Master in Business Administration: Management Consulting

Generalități

Programul de descriere

Actualizarea termenului limită pentru cerere

 • Studenți non-UE / SEE: 1 mai (termenul inițial de 1 aprilie a fost prelungit din cauza COVID-19)
 • Studenții UE / SEE și studenții care nu au nevoie de viză / permis de ședere prin VU Amsterdam *: 1 iunie (termenul inițial de 1 mai a fost prelungit din cauza COVID-19)

Vrei să afli dacă o carieră de consultant este pentru tine? În programul de Master Consulting Management, veți aplica diferite discipline într-un mediu bazat pe proiecte pentru a vă pregăti pentru următorul pas în cariera dvs. de consultant. Veți deveni, de asemenea, abilitățile de cercetare, comunicare și prezentare de care aveți nevoie pentru a deveni un consultant eficient.

Pregătește-te să muncești din greu - la fel cum ai face la o firmă de consultanță. Pentru că veți analiza totul, de la managementul schimbărilor și dezvoltarea modelelor de afaceri până la etica consultanței în management și achiziția de clienți. Veți combina un set academic de minte (învățarea teoriilor și gândirea în mod critic) cu consultanța în practică (obținerea experienței în viața reală cu întreprinderile din domeniu). Pentru a fi consultant în management, trebuie să faci multe lucruri - și să le faci bine. Și acest program este locul pentru a începe.

Asta vei face
Master Consulting Management vă va învăța teoriile consultanței în management și schimbarea organizațională, dar vă va perfecționa abilitățile în comunicarea recomandărilor dvs., dezvoltarea modelelor de afaceri și derularea de proiecte de consultanță. În plus față de cursurile de consultanță în management, veți putea lua electivi din alte programe de specializare în administrarea afacerilor.

Pentru ao desface:

 • Vei lua două cursuri obligatorii:
  • Management și practică de consultanță - Descoperiți-vă rolul de consultant și explorați provocările contemporane ale relației client-consultant.
  • Evaluarea strategiei și sfaturi - Aflați diferitele criterii de evaluare a strategiilor și cum să le aplicați la propriile sfaturi și a doua opinii.
 • Vei lua trei cursuri elective în perioada 2 și 3; acestea ar trebui să includă cel puțin două dintre următoarele trei cursuri:
 • Inovarea modelului de afaceri - Studiați modelul de afaceri al consultanței existente și căutați modalități de îmbunătățire a acestuia.
 • Dezvoltarea organizației și schimbarea - Aflați diverse perspective asupra schimbării și dezvoltați-vă gândirea critică asupra comportamentului schimbării.
 • Proiect de consultanță - Un proiect de consultanță de grup de patru săptămâni la un client din viața reală, cum ar fi o bancă sau o firmă de consultanță.
 • Vei face un curs de etică în afaceri în domeniul consultanței în management - vei intervieva un consultant despre dilemele lor etice și vei discuta aceste probleme cu colegii tăi.
 • În cel de-al doilea semestru, veți învăța abilități de cercetare academică și le puteți pune în practică direct prin scrierea tezei de master.
 • Oricare ar fi ambițiile dvs. personale de carieră, vă puteți adapta maestrul pentru a vă asigura succesul. Alegeți dintre mai mulți electivi potențiali și trei tipuri diferite de stagii pentru a vă personaliza masterul. Alegeți să vă specializați exclusiv în Consultanță de Management sau să vă generalizați gradul cu alte cursuri de BA din Managementul Resurselor Umane, Management Internațional, Conducere și Schimbare Management sau Strategie și Organizare.
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 150 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to 23,00 ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 150 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to 23,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin