și manageri

Rezultatele carieră

Promovați-vă cariera cu abilități avansate de lider
MBA este un program extrem de căutat de grad. Acesta vă oferă abilitățile necesare pentru a dezvolta și să câștige încrederea în sine pentru a acționa ca un executiv, antreprenor, director, manager și lider de afaceri. cariere tipice cu un masterat în administrarea afacerilor includ director executiv, vicepresedinte al operatiunilor, director sau lider în toate tipurile de organizații de afaceri și de servicii.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date