Despre acest curs

University of Gibraltar MBA este un program de management contemporan și orientat spre carieră, care vă propune să vă provocați și să vă inspirați. Fie că sunteți în căutarea de a spori perspectivele de carieră sau de a schimba direcția sa, un MBA este o calificare profesională de elită, care vă va oferi abilitățile de management de afaceri care vă va distinge de concurență.

Dimensiunile noastre de clasă mai mică înseamnă că vă veți alătura unei comunități strânse de profesioniști ambițioși și vă veți bucura de o experiență mai personalizată, cu un acces mai bun la tutori și personal.

University of Gibraltar MBA este un an de un an full-time, sau de doi ani, cu frecvență redusă curs accelerat, care va începe în septembrie 2019 de la Universitatea de Școală de Afaceri.

În momentul în care absolvați, trebuie să aveți abilitățile și experiența pentru a reuși în rolurile de conducere de înaltă presiune și de mare plăcere.

Structura

Furnizat de personal didactic și experți din industrie, MBA cu normă întreagă este un curs accelerat de un an care necesită, de obicei, un angajament de șaisprezece ore de ore de clasă pe săptămână. Modul de studiu cu jumătate de normă este conceput să se potrivească carierei dvs. și necesită un angajament de 8 ore de ore pe săptămână în timpul seriilor și week-end-urilor. Programul de mai jos prezintă un plan tipic de studiu.

Titlurile pot fi modificate. Timpurile vor fi diferite pentru modul part-time.

Semestrul I (septembrie - decembrie)

 • Contabilitate
 • Managementul marketingului
 • Gestionarea tehnologiilor noi
 • Gestionarea oamenilor

Semestrul doi (ianuarie - aprilie)

 • Leadership și Gestionarea schimbării
 • Finanțe manageriale
 • Dreptul afacerilor
 • Luarea deciziilor strategice

Semestrul trei (mai - august)

 • Proiectul Capstone *

* Elevii pot alege un proiect care are un accent general sau un focus mai specializat, cum ar fi Fintech, New Technologies sau Gaming.

O experiență unică de învățare

Bazat la University of Gibraltar Europa University of Gibraltar , premiatul Campus Europa Point, veți avea acces la resurse de învățare specializate, inclusiv zone de studiu deschise și tehnologie de vârf. Acest lucru, combinat cu un curriculum care îmbină abordările teoretice cu disciplinele de afaceri cu experiență practică, înseamnă că veți ieși din cursul pregătit pentru a gestiona în lumea afacerilor.

Gibraltar se bucură de o economie în mare măsură diversificată și înfloritoare și este sediul unei bogății de afaceri globale, oferindu-vă oportunități de a învăța din cele mai bune și de a accesa rețele naționale și internaționale valoroase.

De ce să alegi acest curs?

 • Învățarea față în față: Veți beneficia de abordări de predare care vă plasează în centrul învățării și de a vă asigura că învățarea este plăcută.
 • Dovada viitorului: Veți studia un curriculum care este relevant, impactant și, mai presus de toate, conceput pentru a vă oferi abilitățile necesare în lumea afacerilor de mâine.
 • Post-studiu de locuri de muncă: Pentru studenții internaționali, veți avea posibilitatea de a rămâne și de a lucra în Gibraltar timp de până la doi ani de la finalizarea gradului dumneavoastră.
 • Capstone Project: În timpul semestrului 1 și 2, veți avea ocazia să învățați și să exersați opt module individuale care vizează îmbunătățirea abilităților de management al afacerii. Proiectul capstone în ultimul an este o misiune cu mai multe fațete, care oferă o oportunitate unică de a aplica toate aptitudinile și cunoștințele învățate în MBA.
 • Calitate: Veți beneficia de predare și învățare care este aliniată la standardele de furnizare din Regatul Unit, dar are avantajul unui mediu mediteranean într-un mediu de afaceri dinamic.
 • Alegerea specializării: pentru proiectul dvs. capstone, puteți alege un accent general sau optați pentru un focus mai specializat, cum ar fi Fintech, Noi tehnologii sau Gaming.

Intrare Profil

În mod tipic, solicitanții pentru MBA vor:

 • Aveți un premiu bun acordat de o universitate din Marea Britanie sau echivalentul în străinătate.
 • Au experiență de lucru recentă; apreciem diversitatea experienței în corpul nostru studenților, prin urmare, salutăm aplicațiile de la absolvenții recenți care au efectuat plasamente semnificative, precum și cei cu toate nivelurile de experiență de lucru. Suntem mai interesați de impactul pe care l-ați avut la locul de muncă decât de durata petrecută.
 • Fiți capabili să comunicați idei în mod eficient în scris, în discuții și prezentări. Se așteaptă aptitudini de bază IT, cum ar fi procesarea de cuvinte, e-mail și Internet.

Limba engleză cerințe:

 • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, aveți nevoie de un rezultat general al testului IELTS de 6,5, inclusiv un minim de 6,0 în toate subtestările. Se vor lua în considerare premii echivalente (de exemplu, testul de engleză al lui Pearson, certificatul Cambridge de limba engleză avansată, orașul

Ofertele se bazează pe o combinație de calificări sau clase anticipate, declarația personală și referințele solicitantului.

Taxe

 • Full-Time: 14.500 £
 • Part-Time: £ 7,250 (pe an)
 • International (non-UE): 16.500 £

Taxele sunt supuse indexării

aplica

Termen limită de aplicare mai 2019 .

Program predat în:
Engleză
University of Gibraltar
Ultima actualizare January 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 16, 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
14,500 GBP
- Marea Britanie și UE; 16.500 GBP - Full-time International
După locații
După dată
Start Date
Sept 16, 2019
Termen limită de aplicare

Sept 16, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date