Master of Business Administration în Automotive Industry (Professional MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration în Automotive Industry (Professional MBA)

TU Wien și Universitatea Slovacă de Tehnologie din Bratislava (STU Bratislava) oferă împreună cu colaborarea Clusterului de Mobilitate al Agenției de Afaceri din Viena un Program MBA profesional de format internațional.
Principalele obiective ale industriei automobilistice MBA sunt furnizarea de cunoștințe și îmbunătățirea abilităților pentru managerii prezenți și viitori din industria auto sau furnizorii de componente ale acesteia.

Diplomă finală "Master of Business Administration" (MBA) acordată de TU Wien în cooperare cu Universitatea Slovacă de Tehnologie din Bratislava
Acreditare FIBAA
Limba de instruire engleză
Durata 4 semestre, program part-time, prezentat în module
Programul începe 22 octombrie 2020


Absolvenții acestui program vor avea cunoștințe profunde despre management în cadrul acestei industrii și ar trebui să fie capabili să identifice provocările pe termen scurt, precum și pe termen lung, să structureze proiecte complexe, dinamice, să gestioneze independent un proiect folosind instrumente de management de proiect, să facă corect decizii în situații complexe și dificile, pentru a fi la curent cu schimbările naționale, precum și cu cele internaționale.

138332_ExcursionPSATrnava.JPG

cuprins

 • Contabilitate și control
 • Știința managementului
 • Comportamentul organizațional și managementul resurselor umane
 • Strategia de marketing și concurență
 • Corporate Finance
 • Dreptul european și internațional pentru afaceri
 • Economie managerială
 • Abilități de comunicare și competență socială
 • Managementul proceselor și calității în industria auto
 • Producție și logistică auto
 • Teza de masterat

Pe lângă prelegeri, sunt planificate diverse excursii și discuții de seară cu vorbitori de oaspeți cunoscuți din industria auto și a furnizorilor săi.

Grup țintă

Programul Profesional MBA este destinat atât celor prezenți, cât și managerilor potențiali din industria auto și furnizorii de componente ale acesteia (de exemplu | IMM-urile). Grupul țintă este format în principal din ingineri, oameni de știință naturali, economiști și manageri din această industrie care au făcut primii lor pași de carieră spre management și doresc acum să se pregătească pentru o dezvoltare ulterioară a carierei.

Cerințe de admitere

Persoanele admise trebuie să dețină o diplomă academică (o diplomă de bacalaureat, un grad de Magister sau echivalent) împreună cu câțiva ani de experiență relevantă de muncă (cel puțin 2 ani) și cunoașterea adecvată a limbii engleze. În cazuri excepționale, pot fi admise persoane cu o calificare echivalentă - adică activități similare cu cele ale unui absolvent universitar sau experiență profesională relevantă.

Taxă de școlarizare

20.000 EUR (cu excepția cheltuielilor pentru călătorie și cazare).

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

For a number of decades now, the TU Wien has been one of the most high-profile providers of continuing education in Austria. The internationally oriented Continuing Education Center (CEC) of the TU Wi ... Citeste mai mult

For a number of decades now, the TU Wien has been one of the most high-profile providers of continuing education in Austria. The internationally oriented Continuing Education Center (CEC) of the TU Wien sees its primary task as twofold. Firstly, to help graduates exploit the full potential of a technical and scientific education. Secondly, to open up new fields for professional development for individuals who display initiative and have the relevant practical experience. Citește mai puţin