Master of Business Administration (Carolina de Nord A

Generalități

Programul de descriere

Bine ați venit la programul de MBA în Colegiul de Afaceri și Economie de la Carolina de Nord A

Carolina de Nord A

Gradul nostru de MBA este un absolvent profesional, studii de afaceri, care oferă studenților cu o înțelegere aprofundată a esențiale de afaceri de bază ( de exemplu , economie, contabilitate, finanțe, management, etc.) , urmată de studiu intens într - una din cele trei concentrații de afaceri: contabilitate, Human Managementul resurselor și managementul lanțului de aprovizionare . Aceste concentrații reprezintă domenii de activitate care cresc în importanță profesională și oportunități de carieră.

Facultatea noastră, administratorii și personalul se dedică excelenței studiilor de licență și un mare succes în viitoarea carieră profesională. Elevii care sunt ambițioși, talentați și care văd ocazia în orice provocare vor prospera în mediul nostru orientat spre elev și mediul de afaceri condus de Carolina de Nord A

Cine căutăm?

În fiecare an, încercăm să construim o clasă de elevi care să se poată implica în mod colaborativ, ca o comunitate de elevi, spre excelență în cercetare, bursă, exprimare creativă și implicare comunitară. În timp ce înțelegem că studenții noștri vin cu experiențe și experiențe diferite, aceștia împărtășesc cu toții următoarele caracteristici comune:

Curiozitate intelectuală și aptitudini analitice

Piatra de temelie a succesului constă în angajamentul și pasiunea pentru un standard ridicat de excelență. Căutăm persoane care sunt orientate spre descoperire și care au o pasiune pentru colaborare și învățare pe tot parcursul vieții. Designul cursului și dorința noastră de interacțiune student-facultate depind de participarea activă a studenților inovați care pot evalua, analiza și acționa pe baza unor informații complexe axate pe probleme din viața reală. Comisia de admitere la școală MBA și Graduate School va examina performanța dvs. academică anterioară, rezultatele rezultatelor GMAT sau GRE și, dacă este cazul, scorurile TOEFL sau IELTS, precum și natura experienței dumneavoastră de lucru. Nu există un anumit curs de studiu anterioară necesar să se aplice; trebuie totuși să demonstreze capacitatea de a stăpâni conceptele analitice și cantitative.

Etica și implicarea comunității

În timp ce rigoarea academică este vitală pentru succesul studenților, colaborarea activă a întregii comunități NCAT este, de asemenea, critică. De aceea, căutăm studenți care prezintă cele mai înalte standarde etice, demonstrat de onestitate, încredere și un înalt caracter moral. Candidatul potrivit trebuie să aibă respect față de colegii săi și să fie dornici să-și împărtășească experiențele și valorile și să integreze diverse perspective, experiențe de viață și culturi ale altora. Promisiunea noastră este de a pregăti lideri de afaceri cu înaltă calificare și conștienți de etică prin inițiative inovatoare, angajamente profesionale și comunitare și burse de doctorat relevante.

Pentru a aplica pentru admiterea la programul de MBA în Colegiul de Afaceri și Economie, un solicitant trebuie să dețină o diplomă de bacalaureat de la un colegiu sau universitate acreditate. În plus, solicitanții trebuie să prezinte:

  • O cerere completă și semnată de absolvire a școlii pentru admitere.
  • O taxă nerambursabilă de 60 USD.
  • Transcrierile oficiale ale colegiilor de la toate instituțiile de învățământ superior.
  • Două scrisori de recomandare.
  • O scrisoare de intenție.
  • Un rezumat actual.
  • Scorul GMAT sau GRE va fi luat în considerare. Cu toate acestea, în cazul în care solicitantul are un GPA de licență de 3,30 sau mai mare examenul GMAT sau GRE este renunțat.
  • Scor TOEFL, scoruri IELTS sau alte dovezi de competență în limba engleză (cerute de toți solicitanții internaționali).
  • Elevii care solicită șederea în statul membru trebuie să depună formularul de ședere.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UNC International represents a group of 11 high-quality universities within the University of North Carolina System.

UNC International represents a group of 11 high-quality universities within the University of North Carolina System. Citește mai puţin