Master of Business Administration

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Maestru De Administrare A Afacerilor - MBA

Provocați-vă și luați-vă cariera la nivelul următor cu un MBA de la Colegiul Coles de Afaceri. Programul Kennesaw & Galleria MBA, care a fost evaluat pe plan internațional, este conceput pentru mediul profesional Metro Atlanta. Cu programul nostru part-time, puteți completa gradul dvs. în doar 18 luni sau să dureze cât șase ani.

Colegiul KSU-Coles a ocupat locul 1 în bursele publice cu normă întreagă în Georgia de către US News and World Report.

Ești condus, așa suntem noi

La Colegiul Coles, noi credem în a ajunge la mai mult - și știm că și tu faci. Curriculum-ul dvs. vă va oferi o cunoaștere mai profundă a fiecărei funcții de afaceri, ajutându-vă să luați cu încredere proiectele la nivel înalt și inițiativele de afaceri. Facultatea noastră este lider în domeniile lor, oferindu-vă acces la cercetare și idei pe care le puteți aplica imediat în cariera ta.

Flexibil și accesibil

Programul nostru de MBA este livrat la ore convenabile și locații care se potrivesc programului dvs. ocupat. Cele mai multe cursuri se întâlnesc o dată pe săptămână cu alegerea sesiunilor de seară sau de weekend. Oferim cursuri atât în ​​semestrele de toamnă cât și în primăvară, plus în timpul verii.

Dacă alegeți opțiunea "Kennesaw Option", cursurile sunt oferite în campusul Universității de Stat din Kennesaw. Majoritatea cursurilor din campus sunt oferite o dată pe săptămână, de luni până joi, începând cu ora 17:00 sau 20:00. "Galleria Option" este găzduită în complexul Cobb Galleria și oferă cursuri de luni până joi, începând cu ora 18:00.

Curriculum

Curriculum-ul de bază al MBA Coles este format din opt cursuri necesare. În plus, trebuie să luați patru electives (dintre care una trebuie să fie internațională în conținut). Trei dintre electives (12 ore de credit) poate fi orice curs de 8000 de nivel incluse în programul de MBA al KSU. Puteți alege să vă adaptați gradul în următoarele domenii: management general, operațiuni, finanțe, economie, marketing, antreprenoriat, sisteme de informații de afaceri, afaceri internaționale și resurse umane.

Vizualizați Catalogul absolvent al KSU pentru listarea și descrierea cursului. În cazul în care gradul dvs. de licență nu este în afaceri, s-ar putea fi necesar să ia cursuri prealabile în contabilitate, finanțe și statistici înainte de a începe programul.

MBA Student Information

Felicitări pentru a fi acceptat în programul de MBA de la Colegiul de Afaceri al Colegiului de Business din Kennesaw State University. Înainte de a începe studiile trebuie să:

  • În mod oficial acceptați oferta noastră de admitere, urmând instrucțiunile trimise de către Biroul de admitere universitară al Kennesaw State University (în e-mail-ul dvs. de admitere la MBA).
  • Asigurați-vă că toate pre-cerințele necesare sunt îndeplinite.
  • Configurați conturile elevilor (e-mail, Brightspace, Owl Express).
  • Participați la orientare.
  • Transformați documentele de imunizare.
  • Reîmprospătați-vă abilitățile de cercetare și de analiză a cazului.
  • Răsfoiți politicile și procedurile din catalogul absolvent.

La scurt timp după acceptarea oficială a ofertei noastre de admitere, trebuie să primiți e-mailuri care să furnizeze informații despre verificarea îndeplinirii condițiilor prealabile și înregistrarea noii orientări pentru studenți. Noua orientare spre MBA este obligatorie. Este o orientare în două părți care include o sesiune de informare și un atelier. Sesiunea va fi facilitată de Administrația Programului MBA. Subiectele de discuție includ așteptările programului, selecția de clasă, urmărirea progresului gradului, procedurile de înregistrare, serviciile de absolvire și alte informații importante. Va exista, de asemenea, o oportunitate pentru Q & A. Dacă nu primiți aceste e-mail-uri în termen de 4 zile lucrătoare de la acceptarea ofertei noastre de admitere, vă rugăm să contactați Dan Audia, Director Admitere pentru Programe MBA.

Kennesaw / Galleria MBA Primăvara 2018 Orientarea este 2 decembrie

Scopul acestei orientări este să vă puteți ocupa de toate problemele administrative și să aflați resursele disponibile pentru a vă sprijini pe parcursul studiilor, astfel încât să puteți ajunge la clasă în prima zi și să fiți gata să învățați.

Consilierea

Programul KSU MBA este extrem de flexibil. Vă puteți adapta educația la propriul dvs. ritm și interese. Puteți trece prin program în 12 luni, luând o artă completă de clase în fiecare semestru, sau mai lent, luând doar o clasă sau două în fiecare semestru. Puteți concentra electives într-un anumit domeniu de studiu sau vă puteți înscrie într-o serie de cursuri pentru a vă lărgi educația.

Tu controlezi experiența Coles MBA.

Utilizați Catalogul absolvent și Programul de cursuri pentru a vă ajuta să luați decizii cu privire la cursurile pe care să le urmați, când să le luați și unde să le luați. Puteți utiliza Foaia de programare de planificare și programul de bază al cursurilor de mai jos pentru a pune împreună un plan pe termen lung pentru finalizarea programului dvs.

Dacă aveți vreun fel de întrebări sau doriți să veniți să discutați despre programul dvs. de studiu, vă rugăm să îl contactați pe Tanya Mosley, director adjunct MBA.

Înregistrare

Activitatea de înregistrare este permisă în anumite perioade de timp. Consultați Calendarul academic pentru termenul pe care trebuie să îl înregistrați pentru a nota aceste perioade. Verificați, de asemenea, biletul dvs. de timp în fila "Înregistrare" în Owl Express pentru a vă vedea perioada de înregistrare specifică. Tutorialul de mai jos este, de asemenea, util în navigarea ecranelor de înregistrare.

PASUL 1 - Căutați în PROGRAMUL CURSURILOR pentru a determina opțiunile de program.

PASUL 2 - Mergeți la OWL EXPRESS pentru a vă înscrie la cursuri.

Managementul carierei MBA

Efectuarea deciziei de obținere a MBA este un pas major. Este nevoie de o mulțime de timp, resurse și angajament personal. Asigurați-vă că eforturile dvs. sunt plătite prin utilizarea biroului nostru de management al carierei MBA. Acest birou vă oferă resurse, instrumente, cunoștințe și coaching 1-pe-1 pentru a vă lua o decizie în cunoștință de cauză despre cariera dvs. și pentru a dezvolta o strategie globală pentru a vă atinge obiectivul.

Atingerea în rețeaua KSU

  • Conectați-vă cu Coles pe LinkedIn - Creșteți-vă rețeaua personală și profesională. Căutați alte rețele în Coles, cum ar fi MBA, EMBA, Alumni și multe altele.
  • Utilizați statutul dvs. de student pentru a accesa Coles College Professional Evenimente gratuit cu un RSVP.

Petiția pentru absolvent

Trimiteți-vă petiția pentru a absolvi semestrul înainte de a planifica să absolvi. Trebuie respectate termenele și instrucțiunile de absolvire. Informațiile pentru absolvenții tentativi pot fi găsite pe pagina web de pornire.

Ultima actualizare Noiembrie 2017

Despre facultate

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty ... Citeste mai mult

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty largest public universities in the country, Kennesaw State offers more than 100 undergraduate and graduate degrees, including an increasing number of doctoral programs. Citește mai puţin
Kennesaw , Marietta + 1 Mai mult Mai Puțin