Master of Business Administration și Master of Professional Accounting (MBAC)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Deveniți un contabil și câștigați un avantaj competitiv în afaceri

Maestru de Administrarea Afacerilor și Master of Professional Contabilitate grad dublu vă oferă posibilitatea de a câștiga cunoștințele și aptitudinile necesare pentru contabilitate profesionale, în timp ce, de asemenea, în curs de dezvoltare o înțelegere a contextului de management mai larg, mai bine pregătirea pentru roluri senior management.

Veți primi un testamur separat (certificat oficial) pentru fiecare grad și veți putea finaliza gradul dublu în mai puțin timp decât dacă ați ales să studiați cele două grade separat.

Acreditare profesională

Programul îndeplinește cerințele de intrare educațională atât ale CPA Australia, cât și ale contabililor autorizați Australia și Noua Zeelandă (CAANZ). Aceasta oferă membrii asociați ai CPA Australia, eligibilitatea de a studia examenele profesionale CPA și eligibilitatea pentru a studia examenele profesionale CAANZ.

Dacă sunteți deja absolvent în domeniul contabilității de la o universitate de peste mări, vă recomandăm să obțineți o evaluare a calificării de la CPA Australia înainte de a ne aplica. Este posibil să vi se ceară să finalizați mai puține cursuri pentru a obține un membru asociat. Acestea pot fi studiate printr-un certificat de licență în afaceri. Dacă sunteți un candidat de peste mări care solicită calitatea de membru al organului dvs. de contabilitate al țării dvs. de origine, membrii cu drepturi depline ai CPA Australia și / sau CAANZ sunt de obicei membrii de membru reciproc. Acesta este un fast-track pentru a deveni un contabil calificat în țara de origine.

Finalizarea cu succes a programului de Master of Professional Accounting poate califica studenții pentru scutiri de la nivelul Fundamental (9 lucrări) ale examenelor Asociației Chartered Certified Accountants (ACCA). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați site-ul ACCA.

Rezultatele carierei

Ca absolvent al Master of Professional Accounting, oportunitățile de carieră pot include contabilul public, contabilul-contabil, contabilul companiei, secretarul companiei, administratorul financiar, consilierul de investiții, contabilul medico-legal, în guvern (în departamentul fiscal, administrația locală) sau în instituții financiare, inclusiv bănci și societăți imobiliare.

Cu MBA, veți fi calificat pentru o serie de funcții în secțiuni publice sau private, atât la nivel național, cât și în întreaga lume. Expertiza dvs. vă poate oferi un loc de muncă în unele dintre cele mai rapide și mai interesante cariere din lumea afacerilor.

Cerințe de intrare

  • O diplomă de licență într-o diplomă de afaceri cu un GPA minim de 4.0
  • la care se adauga
  • Minim 2 ani de experiență profesională relevantă cu normă întreagă

Dovezi de susținere pentru admiterea programului

Calificările academice sunt dovedite prin copii certificate de calificări finalizate.

Dovada experienței de muncă este dovedită prin:

  • Curriculum vitae sau profil Profesional LinkedIn care oferă dovezi de experiență profesională, inclusiv:
  • Nume organizatie
  • Poziția titlului
  • Data începerii și sfârșitului angajării pentru fiecare post
  • Tipul de angajare (cu normă întreagă, cu normă parțială sau ocazională)
  • Datorii cheie, responsabilități și realizări.
  • Numele, titlurile de poziție și datele de contact ale arbitrilor (angajatori sau supraveghetori) care vor putea să verifice natura muncii dvs. pe o perioadă de 2 ani. Arbitrii pot fi contactați de către USQ și ar trebui să fie în măsură să furnizeze detalii cu privire la responsabilitățile care includ, dar nu se limitează la: gestionarea persoanelor sau a conturilor clientului, responsabilități manageriale pentru orice proiecte majore și / sau responsabilități de delegare financiară.

Limba engleză cerințe

Toți elevii trebuie să îndeplinească cerințele aplicabile în limba engleză. Acest program necesită un minim de IELTS 6.5 sau echivalent.

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, vă puteți aplica pentru a studia un program de limbă engleză aprobat de universitate.

Pathways alternative

Programele de Pathway sunt, de asemenea, disponibile dacă nu îndepliniți cerințele de intrare în limba engleză menționate mai sus.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Citeste mai mult

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Citește mai puţin
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 Mai mult Mai Puțin