Scopul MBA în Finanțe și Investiții Responsabile este de a oferi o educație orientată preponderent profesional, care abordează finanțele corporative și agenda de sustenabilitate mai largă pentru investiții responsabile.

După finalizarea programului, veți putea aplica și demonstra conștientizarea teoriilor avansate privind finanțele și sustenabilitatea corporativă, gestionarea autonomă a proiectelor financiare, dezvoltarea atitudinii manageriale față de o economie cu emisii scăzute de carbon și deținerea unui set de etică solidă cu în ceea ce privește gestionarea investițiilor.

Studenții SUMAS sunt angajați în mod constant în proiecte orientate spre practică care sunt ghidate de cadre universitare, consultanți și profesioniști.

Aceste proiecte fac parte din metodologia de predare inovatoare a SUMAS, care include conferințe video cu vorbitori de frunte în organizații și prezentări de companii de clasă.

Aceste activități nu numai că încurajează schimbul de cunoștințe, ci și oferă oportunități valoroase pentru crearea de rețele pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea carierei.

Organizarea programului:

Durata: 3 clase (program full-time) sau 6 clase (program part-time).

Conținut: 9 module de bază, 5 cursuri majore, inclusiv un proiect în colaborare cu partenerii noștri locali și internaționali și un curs finalizat. Clase mici.

Perioadele de începere: ianuarie, aprilie și septembrie.

Cerințe pentru programele MBA:

  • Certificate oficiale și diplome oficiale certificate de licență sau masterat, cu o traducere legalizată, dacă nu inițial în limba engleză.
  • TOEFL (scor minim de 550 PBT sau 80 IBT) sau IELTS (scor minim de 5,5) sau alte examene standard de plasare în limba engleză.
  • Scrisoare de motivare care indică motivul pentru care doriți să studiați în Elveția la Sustainability Management School .
  • Copia pașaportului sau a actului de identitate.

Vedeți mai mulți absolvenți aici

Costurile programului pentru absolvent

  • Taxă de cerere nerambursabilă - 200 CHF
  • cheltuieli
  • Program de 1 an: 39.545 CHF (taxe de școlarizare) (un al doilea an OPȚIONAL cu stagiu, o sumă suplimentară de 7.600 CHF)

SUMAS nu oferă în prezent niciun program de burse sau granturi.

Oportunități de carieră

Acest program va pregăti studenții pentru o gamă largă de cariere care necesită abilitatea de a analiza operațiuni complexe de afaceri și de a ajunge la soluții durabile.

Program predat în:
  • Engleză
Sustainability Management School

Vezi 4 mai multe cursuri de la Sustainability Management School »

Ultima actualizare Ianuarie 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
16,370 CHF
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date