Master of Business Administration (MBA) în leadership global

Generalități

Programul de descriere

Înființat în Egipt de către universitățile din Canada, misiunea MBA UPEI în leadership global este de a dezvolta manageri și lideri de afaceri responsabili din punct de vedere etic și social, prin livrarea unui curriculum integrat și riguros academic.

1mS0IG0IKyAEVZVI9Z0tM7y5sn4Os1f3_LKPETHmY9BZMpSRvIx-UatRZx4xy6tye57PqXHztCX_6GHOVkGLsV6Yez4EgqA9ZTLmg2QrLxCnre4rL5moTm42AuLtdUuBQdPx1jNF

Programul este conceput pentru a îmbunătăți seturile de abilități ale elevilor și abilitățile de luare a deciziilor necesare în mediul de afaceri internațional dinamic de astăzi.

Absolvenții programului nostru devin lideri cu minte deschisă, eficiente, capabili să identifice, să analizeze și să propună soluții fezabile și inovatoare pentru problemele de afaceri într-o gamă largă de domenii funcționale din industrii și guvernări într-un mediu global. Scopul nostru final este de a oferi studenților mentalitatea strategică, creativă și orientată spre viitor, necesară pentru succesul oriunde în lume.

DEVENIȚI UN LECTOR
CU UN MINTSET STRATEGIC ȘI GLOBAL

PROIECTUL PROGRAMULUI

  • MBA în Global Leadership este un program intensiv de model de cohortă MBA, livrat pe parcursul a 16 luni. Absolvenții recente și profesioniștii experimentați deopotrivă își pot avansa cariera prin acest program.
  • Modelul de cohortă permite studenților să progreseze prin programul aplicat împreună ca o comunitate de studenți, oferind un sprijin puternic studenților pentru atingerea obiectivelor personale și academice.
  • Studenții finalizează 14 cursuri, precum și un „Modul de orientare a abilităților MBA” la începutul programului.
  • Facultatea vine direct de la UPEI pentru a preda în campusul nostru din Cairo.
  • Cursurile sunt programate în sfârșit de săptămână pentru a găzdui profesioniști care lucrează.
  • Clasele în stil de atelier permit o lectură mai mică și mai multă învățare experiențială în clasă.
  • Facilități de ultimă generație oferă instrumente inteligente de învățare și permit oportunități de învățare la distanță cu resursele bibliotecii UPEI și facultatea de la sol din Canada.

129964_12.jpg

Pentru mai multe informații și îndrumări în timpul procesului de cerere, contactați-ne la adresa absolvenților@uofcanada.edu.eg

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Citeste mai mult

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Citește mai puţin