Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Față în față în acest septembrie

University of Gibraltar se angajează să ofere o experiență excelentă de învățare, personală și participativă. Acest program va fi livrat față în față și livrare în campus din septembrie 2020. Dispunerea sa cu un singur campus, politica strictă de distanțare fizică și dimensiunile mici de clasă înseamnă că evitați mulțimile mai mari și reduceți riscul de contagiune. Dispunerea noastră de un campus și dimensiunile clasei mici înseamnă că evitați mulțimile mai mari și reduceți riscul de contagiune.

Alătură-te când ești gata

Vom fi gata să vă întâmpinăm în campus în luna septembrie, dar, de asemenea, am înțeles că Covid-19 ar putea afecta planurile de călătorie și întârzia unele cereri de viză. Dacă nu puteți ajunge la Gibraltar până la începutul programului dvs., vă vom oferi posibilitatea de a vă înscrie practic inițial, ceea ce înseamnă că vă puteți alătura atunci când sunteți gata.

Citiți gajul personal de școlarizare al University of Gibraltar : href = "https://www.unigib.edu.gi/face-to-face-teaching-as-from-september/

Despre acest curs

University of Gibraltar MBA este un program de management contemporan și orientat spre carieră, care vă propune să vă provocați și să vă inspirați. Fie că sunteți în căutarea de a spori perspectivele de carieră sau de a schimba direcția sa, un MBA este o calificare profesională de elită, care vă va oferi abilitățile de management de afaceri care vă va distinge de concurență.

Dimensiunile noastre de clasă mai mică înseamnă că vă veți alătura unei comunități strânse de profesioniști ambițioși și vă veți bucura de o experiență mai personalizată, cu un acces mai bun la tutori și personal.

University of Gibraltar MBA este un an de un an full-time, sau de doi ani, cu frecvență redusă curs accelerat, care va începe în septembrie 2019 de la Universitatea de Școală de Afaceri.

În momentul în care absolvați, trebuie să aveți abilitățile și experiența pentru a reuși în rolurile de conducere de înaltă presiune și de mare plăcere.

Structura

Furnizat de personal didactic și experți din industrie, MBA cu normă întreagă este un curs accelerat de un an care necesită, de obicei, un angajament de șaisprezece ore de ore de clasă pe săptămână. Modul de studiu cu jumătate de normă este conceput să se potrivească carierei dvs. și necesită un angajament de 8 ore de ore pe săptămână în timpul seriilor și week-end-urilor. Programul de mai jos prezintă un plan tipic de studiu.

Titlurile pot fi modificate. Timpurile vor fi diferite pentru modul part-time.

Semestrul I (septembrie - decembrie)

 • Contabilitate și raportare
 • Managementul marketingului
 • Gestionarea tehnologiilor noi
 • Gestionarea oamenilor

Semestrul doi (ianuarie - aprilie)

 • Leadership și Gestionarea schimbării
 • Finanțe manageriale
 • Dreptul afacerilor
 • Luarea deciziilor strategice

Semestrul trei (mai - august)

 • Proiectul Capstone *

* Elevii pot alege un proiect care are un accent general sau un focus mai specializat, cum ar fi Fintech, New Technologies sau Gaming.

O experiență unică de învățare

Bazat la University of Gibraltar Europa University of Gibraltar , premiatul Campus Europa Point, veți avea acces la resurse de învățare specializate, inclusiv zone de studiu deschise și tehnologie de vârf. Acest lucru, combinat cu un curriculum care îmbină abordările teoretice cu disciplinele de afaceri cu experiență practică, înseamnă că veți ieși din cursul pregătit pentru a gestiona în lumea afacerilor.

Gibraltar se bucură de o economie în mare măsură diversificată și înfloritoare și este sediul unei bogății de afaceri globale, oferindu-vă oportunități de a învăța din cele mai bune și de a accesa rețele naționale și internaționale valoroase.

De ce să alegi acest curs?

 • Învățarea față în față: Veți beneficia de abordări de predare care vă plasează în centrul învățării și de a vă asigura că învățarea este plăcută.
 • Dovada viitorului: Veți studia un curriculum care este relevant, impactant și, mai presus de toate, conceput pentru a vă oferi abilitățile necesare în lumea afacerilor de mâine.
 • Post-studiu de locuri de muncă: Pentru studenții internaționali, veți avea posibilitatea de a rămâne și de a lucra în Gibraltar timp de până la doi ani de la finalizarea gradului dumneavoastră.
 • Capstone Project: În timpul semestrului 1 și 2, veți avea ocazia să învățați și să exersați opt module individuale care vizează îmbunătățirea abilităților de management al afacerii. Proiectul capstone în ultimul an este o misiune cu mai multe fațete, care oferă o oportunitate unică de a aplica toate aptitudinile și cunoștințele învățate în MBA.
 • Calitate: Veți beneficia de predare și învățare care este aliniată la standardele de furnizare din Regatul Unit, dar are avantajul unui mediu mediteranean într-un mediu de afaceri dinamic.
 • Alegerea specializării: pentru proiectul dvs. capstone, puteți alege un accent general sau optați pentru un focus mai specializat, cum ar fi Fintech, Noi tehnologii sau Gaming.

Intrare Profil

În mod tipic, solicitanții pentru MBA vor:

 • Aveți un premiu bun acordat de o universitate din Marea Britanie sau echivalentul în străinătate.
 • Au experiență de lucru recentă; apreciem diversitatea experienței în corpul nostru studenților, prin urmare, salutăm aplicațiile de la absolvenții recenți care au efectuat plasamente semnificative, precum și cei cu toate nivelurile de experiență de lucru. Suntem mai interesați de impactul pe care l-ați avut la locul de muncă decât de durata petrecută.
 • Fiți capabili să comunicați idei în mod eficient în scris, în discuții și prezentări. Se așteaptă aptitudini de bază IT, cum ar fi procesarea de cuvinte, e-mail și Internet.

Limba engleză cerințe:

 • Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, ai nevoie de un rezultat global al testului IELTS de 6,5, inclusiv un minim de 6,0 în toate sub-testele. Se vor lua în considerare premii echivalente (de exemplu, Testul de engleză al lui Pearson, Cambridge Certificate of Advanced English, City & Guilds International ESOL 8984 sau testul TOEFL-IBT de competență engleză).

Ofertele se bazează pe o combinație de calificări sau clase anticipate, declarația personală și referințele solicitantului.

Taxe

 • Full-time: 14.500 de lire sterline
 • International (non-UE): 16.500 £

Taxele sunt supuse indexării

aplica

Cererile pentru anul universitar 2020/2021 se vor deschide în octombrie 2019. Termenul limită de depunere a cererilor iunie 2020 .

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry- ... Citeste mai mult

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry-led courses ensure you’re getting the skills that employers are looking for, while our smaller class sizes give you the space to explore big ideas. Citește mai puţin