Master of Business Administration (MBA): Program de doi ani

Generalități

Programul de descriere

Du-ți cariera la nivelul următor cu programul nostru de MBA acreditat de AACSB pe doi ani

Proiectat pentru profesioniști. Petreceți doar două nopți pe săptămână în clasă și completați-vă gradul în șase semestre. Concentrația internațională a Bryant vă va ajuta să faceți afaceri la nivel mondial, dar și la nivel local.

De ce să urmărești MBA la Bryant?

  • Câștigă-ți gradul în doi ani în timp ce lucrezi cu normă întreagă.
  • Extindeți-vă rețeaua profesională prin învățare bazată pe coorte și conexiuni cu studenți.
  • Alege o specializare care se potrivește carierei tale sau câștigă o diplomă de management general.

125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgÎn față / neplăcut

Curriculumul și specializările globale

  • Dezvoltați o înțelegere aprofundată a tuturor funcțiilor de afaceri.
  • Cursurile includ strategie, leadership, management, contabilitate, finanțe, marketing, operațiuni și tehnologie. Subiectele sunt integrate în întregul curriculum.
  • Curriculumul echilibrează abilitățile tehnice, bazate pe date, cantitative pentru a lua decizii obiective.
  • Concentrați-vă pe managementul general sau specializați-vă în: Business Analytics, Finanțe globale, Managementul lanțului de aprovizionare globală sau Afaceri internaționale.
  • În cel de-al doilea an de studiu, puteți alege să participați la Experiența de imersiune globală.

Diferența de cohortă / echipă de studiu

Ca membru al unei coorte, aveți o experiență de învățare accentuată prin relațiile pe care le formați cu semenii, facultatea și comunitatea Bryant. Veți avea o identitate de clasă și colegi instant de la companii din multe industrii. În cazul în care găsiți un curs sau un subiect deosebit de dificil sau dacă absentați de la o clasă din cauza călătoriilor profesionale, vă puteți baza pe cohorta și pe echipa ta de studiu pentru a te readuce la viteză rapid.

Există cursuri obligatorii?

Trebuie să ai finalizat cu succes lucrările de curs în macroeconomie, microeconomie și statistici la nivel de licență sau absolvire. Dacă nu ați luat încă cursurile prealabile, vă rugăm să consultați personalul Școlii Absolvente despre alternative.

Ce trebuie să includă cererea mea?

În plus față de formularul de cerere, va trebui să depuneți o declarație de obiective, CV-ul curent, o recomandare profesională, transcrieri oficiale de la toate colegiile / universitățile la care ați participat, punctajul dvs. oficial pe GMAT și taxa de cerere (renunțată la Bryant absolventi).

Cum se clasează programul MBA printre altele?

Colegiul de afaceri din Bryant University este acreditat de AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Bryant este unul dintre doar 5 la sută din colegii și universități din lume care câștigă această acreditare de prestigiu. MBA Bryant a fost inclusă în ediția din 2013 a „Cele mai bune 296 școli de afaceri”, ghidul anual lansat de Princeton Review.

rezultate

Facilităţi

În medie, facilitățile noastre au fost evaluate „Excelent” sau „Foarte bine” - sondaj 2018 absolvenților.

Accesibil

97% dintre respondenți au fost de acord că „membrii facultății au fost dispuși să lucreze cu mine”. - Sondaj 2018 absolvenților

lucru in echipa

93% au fost de acord că structura MBA promovează munca în echipă - sondaj 2018 pentru absolvenți.

învățământ

MBA de doi ani
  • 1.118 USD pe oră de credit
Experiență globală de imersiune (opțional)
  • 1.500 USD (în plus față de școlarizare)
burse de studiu

Studenții potențiali trebuie să depună o cerere până la 30 aprilie pentru a fi eligibili pentru considerarea preferată pentru o bursă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Citeste mai mult

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited