MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Răspuns COVID-19:

Nu amâna planurile de studiu. Începeți o călătorie educativă înscriindu-vă în campusul nostru online și veniți la Barcelona sau Madrid, în toamnă sau iarnă. Învățarea combinată este disponibilă pentru aporturile din iulie și octombrie.

De ce Master of Business Administration

Recunoscuta ca o clasare Global MBA Tier One si # 11 Online MBA in revista CEO

 • Studiați administrarea afacerilor la o școală de afaceri unde „Digital” se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală. Stabiliți-vă în afară de concurență.
 • Câștigați acreditare în plus față de diploma de master prin intermediul ACCA, renumită Asociație Internațională a Contabililor Autorizați Chartered
 • Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale

Descrierea programului

Master of Business Administration este un program de transformare, care inspiră studenții să crească atât personal, cât și profesional. Este unul dintre cele mai pionierate programe de MBA din Spania, care își propune să schimbe însăși conceptul de educație în afaceri și pregătește lideri de afaceri responsabili, inovatori și cu adevărat globali. GBSB Global Business School administrarea afacerilor (MBA) al GBSB Global Business School este unul dintre cele mai inovatoare programe MBA din Spania, care își propune să transforme modul în care școlile de afaceri predau afacerile, educând lideri globali responsabili și inovatori. Programul MBA aplică cea mai recentă metodologie didactică, studii de caz, analize situaționale, jocuri de simulare și cursuri practice care oferă cunoștințe practice care sunt aplicabile mediului de afaceri dinamic și modern. Masterul în administrarea afacerilor se scufundă în practici durabile și etică în afaceri, promovând antreprenoriatul, conducerea puternică și rezolvarea inovatoare a problemelor, educând profesioniști care vor propulsa lumea să se transforme. Programul include cursuri de bază manageriale și analitice, cum ar fi managementul operațiunilor, contabilitate financiară și management strategic, care oferă studenților cunoștințele și abilitățile esențiale pentru poziții de conducere de top. În același timp, acest program oferă studenților o oportunitate de a obține educație avansată, specializată într-o varietate de domenii în afaceri internaționale. Studenții pot studia pentru un program general de MBA fără un accent specific sau pot selecta un curs major pentru a-și restrânge eforturile pe o zonă de interes specific:

 • MBA în Managementul Marketingului
 • MBA în afaceri internaționale
 • MBA în Antreprenoriat
 • MBA în Managementul Operațiunilor
 • MBA în finanțe

Fapte reale

 • Durata programului - 9 luni
 • Limba programului - limba engleză
 • Intrări - octombrie, ianuarie, aprilie / anual
 • Program - zi, zi
 • Locație - Barcelona / Madrid, Spania

Programul evidențiază

 • Facultatea cu experiență în industrie
 • Vizitele companiei
 • Elevii din 70 de țări diferite
 • Exclusiv evenimente internaționale de afaceri
 • Cunoștințe practice aplicabile pe o scară globală
 • Oportunități de carieră cu companii multinaționale

De ce să câștigați acest grad

Măriți-vă salariul, obțineți o promoție și deschideți noi oportunități de carieră - satisfaceți-vă ambițiile profesionale, dezvoltați o carieră puternică și depășiți-vă țintele.

3 din 4 absolvenți de MBA au spus că nu și-ar fi obținut locul de muncă actual fără o diplomă MBA (GMAC, 2013). 90% dintre respondenți au spus că programul MBA a fost satisfăcător profesional.

Perfecționează-ți leadershipul și abilitățile manageriale - Deveniți un manager profesionist, lider entuziast, satisfaceți-vă ambițiile și inspirați-i pe alții.

Există o corelație directă între nivelul de performanță și succesul unei afaceri, cu capacitățile de conducere ale managerilor săi. Aceasta înseamnă că cererea de manageri bine educați, cu abilități de leadership bune, va crește doar.

Construiți o rețea cu adevărat globală, cu legături puternice profesionale între granițe și industrii - Profitați de diversele corpuri de elevi de la Global Business School Barcelona, reprezentând peste 65 de naționalități.

Rețeaua joacă un rol foarte important în dezvoltarea carierei, atât în găsirea unui loc de muncă bun, fie în dezvoltarea relațiilor benefice cu parteneri sau clienți noi. La GBSB, veți avea șansa de a face rețea cu studenți, viitori lideri de afaceri din peste 65 de țări, profesori, manageri actuali și fondatori ai diferitelor afaceri din peste 18 țări din întreaga lume.

Profitați de Barcelona - Network și construiți relații într-un oraș plin de companii internaționale de renume și evenimente de mare amploare din industrie.

Congresul Mondial Mobil, cel mai mare eveniment din industria tehnologiei și domeniul inovației se desfășoară anual la Barcelona. Evenimentul reunește cele mai mari și mai influente companii pe o singură etapă, de afaceri, pe lângă primirea celor mai mari lideri ai vremii noastre, precum Mark Zuckerberg, pe arena. Datorită acestui eveniment, Barcelona a devenit oficial Capitala mobilă a lumii.

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor secolului 21 - Alăturați-vă profesioniștilor din domeniul afacerilor în căutarea unei agende bazate pe durabilitate și practici etice de afaceri.

Din ce în ce mai multe companii aleg astăzi cu grijă furnizorii și partenerii lor dintr-o serie de firme care respectă standardele internaționale de mediu și cerințele stabilite care respectă drepturile omului și desfășoară operații etice. O educație axată pe durabilitatea globală va pregăti studenții pentru tendința recentă axată pe practicile etice de afaceri în afaceri globale.

Creșteți-vă potențialul de inovare - Urmați cursuri despre gândire de design sau creativitate și psihologie pentru dezvoltarea de noi produse și pregătiți-vă să lucrați în companii inovatoare. Ia cursuri precum Design Thinking, promovarea creativității și înțelegerea psihologiei dezvoltării produselor.

Departamentul de cercetare de la GBSB Global Business School este implicat constant în cercetarea în domeniul educației în afaceri, care promovează proiectarea celor mai inovatoare și practice programe de afaceri. GBSB Global implementează cele mai avansate metodologii de predare disponibile astăzi curriculum-ului MBA, cum ar fi Lego Series Plays și desenarea sarcinilor de producție.

De ce GBSB Global ?

 • Singura școală de afaceri din Spania cu acreditare internațională de la ASIC
 • Prima și singura școală oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților experiența de învățare de cea mai înaltă calitate din prima zi
 • Școala oficială Microsoft Showcase
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid, cu statutul de centru de examinare bazate pe computerul ACCA
 • Membru al Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), SUA
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de către MYBS (minte-ți propria școală de afaceri)
 • Recunoscuta ca LEADER IN EDUCATIE GLOBALA de revista Newsweek
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate
 • MEMBRU OFICIAL al Consiliului Europei pentru Educație în Afaceri (ECBE)
 • Câștigător câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA
 • Diversitatea globală Elevii din 70 de țări și facultate din 20 de țări
 • Concentrați-vă pe inovație | De la metode de predare, curriculum-ul cursurilor și ateliere de lucru la un mediu educațional complet digitalizat, suntem cu toții inovații și provocarea statu quo-ului
 • Oportunități de angajare și dezvoltare a carierei | Cunoștințe și abilități practice, consiliere în carieră și sesiuni de coaching individual
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future gradua ... Citeste mai mult

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future graduates to launch a successful career globally. GBSB Global Business School supports high standards in business education validated by numerous international accreditation bodies. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , Birkirkara + 2 Mai mult Mai Puțin