Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Despre

Master of Business Administration program la Universitatea Al Akhawayn este conceput pentru a vă ajuta să atingeți obiectivul de a deveni un manager de succes sau lider în economia globală. Cursurile din cadrul programului vă vor extinde cunoștințele și abilitățile generale în domeniul larg de administrare a afacerilor și vă vor oferi, de asemenea, posibilitatea de a cunoaște mai profund într-un domeniu de specializare. Dacă aveți deja o fundație academică în afaceri, atunci puteți finaliza programul MBA în trei semestre. Programul MBA include cursuri de bază, cursuri de concentrare și proiectul final.

Rezultatele învățării vizate

Elevii absolvenți cu Master of Business Administration ar trebui să poată:

  • Aplică instrumente, tehnici și analize de luare a deciziilor cu scopul de a face recomandări manageriale solide;
  • Comunicați profesional și lucrați eficient în cadrul unei echipe diverse;
  • Gestionează comportamentele de grup și individuale în organizații;
  • Aplicați cel mai adecvat stil de conducere necesar pentru rezolvarea problemelor complexe de afaceri;
  • Abordează dilemele etice într-o manieră responsabilă social;
  • Evaluați și creați strategii creative de afaceri care iau în considerare perspectivele locale și globale

Cerințe de timp MBA

Dacă aveți deja o fundație academică în afaceri, atunci puteți finaliza programul MBA în trei semestre. Programul MBA include cursuri de bază, cursuri de concentrare și proiectul final. În cazul în care gradul dvs. de licență nu a inclus un fond academic academic în afaceri, atunci este posibil să vi se solicite să completeze unul sau mai multe cursuri de fundație specifice înainte de înscrierea la cursurile de absolvent.

Dacă vi se cere să luați unul sau mai multe cursuri de fundație, atunci experiența programului de MBA va fi extinsă cu câte unul sau două semestre în funcție de numărul real de cursuri de fundație necesare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Inaugurated in 1995 by His Majesty King Hassan II and Crown Prince Abdallah bin Abdel-Aziz of Saudi Arabia, Al Akhawayn University redefines the classic American liberal arts educational experience at ... Citeste mai mult

Inaugurated in 1995 by His Majesty King Hassan II and Crown Prince Abdallah bin Abdel-Aziz of Saudi Arabia, Al Akhawayn University redefines the classic American liberal arts educational experience at an affordable price on an architecturally stunning modern campus amidst the beauty of Morocco's Middle Atlas Mountains. Citește mai puţin