Master of Business Administration (MBA): Program de doi ani

Generalități

Programul de descriere

Du-Èi cariera la nivelul urmÄtor cu programul nostru de MBA acreditat de AACSB pe doi ani

Proiectat pentru profesioniÈti. PetreceÈi doar douÄ nopÈi pe sÄptÄmânÄ Ã®n clasÄ Èi completaÈi-vÄ gradul în Èase semestre. ConcentraÈia internaÈionalÄ a Bryant vÄ va ajuta sÄ faceÈi afaceri la nivel mondial, dar Èi la nivel local.

De ce sÄ urmÄreÈti MBA la Bryant?

  • CâÈtigÄ-Èi gradul în doi ani în timp ce lucrezi cu normÄ Ã®ntreagÄ.
  • ExtindeÈi-vÄ reÈeaua profesionalÄ prin învÄÈare bazatÄ pe coorte Èi conexiuni cu studenÈi.
  • Alege o specializare care se potriveÈte carierei tale sau câÈtigÄ o diplomÄ de management general.

125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgÃn faÈÄ / neplÄcut

Curriculumul Èi specializÄrile globale

  • DezvoltaÈi o înÈelegere aprofundatÄ a tuturor funcÈiilor de afaceri.
  • Cursurile includ strategie, leadership, management, contabilitate, finanÈe, marketing, operaÈiuni Èi tehnologie. Subiectele sunt integrate în întregul curriculum.
  • Curriculumul echilibreazÄ abilitÄÈile tehnice, bazate pe date, cantitative pentru a lua decizii obiective.
  • ConcentraÈi-vÄ pe managementul general sau specializaÈi-vÄ Ã®n: Business Analytics, FinanÈe globale, Managementul lanÈului de aprovizionare globalÄ sau Afaceri internaÈionale.
  • Ãn cel de-al doilea an de studiu, puteÈi alege sÄ participaÈi la ExperienÈa de imersiune globalÄ.

DiferenÈa de cohortÄ / echipÄ de studiu

Ca membru al unei coorte, aveÈi o experienÈÄ de învÄÈare accentuatÄ prin relaÈiile pe care le formaÈi cu semenii, facultatea Èi comunitatea Bryant. VeÈi avea o identitate de clasÄ Èi colegi instant de la companii din multe industrii. Ãn cazul în care gÄsiÈi un curs sau un subiect deosebit de dificil sau dacÄ absentaÈi de la o clasÄ din cauza cÄlÄtoriilor profesionale, vÄ puteÈi baza pe cohorta Èi pe echipa ta de studiu pentru a te readuce la vitezÄ rapid.

ExistÄ cursuri obligatorii?

Trebuie sÄ ai finalizat cu succes lucrÄrile de curs în macroeconomie, microeconomie Èi statistici la nivel de licenÈÄ sau absolvire. DacÄ nu aÈi luat încÄ cursurile prealabile, vÄ rugÄm sÄ consultaÈi personalul Ècolii Absolvente despre alternative.

Ce trebuie sÄ includÄ cererea mea?

Ãn plus faÈÄ de formularul de cerere, va trebui sÄ depuneÈi o declaraÈie de obiective, CV-ul curent, o recomandare profesionalÄ, transcrieri oficiale de la toate colegiile / universitÄÈile la care aÈi participat, punctajul dvs. oficial pe GMAT Èi taxa de cerere (renunÈatÄ la Bryant absolventi).

Cum se claseazÄ programul MBA printre altele?

Colegiul de afaceri din Bryant University este acreditat de AACSB International - AsociaÈia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Bryant este unul dintre doar 5 la sutÄ din colegii Èi universitÄÈi din lume care câÈtigÄ aceastÄ acreditare de prestigiu. MBA Bryant a fost inclusÄ Ã®n ediÈia din 2013 a âCele mai bune 296 Ècoli de afaceriâ, ghidul anual lansat de Princeton Review.

rezultate

FacilitÄÅ£i

Ãn medie, facilitÄÈile noastre au fost evaluate âExcelentâ sau âFoarte bineâ - sondaj 2018 absolvenÈilor.

Accesibil

97% dintre respondenÈi au fost de acord cÄ âmembrii facultÄÈii au fost dispuÈi sÄ lucreze cu mineâ. - Sondaj 2018 absolvenÈilor

lucru in echipa

93% au fost de acord cÄ structura MBA promoveazÄ munca în echipÄ - sondaj 2018 pentru absolvenÈi.

învÄÈÄmânt

MBA de doi ani
  • 1.118 USD pe orÄ de credit
ExperienÈÄ globalÄ de imersiune (opÈional)
  • 1.500 USD (în plus faÈÄ de Ècolarizare)
burse de studiu

StudenÈii potenÈiali trebuie sÄ depunÄ o cerere pânÄ la 30 aprilie pentru a fi eligibili pentru considerarea preferatÄ pentru o bursÄ.

Ultima actualizare Decembrie 2019

Despre facultate

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Citeste mai mult

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited