Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Fiecare generație de studenți de afaceri se confruntă cu noi obstacole și provocări. De aceea, programul MBA Webster atrage oameni dintr-o varietate de industrii și cultură și folosește această diversitate în oportunități educaționale unice.

Gradul de MBA Webster Leiden Campus este un brand recunoscut care semnifică un nivel înalt de specialitate de conducere și de formare în management într-o lume multiculturală. De fapt, nu veți învăța trucurile comerțului, veți învăța comerțul.

Vă veți aprofunda în probleme serioase în timp util relevante în lumea afacerilor actuale și veți învăța cum să vă pregătiți pentru ele. Vi se va cere să studiați conducerea și apoi să o demonstrați.

Programul oferă instruire pentru studenții interesați să înțeleagă natura de lucru a afacerii într-un mediu competitiv. Cursurile din programul MBA integrează informații și teorii din diverse discipline, inclusiv contabilitate, economie, finanțe, marketing, operațiuni de producție și management strategic. Obiectivul acestui program este de a dezvolta studenții în manageri de afaceri cu educație largă, care înțeleg natura afacerii, cu instrumentele și tehnicile aplicabile unei largi varietăți de situații de afaceri.

Master of Business Administration la Webster University este acreditat de ACBSP ( Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri ).

Rezultatele învățării

 • Elevii vor demonstra cunoștințe de bază în fiecare dintre domeniile funcționale primare ale afacerii.
 • Elevii vor putea să rezolve probleme de afaceri semi-structurate.
 • Elevii vor putea să rezolve problemele de afaceri nestructurate.

Curriculum-ul programului

Gradul de MBA necesită finalizarea a 30 de ore de credit din programa de bază MBA și 6 ore de credit de electivi. Studenții pot alege să completeze un accent cu cursuri de specialitate suplimentare într-o varietate de domenii online, în plus față de cursurile lor de MBA.

Cursuri de bază:

 • Marketing MRKT 5000
 • MNGT 5590 Comportament organizatoric
 • BUSN 5760 Statistici de afaceri aplicate
 • FINC 5000 Finanțe
 • FINC 5880 Advanced Corporate Finance
 • BUSN 6070 Contabilitate de gestiune
 • BUSN 6110 Operațiuni și Management de proiect
 • BUSN 6120 Economie managerială
 • BUSN 6200 Strategie și concurență

Rezultatele programului

Absolvenții noștri se bucură de cariere în companii precum Abn Amro, AkzoNobel, Agenția Spațială Europeană, Heineken, Shell, Philips, Samsung, TomTom, Rabobank și multe altele. Webster îmbunătățește talentul antreprenorial de care numeroasele activități de succes ale absolvenților noștri sunt o mărturie.

Salariu mediu de manager financiar în Olanda: 67.699 EUR *

Cerințe de admitere

La Universitatea Webster căutăm indivizi cu potențial ridicat, cu o mentalitate globală, care nu sunt doar motivați să reușească academic, ci și să prospere în societate. Suntem mândri să primim studenți din diferite țări și medii, cu convingerea că îmbrățișarea unei asemenea diversități nu poate contribui decât la dezvoltarea lor generală și să-și îmbunătățească experiențele atât în interiorul cât și în afara clasei. Consiliul de admitere examinează cu atenție fiecare cerere pentru a decide cui i se va oferi un plasament.

Absolvenți Solicitanți

Formularul de candidatură: Procesul începe cu prezentarea formularului de solicitare online și plata taxei de depunere a cererii. Taxa de înscriere poate fi plătită prin card de credit. Solicitanții trebuie să încarce un număr de elemente suplimentare pentru a-și susține cererea. Acestea sunt enumerate mai jos.

Elemente complementare: După primirea formularului de înscriere, veți putea să încărcați următoarele documente rămase în aplicația dvs.:

 • Copia unui CV recent sau a unui CV
 • Scrisoare de motivare (o pagină) care precizează motivul pentru care dorești să urmezi programul și cum se leagă de cariera ta sau de obiectivele profesionale viitoare
 • Două scrisori de recomandare
 • Copiile certificate ale transcrierilor
 • Scoruri TOEFL 550/80 sau IETLS 6.5 sau Test de engleză cu parolă (6.5)
 • Documente financiare

De ce Webster Leiden Campus?

Webster Leiden Campus a fost fondat în 1983 și de atunci am avut peste 2.000 de studenți din peste 50 de țări. Suntem singurul institut pentru învățământ superior care oferă diplome acreditate americane în Olanda, cu cinci școli și colegii care includ arte și științe, afaceri și tehnologie, comunicații, educație și arte plastice.

Misiunea noastră este îndrăzneață și potrivită pentru aceste vremuri: Universitatea Webster, o instituție la nivel mondial, asigurând experiențe de învățare de înaltă calitate, care transformă studenții pentru cetățenie globală și excelență individuală.

Motivele principale de a studia în campusul Webster Leiden

Dacă intenționați să studiați o diplomă americană în străinătate, aici sunt principalele motive pentru care ar trebui să alegeți Webster Leiden Campus ca destinație de studiu.

 • Studiu în inima Europei
  • Situat în inima Olandei, vecinii noștri din campusul Leiden, Haga și Amsterdam, găzduiesc multe organizații și afaceri cu o forță de muncă și o clientelă diversă și internațională. Locația noastră strategică și acoperirea globală atrag o rețea de facultăți de nivel mondial, adesea provenind direct din aceleași companii și organizații internaționale, care oferă studenților noștri o experiență de învățare unică, în care cunoștințele academice profunde sunt combinate cu expertiză profesională .

 • Educația americană în Europa
  • Webster Leiden este singura universitate care facilitează capacitatea de a obține o educație și acreditare americană în Olanda.

 • Structura de grad flexibil
  • Structura de grad flexibilă Webster promovează profunzimea academică și lățimea intelectuală, încurajându-vă să explorați diverse interese. Aproximativ jumătate din cursurile dvs. vor fi concentrate asupra domeniului principal de studiu. Cursurile rămase pot fi alocate unui al doilea major, accent, minor sau certificat.

© Webster Leiden Campus - Universitatea Webster SUA

 • Este accesibil
  • În comparație cu alte destinații europene, precum Regatul Unit, Olanda este un loc accesibil pentru a câștiga o diplomă. Costul vieții este semnificativ mai mic în „orașele universitare” precum Leiden, în special în comparație cu ceea ce veți găsi în Londra sau Paris. NS, compania națională de trenuri din țară, oferă, de asemenea, bilete cu reduceri puternice pentru studenți prin programul său OV-Chipkaart. Pe lângă numeroasele reduceri ale studenților oferite de restaurante, teatre și alte afaceri, a trăi fără mașină nu este doar o opțiune, ci este un mod de viață. Este mult mai ușor să vă deplasați cu trenul sau cu bicicleta.

© Webster Leiden Campus - Universitatea Webster SUA

 • Anul de orientare „Zoekjaar” pentru absolvenți
  • După absolvirea de Webster, o lume de oportunități interesante vă va deveni disponibil. „Anul de orientare pentru absolvenții care caută un loc de muncă” este un permis de ședere menit să păstreze talent străin pe piața muncii olandeză. Aveți până la trei ani după absolvire pentru a solicita acest permis de ședere de un an.

© Webster Leiden Campus - Universitatea Webster SUA

 • Serviciul de carieră
  • Centrul de carieră al Universității Webster își propune să ofere studenților posibilitatea de a-și prezenta cele mai bune dintre ele atunci când solicită stagii sau locuri de muncă. Misiunea Centrului de carieră este de a-i educa pe studenții noștri despre procesul de dezvoltare a carierei și despre opțiunile industriei, împuternicindu-i să ia decizii informate despre carieră. În plus, ne propunem să pregătim studenții noștri pentru învățare experiențială (de exemplu, stagii și servicii comunitare), ocuparea forței de muncă și educație ulterioară și să conectăm organizații cu talentul nostru divers al studenților.

© Webster Leiden Campus - Universitatea Webster SUA

 • Recunoașterea globală a Universității Webster
  • Universitatea Webster continuă să fie clasată în topul categoriei de Universități Regionale - Midwest din SUA Știri 2020 și Raport Mondial Cele mai bune colegii
  • Programele de studiu în străinătate s-au clasat în primele 2 procente din 1.500 de colegii și universități examinate în ediția 2019 a „Cele mai bune colegii din America” din US News & World Report
  • Forbes "America's Top Colegii" 2018 și recunoscut printre cei mai buni din țară pentru programe de studii în străinătate
  • TheBestSchools.org a recunoscut Webster pentru a fi printre cele mai bune programe de master online

Locație

Webster University Leiden
Boommarkt 1, 2311 EA Leiden, Olanda
Provincia: Olanda de Sud
Telefon: +31 71 516 8000
E-mail: WLinquiry@gus.global
Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Citește mai puţin
Leiden , Shanghai , Geneva , Beijing , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin