Master of Business Administration (MBA) Afaceri Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Lumea se schimbă rapid, iar afacerile nu fac excepție. Cu această concentrare, veți avea cunoștințele globale și interculturale de care aveți nevoie pentru a excela.

Programul nostru combină un curriculum de bază puternic cu electives care vă permit să vă cartografiați calea proprie și păstrăm totul simplificat la doar 40 de credite. Salutăm atât studenți full-time și part-time, și oferim cursuri mici și flexibile pentru a vă adapta programul.

Pe lângă o educație la clasă, oferim și oportunități de studiu în străinătate; prin seria "Doing Business In", elevii au călătorit în China, Irlanda, India, Peru, Egipt și alte țări. Acolo, ei experimentează cultura în timp ce învață despre afaceri de la reprezentanții corporațiilor.

Curriculum

Cu un accent pe o educație centrat pe etică, MBA începe cu un curriculum de bază care acoperă contabilitatea, economia, științele comportamentale și cantitative și domeniile funcționale ale afacerii.

Cu această concentrare, puteți studia dinamica pieței de contabilitate și a pieței internaționale într-un semestru, apoi strategia globală și metodele analitice următorul. Pentru a încheia educația dvs. de afaceri, veți selecta mai multe electives dintr-un domeniu din curriculumul MBA, altul decât afacerea internațională.

La sfârșitul programului, veți avea ocazia să aplicați cunoștințele dobândite și să vă consulte cu un client real în cursul nostru de consultanță MBA.

Programul Facultății

Mulți dintre cadrele didactice cu normă întreagă au urmat cursurile de doctorat de top. programe și sunt în cerere ca lectori, consultanți și experți în mass-media. Stillman School facultate oferă o experiență academică caracterizată prin angajament de înaltă facultate-student, adesea parteneriat cu studenții pe cercetare și alte proiecte.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business at Seton Hall University was established in 1950 to provide education geared toward the complex, practical needs of business leaders. The School w ... Citeste mai mult

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business at Seton Hall University was established in 1950 to provide education geared toward the complex, practical needs of business leaders. The School was the first private business school in New Jersey to earn accreditation from the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). More than 60 years later, the School continues to maintain professional accreditation from AACSB and is the only school in northern New Jersey with both business and accounting accreditation. Citește mai puţin