Master Administrarea Afacerilor

Situat în centrul orașului Richmond, Virginia, un oraș clasat în mod constant unul dintre cele mai bune locuri de afaceri și de carieră, Universitatea Virginia Commonwealth University program MBA oferă o combinație câștigătoare de teorie de afaceri, aplicare practică și o rețea valoroasă de contacte de carieră.


Într-un sondaj recent realizat de Bloomberg Businessweek, un student a spus: "Punctele forte ale programului sunt curriculum-ul de bază, dimensiunile mai mici ale clasei pentru o experiență de învățare mai personalizată, includerea liderilor de afaceri din zona Richmond cu succes în discuțiile de clasă și expansivitatea alumni care este foarte activă în zonă. "


Elevii acordă MBA VCU note mari pentru curriculum (A +), calibru al colegilor de clasă (A +) și calitatea predării (A).


În timp ce studiați domeniile funcționale interdependente ale întreprinderilor și explorând studii de caz, veți dezvolta abilități în rezolvarea problemelor de afaceri, luarea deciziilor, comunicarea eficientă și lucrul în echipă. Această integrare a teoriei și a practicii este esențială pentru definirea stilului dvs. unic de conducere și vă va ajuta să vă construiți o rețea profesională.


Alegeți un curs de studii generale sau se specializează în una sau mai multe din următoarele concentrații:

 • Analytics de afaceri
 • Finanțe corporative
 • Inovație și spirit antreprenorial
 • afaceri la nivel mondial
 • Capital uman
 • Managementul resurselor informaționale
 • Investiții
 • Proprietate imobiliara
 • managementul lanțului de aprovizionare
 • Managementul Sanatatii * Concentratia Managementului Sanatatii este un program de vara administrat prin Biroul Executive MBA. Studenții tradiționali VCU MBA sunt eligibili. *

Elevii se pot înscrie integral sau parțial. Clasele sunt de obicei oferite într-o seară pe săptămână (de luni până joi) de la 7 la 9:40. Un număr limitat de cursuri sunt oferite două seri pe săptămână de la 5:30 la 6:45 pm.

Gradul trebuie să fie finalizat în termen de șase ani de la data admiterii la program; cu toate acestea, studentul tipic completează gradul de la un an și jumătate la trei ani.

Profilul studenților - Solicitanții admiși au o medie de 4 ani de experiență profesională într-o varietate de domenii, cum ar fi ingineria, știința și științele umane și afacerile. Solicitanții admiși au o medie a AAP de 3,3 și un scor mediu GMAT de 565.

Curriculum


Curriculumul VCU MBA conține 19 cursuri sau 57 de ore de credit și este împărțit în trei categorii: cursuri de fundație, cursuri avansate de programe și electives.

Program predat în:
 • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1.5 - 3 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019