Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Programul de MBA de la Colegiul Național de Management și Business al Universității Louis-Louis oferă o serie variată de cursuri care îi vor prezenta pe practicanții cu experiență în aptitudinile financiare / contabile / economice, precum și aptitudinile practice / abilitățile de lider necesare pentru a reuși în ce mai complexe setările organizaționale. Aceste cursuri sunt concepute pentru a aborda problemele practice, mai degrabă decât cele teoretice, astfel încât elevii să poată aplica aproape imediat cunoștințele și aptitudinile lor în setările lor de lucru. Mai mult, cursurile sunt secvențiate pentru a asigura continuitatea și vor conține teme și fire comune. Aceste teme și subiecte vor include aspecte legate de comunicare, aspecte legate de diversitate, lege și etică, precum și de gândire strategică și abilități de leadership. Acest program este conceput pentru a servi adulții care lucrează în organizații complexe, atât publice, cât și private, non-profit și profit, și pentru a le ajuta să lucreze mai eficient cu superiorii, colegii și subordonații în identificarea, clarificarea și rezolvarea scopurile și problemele organizaționale.

Acest program de MBA este oferit în locații selectate, convenabile pentru adulții care lucrează în grupuri de cohortă care rămân împreună pentru întregul program.

Programul nostru MBA este oferit în trei formate inovatoare : in-class (Web îmbunătățit), online și hibrid. Elevii progresează prin program cu o cohorta de 15-20 de studenți diferiți care reflectă echipele pe care le puteți întâlni la locul de muncă. Cursurile se întrunesc doar o dată pe săptămână în formatul din clasă, în care cursurile față-în-față sunt susținute prin participarea la un site de clasă bazat pe Web care poate fi accesat oricând, oriunde. Instruirea în formatul online se realizează prin intermediul platformei noastre de învățare bazate pe Web. Cursurile online sunt asemănătoare cursurilor de clasă, cu obiective definite legate de conținutul cursului. Instrumentele de ultimă oră, cum ar fi media streaming și simulările de management strategic, vă vor îmbunătăți procesul de învățare. Formatul nostru hibrid oferă combinații inovatoare ale formatelor noastre din clasă și ale formatelor online.


Studenții MBA vor putea alege între trei concentrații:

Concentrația generală a managementului, Concentrarea financiară,
și concentrarea de marketing

Ultima actualizare Oct 2017

Despre facultate

Mediul de afaceri de lucru se schimbă rapid, devenind mai globale şi competitive, cu progresele tehnologice care au revolutionat modul in care facem afaceri. La-Louis University's College National de ... Citeste mai mult

Mediul de afaceri de lucru se schimbă rapid, devenind mai globale şi competitive, cu progresele tehnologice care au revolutionat modul in care facem afaceri. La-Louis University's College National de Management şi de Afaceri, am combina experienţa academică clasă tipice şi realităţile lumii de afaceri. Facultatea noastra învaţă teorii de management si concepte care sunt utile pentru a vă imediat la locul de muncă, cu scopul de a angaja persoane talentate şi organizaţiilor de afaceri într-o puternică şi plină de satisfacţii de învăţare şi procesul de descoperire. Noi dezvolta lideri care excelează în piaţă mereu în schimbare de gândire strategic cu privire la rezolvarea problemelor şi provocărilor, în timp ce valorificarea oportunităţilor. Cu locaţii multiple şi oferte flexibile programul angajamentul nostru de a adulţilor de lucru nu a fost niciodată mai puternic. Citește mai puţin