Master Online de Administrare a Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

The Citadel MBA The Citadel oferă cunoștințele, abilitățile, abilitățile de analiză și conștientizarea socială necesare pentru a obține și avansa cariere manageriale de succes într-un mediu global în schimbare. Programele de curs flexibile sunt concepute pentru profesioniștii și membrii militari activi. Cursurile sunt predate de către facultatea noastră distinsă, care aduc un amestec de experiență din lumea reală și expertiză academică la program.

Studenții își pot completa MBA-ul la The Citadel online, în clasă, sau un hibrid de ambele . Comoditatea învățării la distanță permite profesioniștilor care lucrează și membrilor serviciilor militare să urmeze o diplomă MBA online fără a-și întrerupe cariera. The Citadel este situată în Charleston, SC, numită Orașul nr. 1 din Statele Unite de Condé Nast Travel Leisure .

Cu date flexibile de început oferite de șase ori în fiecare an , studenții pot începe programul de MBA ori de câte ori este cel mai convenabil. Studenții se pot înscrie complet sau parțial pentru a se potrivi cel mai bine programului lor. MBA este un program de 36 de ore de credit, indiferent de mediul de învățământ.

Cu un Citadel MBA, veți face:

  • Dezvoltați abilități esențiale de management și leadership, care pot fi aplicate imediat la locul de muncă actual;
  • Accentuează abilitățile etice și de gândire critică căutate de angajatori;
  • Extindeți-vă oportunitățile profesionale și deveniți un lider principial în afaceri;
  • Construiți o rețea puternică de colegi prin implicarea dvs. în interacțiuni de clasă, The Citadel Școlii de afaceri a The Citadel și Asociația MBA.

122379_badge.PNG

Despre The Citadel

Pentru nouă ani consecutivi, US News

Acreditare

Tommy

scrisoare de recomandare

„ The Citadel MBA The Citadel m-a provocat să mă gândesc critic, să vorbesc limba diferitelor departamente de afaceri și să devin un lider puternic. Ca urmare a programului, sunt în măsură să iau o abordare holistică a deciziilor de afaceri, decât să vizualizez prin lentila unui singur departament. Programul a deschis deja porți pentru avansări în carieră și poziții de conducere în companie.

Datorită The Citadel , îți avansez cariera și comunitatea. Am fost ales președinte al Consiliului de administrație pentru un non-profit. Prin aplicarea abilităților și educației pe care am primit-o de la programul MBA al The Citadel , sunt mai capabil să dau înapoi comunității mele prin non-profit și prin poziția mea în cadrul consiliului de administrație. "

Justin Gaeta
The Citadel MBA, clasa din 2017

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military ... Citeste mai mult

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military system that makes leadership and character development an essential part of the educational experience. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited