Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

MSU Denver, part-time, program flexibil de Master of Business Administration oferă studenților cu un MBA accesibil, flexibil, de înaltă calitate prin excelență în predare, atenție individuală și hands-on experiență, la o valoare excepțională. AACSB-acreditat MBA oferă cursuri de acces la prețuri accesibile, dezvoltare profesională specializată, și oportunități extinse de rețea. Nu sunt necesare teze și nu există cursuri prealabile pentru înscriere.

 • Colegiul de Afaceri este acreditat de AACSB, câștigat de doar 5% din școlile de afaceri din lume.
 • Cursurile sunt oferite on-campus seara cu unele opțiuni hibride și online.
 • Mărimea clasei va avea în medie mai puțin de 30 de elevi pentru a vă asigura atenția personală și vă va permite să vă conectați și să construiți o comunitate.
 • Veți câștiga experiență prin interacțiunea cu profesioniștii din domeniul afacerilor, prin proiecte orientate spre aplicații și prin consultanță pentru clienți.
 • Alegeți o concentrare în zonele cu mare solicitare de Business Strategic, Business Analytics sau Contabilitate.
 • MSU Denver MBA este un lider de valoare în Colorado, cu un program de înaltă calitate, la un cost rezonabil.

Curriculum

Veți termina 37 de ore semestru pentru gradul de MBA:

 • Un curs de fundație de bază pentru o oră de credit,
 • 27 ore semestru de cursuri de bază necesare,
 • Nouă ore semestru pentru concentrarea ta.

Concentrațiile

 • Concentrația strategică a afacerilor
 • Google Analytics de afaceri Concentrarea
 • concentrare contabilă

Concentrația strategică a afacerilor

Finalizarea concentrării în Business Strategic vă va oferi abilitățile de analiză a resurselor companiei, a operațiunilor companiei și a impactului asupra mediului. Veți învăța să înțelegeți perspectiva macro a unei companii prin definirea clară a problemelor cu care se confruntă o organizație, analizarea informațiilor, stabilirea unor posibile căi de acțiune și implementarea unui plan de acțiune. Veți fi calificat să conduceți procesul de planificare strategică, departamentele sau diviziile de conducere și / sau să serviți în echipe executive. Această concentrare este valabilă pentru orice companie din orice industrie, entități guvernamentale și organizații nonprofit.

Google Analytics de afaceri Concentrarea

Finalizarea concentrării în Business Analytics vă va oferi abilitățile de a organiza, modela și analiza date și vă va oferi experiențe practice pe o varietate de platforme software. Veți fi calificat pentru rolurile analistului de date sau rolurile gestionate de managerii de date. Datoriile dvs. pot varia de la gestionarea analiștilor de date la gestionarea altor domenii funcționale intensive, precum marketingul. Această carieră în creștere, în creștere, este necesară în industrii, incluzând dar fără a se limita la tehnologie înaltă, telecomunicații, sport, educație și asistență medicală.

Aplicare

Solicitanții care dețin o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional în orice disciplină se pot aplica la programul MSU Denver MBA. Toate deciziile de admitere vor fi luate de un comitet de admiteri MBA.

Majoritatea studenților sunt sfătuiți să obțină doi sau mai mulți ani de experiență în muncă înainte de a aplica la programul MBA, dat fiind că o parte esențială a experienței provine din învățarea și colaborarea cu colegii.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Ian. 2020
Duration
2 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020