Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

O DeVos Graduate School de la Universitatea Northwood produce MBA care merg pe pentru a deveni lideri în, societatea de astăzi la nivel mondial fără întreprindere.

Elevii participa la o calatorie de învățământ și de transformare care este înrădăcinată în ideea Northwood, rezultatele educaționale Northwood University, iar un model de învățare unic, condus-elev.

Experiența DeVos creează lideri extrem de eficiente printr-un proces de transformare personală și profesională pe baza un curriculum integrat și metodologia de învățare bazate pe elev.

Programe de MBA într-o varietate de formate și zone geografice sunt oferite. Toate programele împărtășesc rezultate specifice de student academic de realizare pătrundere foarte dezvoltate de afaceri, gândirea critică, și abilități personale eficacitate.

Un MBA de la Universitatea Northwood transformă studenți în directori foarte eficiente și manageri cu abilitățile de a:

  • Găsiți și rezolva problemele
  • Identificarea și de a valorifica oportunitățile pe
  • Creați o viziune și inspira pe alții să urmeze
  • Ridica performanța subordonaților, colegii, superiorii și

Mai exact, elevii vor realiza următoarele rezultate:

Afaceri Acumen

Elevii de succes va demonstra capacitatea de a folosi concepte de afaceri pentru a identifica în mod eficient și să ofere soluții la problemele complexe în cadrul organizațiilor.

Gândirea critică

Elevii de succes va demonstra capacitatea de a evalua în mod critic explicatii alternative de probleme organizatorice și soluțiile lor potențiale.

Eficiența personală

Elevii de succes vor demonstra comportamentele personale necesare pentru a conduce în mod eficient, să pună în aplicare și să evalueze activitatea în cadrul și între organizații.

Programe de MBA Opțiuni

Accelerat MBA

Cautati un program de MBA în timpul zilei în Michigan? DeVos accelerată Programul de MBA este o zi lucrătoare dinamic de 12 luni, curriculum timpul zilei. Curriculum-ul este conceput pentru studenții cu diferite niveluri de experiență de lucru profesionale și de la o serie de discipline universitare. Accelerată Programul de MBA este oferit la locatia noastra Midland, Michigan.

MBA tradiționale

24 de luni Programul de studii MBA tradiționale este conceput pentru a lucra profesioniștii care pot face angajamentul de timp în timpul zilei și sunt pregătiți să investească 12-18 de ore pe săptămână pentru lectură și pregătirea (în plus față de participarea la cursuri), plus un timp suplimentar pentru a se potrivi activități de grup de studiu și contribuția și la mediul virtual. clasă

Northwood înțelege că adulții care lucrează au diferite nevoi personale și profesionale, MBA tradiționale oferă flexibilitate pentru a se potrivi stilul tău de viață. Acest program este cel mai potrivit pentru cei care pot face un angajament pe săptămână consistent pentru a participa la sesiuni de clasă necesare. Viitorii studenți sunt persoane cu experiență semnificativă de lucru profesionale. Elevii tradiționale MBA caută să câștige suplimentar cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a avansa în cariera lor.

Programul de MBA tradiționale este livrat la Midland nostru, Michigan și Cedar Hill, locatii Texas.

Seara MBA

24 de luni programul de gradul de DeVos Seara MBA este conceput pentru a lucra profesioniștii care pot face angajamentul de timp pentru o seară pe săptămână programul de clasă și sunt pregătiți să investească 12-18 de ore pe săptămână pentru lectură și pregătirea (în plus față de participarea la cursuri), plus timp suplimentar pentru a găzdui activitățile de grup de studiu și contribuția și la mediul sală de clasă virtuală.

Angajamentele personale și profesionale ale adulților sunt motivul DeVos oferă un program de seara. Acest program este cel mai potrivit pentru cei care pot face un angajament consistent pentru a participa la sesiuni de clasă necesare. Viitorii studenți sunt persoane cu experiență semnificativă de lucru profesionale. Studenți profesionale care lucrează MBA caută să câștige suplimentar cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a avansa în cariera lor.

Programul de MBA de seara este livrat într-o seară pe săptămână, la fiecare dintre noastre Midland, Belleville, Lansing, Grand Rapids și Troy, Michigan; și Cedar Hill, locatii Texas.

Week-end MBA

24 de luni programul de gradul de DeVos Weekend MBA este conceput pentru a lucra profesioniștii care pot face angajamentul de timp pentru patru weekend-uri pe opt termen saptamana (vineri, 6-9 pm, sâmbătă, 8 dimineata -2 pm) și sunt pregătiți să investească 12 18 ore pe săptămână pentru lectură și pregătirea (în plus față de participarea la cursuri), plus timp suplimentar pentru a găzdui activitățile de grup de studiu și contribuția și la mediul sală de clasă virtuală.

Angajamentele personale și profesionale ale adulților sunt motivul DeVos oferă un program de week-end. Acest program este cel mai potrivit pentru cei care pot face un angajament consistent pentru a participa la sesiuni de clasă necesare. Viitorii studenți sunt persoane cu experiență semnificativă de lucru profesionale. Studenți profesionale care lucrează MBA caută să câștige suplimentar cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a avansa în cariera lor.

Programul de Weekend MBA este livrat pe nostru Midland, Lansing, Grand Rapids și Troy, Michigan; și Cedar Hill, locatii Texas.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society.

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society. Citește mai puţin