Master of Business Administration (MBA), Concentrarea afacerilor globale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acest program este acreditat de ACICS - Consiliul de acreditare pentru colegiile și școlile independente.

Programul nostru de MBA permite studenților să obțină cunoștințe în domeniul afacerilor de bază Afaceri globale, precum și să dobândească experiență în procesele de luare a deciziilor în toate locurile de administrare a afacerilor.

Programul oferă studenților o educație profesională de înaltă calitate, profesională în administrarea afacerilor, calificându-le astfel pentru oportunități de locuri de muncă mai diverse.

Programul MBA este format din trei componente academice: cerințe de bază, elective de concentrare și o experiență capstone. Pentru a absolvi o diplomă de MBA, studenții trebuie să finalizeze cu succes un minimum de 36 de credite, din care 24 de credite sunt cursuri de bază și 12 credite sunt elective de concentrare.

Cerințe de bază

Cerințele de bază constau în 9 cursuri necesare, în valoare de 24 de credite.

Titlul cursului

Cerințe de concentrare

Cerința de concentrare este de a lua patru clase (12 credite) din această concentrare. Fiecare concentrare constă dintr-un grup de opt cursuri. Aproximativ 42% dintre studenți aleg concentrarea Afaceri globale, în timp ce 29% aleg fiecare antreprenoriat și economie

În fiecare semestru de studiu, elevii trebuie să completeze două cursuri obligatorii și un curs de concentrare. Elevii trebuie să completeze CAPS 501 în primul semestru de studiu.

Concentrarea afacerilor globale

Curriculumul despre afacerile globale permite studenților să se gândească critic la diferitele componente interconectate ale economiei globale. De la revoluția tehnologiei informaționale la restructurarea lanțurilor de aprovizionare, practicile monopoliste la dezvoltarea durabilă, studenții dobândesc cunoștințe aprofundate cu privire la dinamica de bază care au transformat economia mondială.

Titlul cursului

Proceduri de admitere în cadrul MBA

Site-ul nostru de admitere oferă studenților interni și internaționali informațiile necesare pentru a se aplica programului nostru de MBA.

Universitatea Internațională BAU caută studenți care sunt gânditori creativi, critici și sunt gata să-și ia viața intelectuală și profesională la nivelul următor. O cerere nu va fi considerată completă până când BAU nu a primit toate documentele necesare. Odată ce aplicațiile sunt complete, acestea sunt revizuite cu atenție. Solicitanții sunt evaluați cu privire la cerințele de admitere și selectați în consecință.

Solicitanții sunt procesați pe baza principiului "primul venit, primul servit". Trimiterea tuturor documentelor necesare într-un singur pachet poate contribui la accelerarea procesului de aplicare. În unele cazuri, elevii pot să amâne înscrierea. Elevii care amână înscrierea vor fi obligați să îndeplinească toate taxele de școlarizare și taxe necesare la înscrierea lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Citeste mai mult

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Citește mai puţin