Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru

În cazul în care obiectivul dvs. este în mișcare cariera dvs. și progresul personal la noi culmi, programul nostru de MBA este pentru tine. Adventist University of Africa oferă un program de MBA pentru profesioniștii care lucrează și studenții cu normă întreagă. Programul nostru de MBA este despre gândirea proaspătă, conducerea inovatoare, administrarea, impactul pozitiv, responsabilitatea socială, valorile spirituale și etice pentru a echilibra competențele profesionale. Astfel, programul MBA subliniază trei dintre cele mai fundamentale aspecte ale managementului: gândirea strategică, eficacitatea funcțională și luarea eficientă a deciziilor pe baza datelor cantitative și calitative. Fiecare curs în program oferă oportunități de a dezvolta abilități de luare a deciziilor în situații practice.

Curriculum-ul nostru

Secvența curriculum-ului este elaborată cu atenție pentru a crea clase atât fundamentate în teoria tradițională a managementului, cât și relevante pentru problemele și tendințele cu care se confruntă astăzi conducerea organizațională. Oferă o secvență integrată de cursuri care promovează înțelegerea întregii organizații, mai degrabă decât metoda tradițională, specifică disciplinei. Mai mult, livrarea cursului oferă flexibilitate, comoditate și acces ușor, care permit studenților să urmeze cursuri de oriunde s-ar afla. Tehnologia informației este parte integrantă a livrării fiecărui curs, inclusiv livrarea de materiale de conținut, sarcini studențești și comunicarea cu studenții.

Specializări MBA

Un program de studiu poate fi selectat în următoarele domenii:

 • Contabilitate
 • administrare
 • Sisteme de informare
 • Finanţa
 • Managementul sănătății

De ce să vă alăturați programului AUA de MBA?

 • AUA este o universitate autorizată;
 • Programul nostru on-line oferă flexibilitate, confort și acces ușor, care vă permite să luați cursuri de oriunde vă aflați;
 • AUA este o universitate modernă întărită de diversitate și dedicată calității și excelenței;
 • AUA are o facultate internațională bine calificată și dedicată, cu o bogată experiență în afaceri și cercetare;
 • AUA oferă educație bazată pe valoare, care îi pregătește pe absolvenți să fie responsabili din punct de vedere social și din punct de vedere etic;
 • Clasele noastre interactive îi ajută pe elevi să învețe de la cariera și experiențele de muncă ale celorlalți;
 • Programul nostru oferă seminarii de perfecționare profesională și excursii în teren pentru a vă lustrui leadership-ul și abilitățile manageriale.

MBA regulat

Dacă cariera dvs. nu se mișcă destul de repede sau nu vă duce în direcția corectă, este timpul să începeți să vă creați propriile oportunități. MBA regulat este conceput pentru persoanele fizice care doresc mediul dinamic de un full-time MBA și flexibilitatea de a-și continua carierele lor actuale. Elevii au, în general, o clasă de la 5:30 - 8:30 de luni până joi, cu câteva sesiuni de duminică. Programul poate fi finalizat în termen de 18-24 luni.

MBA Cohort

Acest format unic de cohortă este destinat persoanelor fizice din sectoarele corporative, publice și non-profit ale căror programe ocupate nu le pot permite să ia cursuri de seară sau de weekend. În mod obișnuit, cursurile sunt livrate în termen de 11 săptămâni de ore intensive de peste doi ani. Programul reunește o secțiune transversală remarcabilă a profesioniștilor de nivel înalt din diferite părți ale Africii, făcând MBA Cohort mult mai bogată și construind conexiuni pe tot parcursul vieții. Acest lucru este mai potrivit pentru lucrătorii care sunt sponsorizați și sprijiniți de organizațiile lor din cauza factorului de timp. Pentru a se adapta programelor variate pentru un corp de student divers, AUA oferă trei programe de cohortă MBA în fiecare an în campusul nostru central (Kenya) și campusurile de extindere din Ghana (Valley View University) și Africa de Sud (Colegiul Helderberg).

Cerințe de admitere

 • Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de prim rang de la o universitate recunoscută cu o medie minimă de 3,0 grade (pe o scală de 4,0 puncte) sau echivalentul acesteia. Solicitanții ale căror AAP se situează sub 3,0 vor fi evaluați și li se va acorda admitere provizorie și vor fi monitorizați pentru a se asigura că aceștia mențin o AAP minimă de 3,00 pentru primele două semestre.
 • În plus, solicitanții trebuie să aibă cel puțin doi ani de experiență postuniversitară în muncă.
 • De asemenea, se așteaptă ca solicitanții să solicite foștilor universități și / sau organizațiilor angajatoare să depună două scrisori de recomandări (aptitudini și caractere) direct la Oficiul de admitere al AUA.

Formularele de cerere pot fi descărcate de pe site-ul nostru (www.aua.ac.ke), completate și trimise prin poștă la Biroul Registratorului, Adventist University of Africa , Bag-ul privat 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenya.

Admiterea la programul MBA este în întregime pe merit. Obiectivul criteriilor de admitere este de a selecta persoane care și-au demonstrat angajamentul față de creșterea personală și profesională.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Adventist University of Africa (AUA) is dedicated to its mission of developing and shaping leaders for Africa and beyond. Responsible and ethical leadership is one of the most critical factors for the ... Citeste mai mult

Adventist University of Africa (AUA) is dedicated to its mission of developing and shaping leaders for Africa and beyond. Responsible and ethical leadership is one of the most critical factors for the transformation of Africa. Citește mai puţin