Master of Business Administration (MBA) Management internațional

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Master of Business Administration

Actualizare Coronavirus (COVID-19)

Începeți studiile online și călătoriți în Germania odată ce vi s-a eliberat viza: Ne-am angajat în educația neîntreruptă a tuturor studenților actuali, veniți și viitori la New European College . Din acest motiv, oferim studenților o opțiune flexibilă „splendidă de amestec” - începeți studiile online, fără întârziere și din confortul casei dvs. și călătoriți în Germania pentru a continua studiile în campus odată ce este posibil și viza dvs. a fost emis. Vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere direct la adresa admissions@new-european-college.com, astfel încât să vă poată susține cazul individual și să răspundă la orice întrebare cu privire la învățarea combinată pentru anul școlar 2020-2021.

Alt = "Master of Business Administration (MBA), a devenit impulsul carierei academice atât pentru antreprenori cât și pentru lucrătorii corporativi. Globalizarea cere absolvenților MBA cu o educație de afaceri cu adevărat internațională.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Cu Masterul nostru în Business Administration (MBA), veți dobândi abilitățile și instrumentele necesare pentru a putea prelua poziții provocatoare cu responsabilitate managerială. Pentru studenții fără studii anterioare în afaceri, MBA este programul perfect pentru a te califica pentru posturi manageriale.

MBA-ul nostru conectează teoria și practica și este predat de instructori cu experiență semnificativă în profesia lor. Grupurile mici permit o educație foarte interactivă. Deoarece studenții noștri MBA trebuie să aibă o experiență de muncă pentru a se putea înscrie, experiențele și mediile individuale ale fiecăruia dintre elevi fac și mai plăcute cursurile. Membrii facultății noastre folosesc elemente de activare, cum ar fi studii de caz, simulări, proiecte și prezentări pentru a oferi fiecărui student posibilitatea de a conecta cu ușurință cunoștințele dobândite cu experiențele personale.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Master of Business Administration (MBA) în management internațional este predat de o echipă internațională de lectori și cercetători din mediul academic și industrie. Absolvenții MBA sunt adesea urmăriți rapid în poziții de conducere superioare și acest program de MBA a fost conceput pentru cei care doresc să urmărească funcții de conducere sau ca pregătire pentru studiile ulterioare în afaceri, cum ar fi doctoratul. nivel. Programul de master în management internațional MBA se adresează studenților cu medii de afaceri și non-business de administrare licență. Candidații vor fi avut cel puțin 3 ani de experiență lucrând în companii și organizații într-un rol care gestionează oamenii, procesele sau ambele.

Exemple de cursuri includ:

  • Management contabilitate și finanțe
  • Managementul marketingului
  • Metode de cercetare Introducere
  • Managementul resurselor umane
  • De gestionare a operațiunilor
  • Management International
  • Administrarea informației

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Citeste mai mult

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii