Programul de MBA de la Colegiul Național de Management și Business al Universității Louis-Louis oferă o serie variată de cursuri care îi vor prezenta pe practicanții cu experiență în aptitudinile financiare / contabile / economice, precum și aptitudinile practice / abilitățile de lider necesare pentru a reuși în ce mai complexe setările organizaționale. Aceste cursuri sunt concepute pentru a aborda problemele practice, mai degrabă decât cele teoretice, astfel încât elevii să poată aplica aproape imediat cunoștințele și aptitudinile lor în setările lor de lucru. Mai mult, cursurile sunt secvențiate pentru a asigura continuitatea și vor conține teme și fire comune. Aceste teme și subiecte vor include aspecte legate de comunicare, aspecte legate de diversitate, lege și etică, precum și de gândire strategică și abilități de leadership. Acest program este conceput pentru a servi adulții care lucrează în organizații complexe, atât publice, cât și private, non-profit și profit, și pentru a le ajuta să lucreze mai eficient cu superiorii, colegii și subordonații în identificarea, clarificarea și rezolvarea scopurile și problemele organizaționale.

Acest program de MBA este oferit în locații selectate, convenabile pentru adulții care lucrează în grupuri de cohortă care rămân împreună pentru întregul program.

Programul nostru MBA este oferit în trei formate inovatoare : in-class (Web îmbunătățit), online și hibrid. Elevii progresează prin program cu o cohorta de 15-20 de studenți diferiți care reflectă echipele pe care le puteți întâlni la locul de muncă. Cursurile se întrunesc doar o dată pe săptămână în formatul din clasă, în care cursurile față-în-față sunt susținute prin participarea la un site de clasă bazat pe Web care poate fi accesat oricând, oriunde. Instruirea în formatul online se realizează prin intermediul platformei noastre de învățare bazate pe Web. Cursurile online sunt asemănătoare cursurilor de clasă, cu obiective definite legate de conținutul cursului. Instrumentele de ultimă oră, cum ar fi media streaming și simulările de management strategic, vă vor îmbunătăți procesul de învățare. Formatul nostru hibrid oferă combinații inovatoare ale formatelor noastre din clasă și ale formatelor online.


Studenții MBA vor putea alege între trei concentrații:

Concentrația generală a managementului, Concentrarea financiară,
și concentrarea de marketing

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Duration
21 luni
Part time
După locații
După dată