Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master Administrarea Afacerilor

Situat în centrul orașului Richmond, Virginia, un oraș clasat în mod constant unul dintre cele mai bune locuri de afaceri și de carieră, Universitatea Virginia Commonwealth University program MBA oferă o combinație câștigătoare de teorie de afaceri, aplicare practică și o rețea valoroasă de contacte de carieră.


Într-un sondaj recent realizat de Bloomberg Businessweek, un student a spus: "Punctele forte ale programului sunt curriculum-ul de bază, dimensiunile mai mici ale clasei pentru o experiență de învățare mai personalizată, includerea liderilor de afaceri din zona Richmond cu succes în discuțiile de clasă și expansivitatea alumni care este foarte activă în zonă. "


Elevii acordă MBA VCU note mari pentru curriculum (A +), calibru al colegilor de clasă (A +) și calitatea predării (A).


În timp ce studiați domeniile funcționale interdependente ale întreprinderilor și explorând studii de caz, veți dezvolta abilități în rezolvarea problemelor de afaceri, luarea deciziilor, comunicarea eficientă și lucrul în echipă. Această integrare a teoriei și a practicii este esențială pentru definirea stilului dvs. unic de conducere și vă va ajuta să vă construiți o rețea profesională.


Alegeți un curs de studii generale sau se specializează în una sau mai multe din următoarele concentrații:

  • Analytics de afaceri
  • Finanțe corporative
  • Inovație și spirit antreprenorial
  • afaceri la nivel mondial
  • Capital uman
  • Managementul resurselor informaționale
  • Investiții
  • Proprietate imobiliara
  • managementul lanțului de aprovizionare
  • Managementul Sanatatii * Concentratia Managementului Sanatatii este un program de vara administrat prin Biroul Executive MBA. Studenții tradiționali VCU MBA sunt eligibili. *

Elevii se pot înscrie integral sau parțial. Clasele sunt de obicei oferite într-o seară pe săptămână (de luni până joi) de la 7 la 9:40. Un număr limitat de cursuri sunt oferite două seri pe săptămână de la 5:30 la 6:45 pm.

Gradul trebuie să fie finalizat în termen de șase ani de la data admiterii la program; cu toate acestea, studentul tipic completează gradul de la un an și jumătate la trei ani.

Profilul studenților - Solicitanții admiși au o medie de 4 ani de experiență profesională într-o varietate de domenii, cum ar fi ingineria, știința și științele umane și afacerile. Solicitanții admiși au o medie a AAP de 3,3 și un scor mediu GMAT de 565.

Curriculum


Curriculumul VCU MBA conține 19 cursuri sau 57 de ore de credit și este împărțit în trei categorii: cursuri de fundație, cursuri avansate de programe și electives.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Virginia Commonwealth University School of Business Situat pe strada principală din Richmond, VA, Virginia Commonwealth University School of Business oferă lideri de business gata pentru lumea reală. ... Citeste mai mult

Virginia Commonwealth University School of Business Situat pe strada principală din Richmond, VA, Virginia Commonwealth University School of Business oferă lideri de business gata pentru lumea reală. VCU Școala de Afaceri pe locul în top cinci la suta din scoli de afaceri din întreaga lume, datorită statutului său AACSB International-acreditat. Facultatea noastra dedicat și locație excelentă într-una din universitățile de cercetare de top in natiunii se asigura că elevii au sprijinul necesar pentru a urmări aspectele de afaceri care le găsi cele mai interesante. Școala este o comunitate de apropiați într-o universitate mare urban. Ia-o plimbare în jurul valorii de Snead Hall, clădirea noastră de stat-of-the-art, și veți găsi studenți care studiază împreună în fotoliile de atrium, colaboreaza la proiecte de grup în paisprezece camerele noastre Breakout și Vinci Centrul da, întâlnirea cu facultatea în cafenea, și adună în sala de ședință organizații studențești. Oportunități de a câștiga experiență practică de lucru din belșug grație multe conexiuni școlii cu comunitatea de afaceri local și regional. Elevii, atât la nivel universitare și postuniversitare interacționa cu directori prin cursuri, stagii, și organizațiile studențești industrie afiliate. Servicii Cariera Centrul nostru aduce studenți și angajatori împreună prin târguri de carieră, networking evenimente, interviuri la fața locului și alte activități de consolidare a carierei. La absolvire, studenții sunt binevenite în VCU Business Alumni Society, o rețea puternică și mândru de mai mult de 25.000 de absolventi. Sperăm că vă va lua ceva timp pentru a afla mai multe despre burlaci, masterat, certificatul de post-bacalaureat si de doctorat oferim - și că veți vedea oportunitățile de așteptare pentru tine în mediul de învățare colaborativă, experiențială în interiorul sediul școlii, Snead Hall. Esti gata? Citește mai puţin