Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Programe de absolvire în Colegiul de Administrare a Afacerilor

Conectați-vă, realizați și avansați-vă cariera cu programe de absolvire clasate la nivel național și acreditate în afaceri care se potrivesc vieții voastre.

De ce Akron?

Indiferent dacă urmați o nouă cale de carieră sau o progresați pe cea în care vă aflați în prezent, College of Business Administration (CBA) vă va pregăti pentru provocările economiei globale și vă va ajuta să ieșiți în evidență pe o piață în creștere și în schimbare.

Conectați-vă cu persoane talentate din întreaga lume, construiți-vă și accentuați abilitățile profesionale și atingeți-vă obiectivele, toate la un preț accesibil.

Aflați mai multe aici!

Programe de absolvire

Programe clasificate la nivel național și acreditate care se potrivesc vieții voastre.

O diplomă absolvită de la College of Business Administration (CBA) este una dintre cele mai bune metode de a vă pregăti pentru provocările economiei globale, indiferent dacă aveți o diplomă universitară în afaceri sau într-o altă disciplină. Oferim programe de seară flexibile, locații convenabile, un corp de studenți diversificat și o facultate expertă, accesibilă, expertă, care se concentrează pe instruirea studenților. Programul absolvent CBA oferă programe de absolvire de înaltă calitate, care sunt clasificate și acreditate la nivel național. Citiți mai multe despre acest lucru aici .

Obțineți o perspectivă strategică și integratoare

La CBA, studenții raportează că au câștigat:

 • Abilități de luare a deciziilor etice,
 • Perspective strategice, integrative multidisciplinare,
 • Gândire critică, abilități analitice și de luare a deciziilor,
 • Abilități inovatoare și creative mai puternice și
 • Confort cu schimbare.

Vino la o școală absolventă care se potrivește atât aspirațiilor tale, cât și vieții ocupate.

Alătură-ne la Universitatea din Akron

Calitatea academică

Facultate de nivel mondial. Recunoaștere pentru excelență.

Colegiul de Administrare a Afacerilor de la Universitatea din Akron este clasat drept Top 50 Business School de către Bloomberg BusinessWeek.

Deținem cel mai înalt nivel de acreditare a școlilor de afaceri de către AACSB International, suntem unul de doar 3 la sută la nivel mondial care deține această denumire.

Facultatea noastră respectată sunt experți cu experiență din lumea reală. Cercetările lor sunt publicate în reviste de top și demonstrează în fiecare zi o pasiune pentru învățarea și succesul elevilor.

Master of Business Administration (MBA)

Programul Master of Business Administration (MBA) de la College of Business Administration (MBA) îi ajută pe studenți să se pregătească să facă diferența în orice organizație. Prin finalizarea activității absolvite în afaceri, veți fi pregătiți să înțelegeți cauzele și efectele asupra funcțiilor de afaceri și să gestionați incertitudinile pieței. Programul nostru de MBA este structurat astfel încât studenții să ia o serie de cursuri generale pe discipline de afaceri, apoi să se concentreze pe o zonă de interes, prin concentrări MBA relevante pentru piață. Concentrațiile noastre includ:

 • Finanţa
 • Inovație tehnologică globală
 • Interdisciplinar
 • administrare
 • Managementul riscului și asigurări
 • Marketing strategic
 • Managementul lanțului de aprovizionare

MBA flexibil interdisciplinar - revizuit pentru toamna 2020

Acest MBA Interdisciplinar permite studenților flexibilitatea de a-și personaliza electivele. Studenții pot să aleagă selectivi electivi pentru a adăuga cursuri pentru a se potrivi obiectivelor lor și pot fi în afara activității. Cursurile absolvente pot fi selectate dintre toate departamentele CBA, alte colegii din campus sau transferate de la o altă universitate. Cursurile de transfer trebuie să se încadreze în termenul de șase ani pentru finalizarea programului.

Formatul cursului și opțiunile de programare

Formate flexibile de curs MBA includ cursuri 100% online sau cursuri hibride, care oferă o combinație de muncă online și personală.

 • Pentru a finaliza gradul, studenții se pot înscrie în normă întreagă sau part-time și pot alege o combinație de clase online și hibride SAU aleg să se înscrie doar la cursuri online sau hibride.
 • Majoritatea claselor sunt oferite în orice format, cel puțin o dată pe an. Studenții part-time care aleg doar online sau o opțiune hibridă pot dura doi-trei ani pentru a finaliza programul în funcție de selecțiile de curs.
 • Clasele sunt oferite în general în sesiuni de opt săptămâni înapoi. Acest lucru permite profesioniștilor care lucrează să se concentreze pe o clasă la un moment dat și să completeze încă șase credite într-un semestru. Elevii pot lua mai multe clase în fiecare sesiune, dacă preferă.
 • Cursurile hibride se întâlnesc o seară pe săptămână, de luni până joi, de la 6 la 8:30 cu cursuri suplimentare făcute online.
 • Câteva cursuri de concentrare sunt încă oferite într-o sesiune de 15 săptămâni. Majoritatea cursurilor vor fi transformate într-un program hibrid de 8 săptămâni.
 • Fiecare dintre cele trei clase profesionale cu un credit este oferită în una sau două sesiuni de clasă sâmbăta fiecărui semestru.

Nu aveți nevoie de o diplomă de afaceri universitară pentru a urma un MBA!

Sâmbătă Programul MBA

Completează un MBA în doi ani care participă la ore în fiecare altă sâmbătă

Următoarea noastră cohortă va fi oferită în august 2020, în campusul nostru principal din centrul Akron. Termenul limită pentru depunerea cererii va fi 1 august 2020.

Colegiul de Administrare a Afacerilor (CBA) face posibilă pentru profesioniștii din afara Akron să finalizeze o diplomă de absolvire în doi ani. Studenții iau cursuri predate de aceeași facultate de experți, care fac parte din MBA-ul nostru extrem de part-time (clasament național.) În plus, Universitatea din Akron oferă una dintre cele mai accesibile tarife de școlarizare în nord-estul Ohio pentru un MBA acreditat de AACSB.

Saturday MBA este un program bazat pe cohorte, în care un grup de studenți începe în același timp și completează programul împreună participând la sesiunile de sâmbătă. Acest format oferă un mediu de echipă care să conducă la învățare.

Caracteristicile programului includ:

 • Clasele se întâlnesc în fiecare sâmbătă, de la 8 dimineața până la 17:30
 • Studenții iau trei cursuri în fiecare semestru, unul câte unul, pentru a-și completa gradul în șase semestre, inclusiv veri.
 • Elevii țin un curs la rând peste 3-4 ședințe de sâmbătă.
 • Toți studenții sunt înscriși în Concentrația Interdisciplinară de MBA, care constă din trei cursuri elective aprobate de directorul de programe de absolvire pentru a oferi studenților conținut relevant pentru piață.
 • Fiecare student finalizează un proiect aplicându-și cunoștințele și abilitățile pe o zonă de interes personal și / sau în carieră sau participă la un studiu în străinătate.
 • Pentru confortul studentului, programul clasei este stabilit în avans, iar personalul nostru se ocupă de toate nevoile de înregistrare a cursului.
 • Ocazional, directorii de afaceri locale organizează sesiuni informale de întrebare și răspuns pentru studenții MBA sâmbătă.
 • Pranzul este oferit în timpul ședințelor la fața locului.
 • Parcare liberă.

Taxe și taxe

 • Rata totală de program de 33.000 USD, împărțită în plăți semestriale

Se pot aplica taxe suplimentare pentru rezidenții non-Ohio.

Datele de începere

 • Toamna - august: 8/24/2020
 • Primăvara - Ianuarie: 1/11/2021
 • Intersesiile de vară și 8 săptămâna 1: 17/05/2021
 • Vara 5 săptămâna 1 și 8 săptămâna 2: 6/7/2021
 • Vara 5 săptămâna 2: 12.07.2021

NOTĂ: Vara are mai mulți termeni: Majoritatea cursurilor de vară sunt oferite online. Astfel, studenții internaționali care doresc să înceapă vara ar putea lua acele clase online înainte de a veni în Statele Unite pentru semestrul toamna. Cerințele ICE din SUA se așteaptă ca studenții internaționali să ia cursuri în persoană în primul semestru în Statele Unite, care nu pot fi făcute la UA vara.

Aplicați aici: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Citeste mai mult

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited