Master în Business Administration (MBA - Non-teză)

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Administrare a Afacerilor își propune să prezinte studenților toate aspectele practice și teoretice și obiectivele disciplinei. Pe lângă cursurile legate de domenii funcționale precum management, contabilitate, finanțe, marketing și resurse umane, sunt acoperite cursuri precum tehnologii informaționale, științe comportamentale, comunicare, economie și drept.

Programul de administrare a afacerilor al Antalya Bilim University (MBA) are ca scop educarea liderilor de frunte ai companiilor și instituțiilor. Ținând cont de importanța resurselor umane care cresc zi de zi pentru întreprinderi, iar în lumea afacerilor globale de astăzi, directorii și liderii oferă competențele de care au nevoie și le asigură practicarea în domenii practice.

  • Candidații trebuie să aibă o diplomă de licență de la o facultate străină sau un colegiu care are cel puțin patru ani de acceptare națională sau echivalent cu Consiliul învățământului superior (YÖK). Nu există nicio limitare a secțiunii.
  • Programul acoperă un total de 10 cursuri (30 de credite) pentru 3 semestre. Studentul care nu reușește la sfârșitul acestei perioade sau care nu poate finaliza programul este eliberat din instituția de învățământ superior în conformitate cu Legea 12 din Regulamentul de absolvire YÖK.
  • Limba programului este „turca”.
  • Pentru a absolvi, studenții pregătesc un Proiect de absolvire a masterului pe lângă cursurile normale.
  • Scorul ALES sau YDS nu este necesar pentru admiterea la program.
  • Cursurile programului ABU MBA se desfășoară în campusul ABU City (7-8th floor deasupra AVM Markantalya) între orele 19:00 și 21:00 în zilele săptămânii.This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race. Vânătoare de cursă / Unsplash
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Citește mai puţin