Master of Business Administration (MBA)

Bun venit la SBS MBA

Afacerea sa schimbat - radical! Există într-un mediu de afaceri cu frontiere nelimitate, inovare tehnologică înșelătoare, clienți incredibil de inteligenți și colaboratori sociali, preocupări sporite privind securitatea, reglementări guvernamentale din ce în ce mai complexe și incertitudine economică. În plus, ca lider actual sau viitor într-o lume complexă, doriți să angajați angajații, să surprindeți pozitiv clienții, să restaurați și să vă mențineți mediul și să conduceți cu integritate. Nu va dura două generații; putem și re-inventăm lumea din această generație!

Acum este un moment minunat pentru a vă pregăti, a re-instrumenta și a lansa agresiv înainte. MBA SBS va dota pentru oportunitățile de afaceri de mâine, păstrându-vă în același timp realitatea de afaceri de astăzi. Programul nostru este IACBE acreditat, de vârf și respectat în regiunea Zürich și pe tot globul.

Curriculumul nostru este conceput pentru a dezvolta lideri pentru mediul de afaceri actual și în curs de dezvoltare. Facultatea desfășoară în mod dinamic sesiuni de curs care răspund la situațiile actuale de afaceri. Elevii din program știu că atunci când vor absolvi vor avea o nouă bază de cunoștințe și un set de aptitudini care îi vor face atractivi pentru angajatori. Studenții noștri știu că acum este momentul să preia conducerea carierei.

Recunoaste. Esti ocupat. Aveți obligații de muncă, angajamente familiale și o viață de trăit. Înțelegem asta. De aceea, programul nostru oferă cea mai mare flexibilitate și confort. MBA-ul nostru se potrivește cu viața ta; nu invers.

Vă doresc mult succes într-un viitor minunat!

Bert Wolfs, Ph.D.

Academic decan

Punctele forte ale programelor SBS

Elevi

De la începutul SBS la sfârșitul anilor 1990, programele MBA au crescut constant. Majoritatea participanților se află în parantezele vârstei de 24-46 ani. Acestea provin dintr-o mare varietate de organizații și au medii educaționale foarte diverse. Femeile reprezintă aproximativ 40% din totalul corpului elevilor. Înscrierea în străinătate a elevilor este de peste 60%. Se face un efort considerabil pentru atragerea constantă a studenților cu înaltă calificare.

Facultate

SBS este cunoscut pentru predarea pasionala si excelenta academica, si am adunat o facultate care are o experienta superba in predare si practica profesionala. Sunt experti in domeniile lor care sunt la curent cu cele mai recente tendinte in management, antreprenoriat, afaceri internationale , piețele financiare, marketing și tehnologie.

Lectorii noștri predau un curriculum care facilitează oportunitățile de învățare directă: proiectele antreprenoriale, îmbunătățirile totale de management al calității, cursurile de studii internaționale și stagiile. Predarea este foarte apreciată. Curriculum-ul include metoda cazului și cursurile îndrumate de instructor și subliniază interacțiunea în clasă. Clasele sunt menținute relativ mici pentru a menține un raport optimizat student-lector. Evaluările studenților au o medie de peste 4 la scara 1-5. Lectorii noștri sunt provocatori, dar reușesc prin a aduce la viață subiecte dificile, prin discuții și exemple concrete.

Diversitatea internațională

Ne concentrăm cu adevărat asupra lumii. Organismul studențesc al SBS și facultatea sunt de înalt nivel internațional din toate colțurile lumii. Oferim participanților noștri o experiență care îi pregătește să opereze cu ușurință dincolo de frontiere și culturi - într-un mediu care premiază diversitatea și capacitatea de a aduce o perspectivă mondială studiului de afaceri.

Locație

Zurich este situat în inima Europei. Deși nu este o mare metropola (380 000 în orașul propriu și aproximativ 2 milioane în zona metropolitană), Zurich este un oraș alfa global și unul dintre cele mai internaționale locuri din întreaga lume. Orașul său bine păstrat este situat pe ambele maluri ale fluviului Limmat, atragandu-i pe turiști din întreaga lume. Companiile internaționale bancare și de asigurări sunt situate în regiune. Zurich este un centru economic și industrial, care găzduiește numeroase expoziții și târguri internaționale pe tot parcursul anului și este, de asemenea, sediul Bursierului Elvețian, al treilea cel mai mare din Europa.

Flerul cosmopolit, cultural și economic al orașului, care găzduiește aproape 200 de națiuni, îl face o locație ideală pentru studii internaționale de management. Zurich are o viață culturală bogată, cu numeroase festivaluri, teatre, cinematografe și show-uri de modă. Orașul este, de asemenea, un centru pentru evenimente sportive internaționale și oferă un număr mare de facilități sportive în aer liber și în interior. Bahnhofstrasse este una dintre destinațiile cele mai renumite și exclusive de cumpărături din lume, locația a numeroase case de modă prestigioase, producători de bijuterii și restaurante internaționale.

Angajabilitate

Reputația SBS în cadrul industriei a crescut de-a lungul anilor. Avem companii care sponsorizează angajații pentru studiile lor. SBS avut reputația că firmele naționale și internaționale își angajează studenții după absolvire sau în timpul studiilor. Studenții și absolvenții SBS au devenit membri de renume ai societății și ai industriei prin capacitatea lor de a aplica instantaneu ceea ce au învățat.

SBS MBA Programe

Un MBA este căutat de indivizi ambițioși și în multe organizații este recompensat de o creștere a salariului și de promovare. Unul dintre motivele cele mai frecvente pe care studenții le menționează pentru desfășurarea unui MBA este schimbarea carierei. Programele se bazează pe un curriculum comun cu o atenție sporită pe domeniile de specializare. La SBS Swiss Business School , veți găsi o comunitate de susținere în care interesele și ideile fiecărei persoane fac diferența. Cu o dimensiune limitată a clasei, sunteți sigur că veți primi o atenție individuală de la facultate și personal.

Oferim un curriculum academic provocator, adaptat obiectivelor carierei și numeroase oportunități de învățare. Aceste atribute stabilesc programul nostru de MBA în afară de altele. Puteți proiecta un program de studiu care vă permite să vă construiți pe punctele forte și interesele dvs. Programul vă lărgește cunoștințele; vă intensifică abilitățile de afaceri; și încorporează experiențele personale, profesionale și extrașcolare.

Oferta programelor

MBA cu SBS întreagă la SBS este împărțită în următorii patru termeni și poate fi finalizată în 50 de săptămâni de școală efectivă:

 • Termenul 1 - Subiecte principale
 • Termen 2 - 3 discipline de bază și 2 cursuri de specializare
 • Termen 3 - 2 discipline de bază și 3 cursuri de specializare bazate pe studenți individual majore
 • Termenul 4 - Cercetare și studiu independent

Elevii pot începe la orice termen. Termenul 1 sfârșitul lunii septembrie, termenul 2 începutul lunii ianuarie și termenul 3 la jumătatea lunii martie.

Flex MBA: În actuala piață dinamică, managerii de succes trebuie să fie inovativi și antreprenoriale, combinând o cunoaștere generală a funcțiilor de afaceri cu competențe specifice în aria lor de responsabilitate. Programul Flex MBA (Master Modular of Business Administration) este conceput pentru profesioniștii care nu sunt capabili să urmeze MBA cu normă întreagă. Este un format de învățare combinat, în care studenții se pregătesc pentru un seminar de trei zile la fața locului, în timpul lor, oriunde s-ar afla. Cursurile se desfășoară o dată pe lună în campus de vineri până duminică. Acest lucru îi dă participanților să se întâlnească cu lectorul și studenții de la egal la egal. Programul Flex MBA poate fi finalizat în termen de 15 luni.

MBA Online: În MBA SBS Online Learning, elevii au flexibilitatea în ceea ce privește momentul și locul de participare. Este obligat să completeze proiectele, misiunile și examenele, așa cum le-au atribuit profesorii numiți. Fiecare program cuprinde 15 cursuri, 10 generale și 5 specializate.

În plus, SBS oferă un modular Executive MBA în Managementul Internațional.

MBA Majors

Full-Time și Online MBA la SBS oferă următoarele cursuri de specializare:

 • Management International
 • antreprenoriat
 • Marketing
 • Global Finance and Banking
 • Managementul resurselor umane

Admitere

Candidații care solicită admiterea la programul de MBA dețin o diplomă de licență sau echivalent de la o instituție de învățământ recunoscută. Toți candidații MBA trebuie să aibă o comandă solidă a limbii engleze, vorbite și scrise. Decizia finală privind acceptarea în programul de MBA se bazează pe SBS Swiss Business School .

Cum să aplicați?

Solicitanții trebuie să furnizeze următoarele documente:

 1. Formularul de cerere completat și semnat corespunzător
 2. Curriculum Vitae complete care indică experiențele profesionale
 3. Copie certificată a diplomei de licență
 4. Transcrieri academice oficiale
 5. Un scor GMAT de minim 550, sau examen de admitere SBS
 6. Rezultatele testului TOEFL mai mari de 90 (dacă este cazul)
 7. Două scrisori de referință (profesionale sau academice)
 8. Taxă de cerere nerambursabilă de CHF. 150.-
 9. O fotografie în format de pașaport

Aplicați ONLINE @ www. SBS .edu

Vă rugăm să rețineți că candidații la programul Executive MBA trebuie să aibă o experiență profesională de cel puțin cinci ani. Solicitanții de programe MBA și Flex MBA trebuie să aibă o experiență profesională de cel puțin doi ani.

Locurile sunt oferite pe o bază continuă. Procesul de evaluare necesită aproximativ două săptămâni. Utilizăm cinci puncte principale de referință:

 • concluzia la care a ajuns intervievatorul,
 • motivele pentru care doresc să participe la cursul MBA / EMBA,
 • calificările academice și profesionale,
 • examen scoruri,
 • cariera de afaceri până în prezent și comentarii de la referințe
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la SBS Swiss Business School »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
50 săptămâni
La zi
Price
32,150 CHF
taxa totală
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date