Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Programul de MBA dezvoltă abilități generale de management și oferă cunoștințe avansate și abilități în diferite domenii de activități de afaceri, în funcție de concentrații . Profesioniștii cu diplomă de MBA demonstrează avantaje competitive semnificative în toate tipurile de organizații. Calificările obținute de absolvenții programului sunt esențiale pentru a deveni lider în comunitatea de afaceri.

La cel mai înalt nivel de calificare în afaceri, programul Khazar University MBA oferă o cale de dezvoltare intensivă a managementului. Competențele și cunoștințele dezvoltate în programul MBA sunt aplicabile tuturor formelor de organizare și sunt utile atât managerilor profesioniști, cât și celor cu ambiții antreprenoriale.

Khazar University MBA program a fost dezvoltat prin strânsă cooperare cu școlile de afaceri occidentale. Pentru a-și consolida abilitățile de instruire, aproape toți membrii facultății SEM au avut o formare continuă și o dezvoltare a facultăților la universitățile europene și americane de vârf.

Datorită acestui context, programul Khazar University MBA permite facultăților și studenților să exploreze problemele de afaceri dintr-o perspectivă multidisciplinară care accentuează abilitățile interpersonale și munca în echipă, dezvoltă talente de leadership și antreprenoriat, sporește gradul de conștientizare la nivel global și îmbunătățește cunoștințele tehnologice.

Programul contur

SEM oferă opțiuni de diplomă cu specializări în Finanțe, Contabilitate și Audit, Management, Management de Proiect, Turism, Management Hotel și Marketing. În plus, studenții au posibilitatea de a obține un grad dublu în Managementul cu Institutul Politehnic din Bragança din Portugalia.

Programul MBA cu normă întreagă rulează pe o perioadă de doi ani, folosind o varietate de metode de predare și învățare - o combinație de cursuri, seminarii, studii de caz, discuții, simulări de afaceri și activități de grup. Pentru evaluare, programul ia în considerare o combinație de sarcini formale, prezentări de grup și examene scrise, împreună cu un proiect major.

Avantajul cheie al programului este că programul de clasă găzduiește studenții cu loc de muncă cu normă întreagă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Khazar University is a private educational institution for undergraduate, graduate and professional studies promoting advanced study and research, educational policy and development in the Republic of ... Citeste mai mult

Khazar University is a private educational institution for undergraduate, graduate and professional studies promoting advanced study and research, educational policy and development in the Republic of Azerbaijan. Citește mai puţin