Master of Business Administration (MBA), Lappeenranta

Generalități

Programul de descriere

Prin intermediul cursurilor de competență de bază oferite în program (30 ECTS) veți putea analiza oportunitățile de a dezvolta creativ soluții inovatoare de afaceri internaționale. Principalele subiecte ale cursurilor de bază sunt managementul viitor și strategic, managementul și digitalizarea clienților, managementul intercultural, procesele de gestionare a inovării și managementul slab.

În plus față de cursurile de bază, veți planifica o cale de învățare personalizată prin studii complementare de competență (30 ECTS) pentru a vă modela și personaliza învățarea pentru a se potrivi mai bine cu obiectivele de învățare stabilite. La începutul studiilor, veți completa un plan de învățare personalizat format din 60 ECTS de studii de nivel de master și 30 ECTS de lucrări finale de teză.

Durata programului este de 1,5 ani. Zilele de contact pentru studiile de bază sunt de obicei limitate la 2 până la 4 zile pe lună. Zilele de contact pentru studiile de competență complementară depind de cursurile pe care alegeți să le studiați. Studenții pot alege, de asemenea, cursuri elective la nivel de masterat și de la alte universități.

Există o mulțime de activități independente și de studii online pentru a se acomoda în viața profesională și personală a studenților. Studiile sunt riguroase și intense, dar pot fi gestionate.

Studenții din program își pot aplica imediat învățarea la locul de muncă. Mulți dintre absolvenți sunt capabili să valorifice noi oportunități fie în cadrul organizației lor actuale, fie în noile cariere profesionale.

Obținerea de abilități și capacități inovatoare pentru dezvoltarea afacerilor internaționale îi ajută pe absolvenții noștri să-și extindă posibilitățile profesionale pentru a trece afacerile dincolo de provocările pieței locale. Aceste studii oferă o posibilitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile de engleză vorbită și scrisă pentru a lucra într-un rol internațional, practicând și lucrând într-un mediu multicultural.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020.

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020. Citește mai puţin
Lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Mai mult Mai Puțin