Kalinga University a fost concepută ca un centru de excelență academică. Campiașul de 30 de acri wi-fi a fost proiectat cu atenție pentru a se conforma standardelor mondiale. Blocul Academic este complet aer condiționat și cuprinde spații de birouri pentru membrii facultății, laboratoare informatice, săli de clasă cu cele mai recente facilități audio-vizuale și un auditoriu bine echipat. Blocurile rezidențiale ale studenților le oferă studenților și asigurându-se că studenții dispun de facilități de clasă mondială din camere spațioase dotate cu conexiune la internet, săli de recreere și săli de lectură. Sălile de mese oferă o gamă de bucătării de sănătate pregătite igienic pentru a răspunde cerințelor studenților. Complet fără poluare, campusul se mândrește cu trotuare cu arbori, peluze spațioase, terenuri de joc etc. Universitatea oferă o ambianță perfectă pentru predare, învățare și cercetare. Infrastructura de clasă mondială include un salon modern, o bibliotecă bine aprovizionată și un centru de informare care funcționează non-stop, sală de mese executive / mizerie, cantină, servicii bancare și poștale.

Universitatea dispune de pensiuni separate pentru studenții cursanți și studenți postuniversitari. Separate Băi și fete pensiuni sunt situate în imediata apropiere a campusului. Securitatea studenților și igiena la mizerie au fost aspecte importante. Conectivitate la internet de 24 de ore este disponibilă în fiecare cameră a căminului cu viteză mare de bandă largă.

Specializarea pentru MBA (Selectați oricare două)

 • Marketing,
 • Resurse umane,
 • Finanţa,
 • E-Commerce ,
 • Marketing digital,
 • Managementul Spitalelor,
 • Afaceri internationale,
 • Bancar
 • Economie
 • Relatii Internationale
 • Relatii publice,
 • Managementul global

Eligibilitate

 • Absolvire

Adăugarea valorii KU

În lumea competitivă a zilelor noastre, fiecare decizie pe care o faceți are un efect asupra carierei dvs. Înțelegem critica oportunității și pregătim candidații cu cea mai mare încredere pentru a le face câștigători. În zilele noastre, companiile încearcă să-și aleagă un candidat. Știm lacunele dintre întrebările intervievatorilor și cele obținute de la candidați și sunt capabili să umple aceste lacune cu programele noastre intensive care includ:

 • Program de stagii pe termen scurt bazat pe oportunități de afaceri
 • (Opțional) Programul de certificare pe cursul de aplicare a computerului personal în asociere cu First Edu India Ltd.
 • Instruire
 • Coaching pentru studenții MBA în domeniul bancar și alte examene competitive.
 • Soft Skill gratuit

Integrarea industriei

Integrarea în industrie este un proces de integrare a curriculum-ului academic cu cerințele din industrie, ceea ce face ca produsul final să fie o contribuție utilă pentru industrie. Integrarea în industrie este un aspect unic al programelor noastre, care nu doar diferențiază programele noastre de toate celelalte, ci este benefic atât pentru student, cât și pentru industrie.

Setarea de calificare a managementului TRADITIONAL constă în predarea în clasă, teste, dezvoltarea personalității

Din contră, în sistemul de învățământ integrat al industriei, un elev, după ce a învățat conceptul de management de bază, preia formarea într-o industrie a specializării sale dorite ca angajat obișnuit sub îndrumarea unui ghid de institut intern

Rezultatul net este o integrare perfectă a învățării în clasă cu performanța la locul de muncă. Este o situație de câștig-câștig atât pentru student, cât și pentru industrie. Un student nu se adresează industriei numai cu diplomă sau diplomă, ci cu experiență relevantă. Ele sunt, de asemenea, în situația de a solicita salarii mai mari decât calificările lor tradiționale. Organizația primește un management calificat, instruit

Partenerii noștri de plasare

Suzuki, Tata, Dabur, Eicher, NIIT, Wipro, HCL, L

Formular

Candidații pot aplica pe formularul pre-tipărit atașat la prospect sau pot descărca de pe site-ul nostru www.Kalingauniversity.org sau pot fi colectați de la recepție prin plata Rs. 500 / - în numerar sau prin proiectul de cerere în favoarea Kalinga University din Kalinga University plătibil la Raipur Formularul descărcat va fi acceptat numai cu Rs. 500 / - numerar sau proiect de cerere, după cum sa menționat mai sus.

Certificate

Formularul de candidatură trebuie să fie atașat la fotocopia legalizată sau atestată (de la ofițerul Gazetar) a tuturor certificatelor de eligibilitate, după cum urmează:

 • Pentru programele Under Graduate Copia cărților X, XII Mark
 • Pentru programele postuniversitare Copie după X, XII, Certificat de absolvire (toate cele 3 ani Marksheet, grad / provizoriu)

Depunerea taxei

Candidații selectați vor trebui să depună taxa în termen de zece zile lucrătoare de la data declarării listei de candidați cu succes. În cazul în care taxa nu este depusă în termenul stabilit, pretenția studentului la admitere expiră

La momentul depunerii taxelor, studenții trebuie să depună certificatele originale la departamentul de admitere / administrare

Carcase care trebuie atașate cu formularele completate:

 • Fotocopiile autocontestate care susțin cadre universitare și dovezi ale angajării, candidații care desfășoară activități independente trebuie să anexeze documentul relevant ca dovadă a experienței de muncă pentru organizația lor.
 • Candidații trebuie să prezinte originalele tuturor documentelor în momentul interviului personal, precum și în momentul admiterii, dacă sunt selectate

Calendar academic

Calendarul universitar al Kalinga University va fi urmat pentru toate aspectele academice și de examinare.

Disciplina

Studenții programului vor fi guvernați de regulile Universității în ceea ce privește participarea minimă, evaluarea pentru acordarea certificatului de diplomă. Studentul trebuie să respecte statutele, ordonanțele, regulile și regulamentele universității care sunt în vigoare din când în când. Aceștia acordă respectul cuvenit cadrelor didactice și personalului universității și își manifestă comportamentul decent și cordial față de ceilalți studenți.

Program predat în:
 • Engleză
Kalinga University
Ultima actualizare Ianuarie 28, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2020
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
11,000 USD
Taxele de școlarizare pe întreaga durată a cursului cu 2 pensiuni comune
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2020
Termen limită de aplicare

Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date