Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Situat în Boston, Massachusetts, Școala de Management Simmons oferă singurul program de MBA acreditat de AACSB, conceput exclusiv pentru femei, un program de antreprenoriat recunoscut la nivel național, program de leadership de dezvoltare, menit să promoveze femeile în programele de business, o conferință de conducere a femeilor de clasă mondială, cercetare de ultimă oră și leadership de gândire pe probleme legate de femei, leadership și management.

Opțiuni de program

MBA Simmons este conceput pentru a se potrivi vieții aglomerate și situațiilor diverse ale femeilor. Prin urmare, oferim o varietate de opțiuni de program full-time și part-time. Indiferent de calea pe care o alegeți, veți primi același nivel înalt de educație, învățat de la același curriculum, de către aceeași echipă excepțională de facultate. Pentru a oferi o flexibilitate suplimentară studenților, oferim, de asemenea, cursuri comprimate, cursuri hibride și podcast-uri, în plus față de cursurile obișnuite.

Curriculum

Un curriculum riguros care vă construiește abilitățile Curriculumul integrat MBA al lui Simmons este proiectat cu atenție pentru a se asigura că abilitățile se construiesc cumulativ și sunt întărite pe parcursul întregului program. Programul MBA se deschide cu o saptamana de ateliere de formare a abilitatilor opționale si sesiuni de orientare generala pentru toti studentii. În prima săptămână de cursuri, elevii iau Fundamentele de Afaceri, un curs de o săptămână care introduce studenții la structura și conceptele curriculum-ului și, de asemenea, unul la celălalt. Fundamentele afacerilor Un curs de introducere de o săptămână - o viziune asupra cursului Simmons MBA-Foundations of Business oferă o vedere asupra elicopterelor asupra funcțiilor generale de management și introduce diferitele perspective analitice pe care le acoperă programul nostru. Cursuri de bază Elevii dezvoltă setul de competențe de care au nevoie pentru a fi un manager eficient, inclusiv abilități analitice, cum ar fi gândirea strategică, contabilitatea, economia și analiza cantitativă, precum și abilitățile comportamentale cum ar fi comunicările și strategiile de conducere. Cursuri avansate Elevii se specializează în instrumentele și cunoștințele disciplinare necesare pentru conducerea și gestionarea la nivel strategic. Stagii De obicei, se fac în timpul verii, stagiile sunt foarte recomandate (deși nu sunt necesare). Ele permit studenților să aplice abilitățile învățate, câștigând cunoștințe specifice industriei. Cursuri integrative Aceste cursuri "capstone" îi pregătesc pe elevi să se bazeze pe instrumente și cunoștințe din diverse discipline pentru a aborda problemele strategice, problemele și oportunitățile. Concentrații și electives Elevii personalizează gradul lor prin selectarea dintr-una din cele 7 concentrații desemnate sau prin proiectarea propriului domeniu de specializare prin selectarea din lista noastră de electives avansate.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the ... Citeste mai mult

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the leading center for innovative teaching, research, and discourse on women, leadership and management. Citește mai puţin