Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Indiferent dacă vă aflați în campusul nostru minunat sau în centrul orașului Philadelphia, în centrul nostru de centru, vă oferim 3 opțiuni de program diferite care oferă o flexibilitate excepțională și excelență accesibilă.

Elevii pot finaliza MBA Fast-Track în doar un an sau își pot termina MBA-ul în ritm propriu cu Professional MBA. Un Certificat De Absolvent de Management vă poate oferi un avantaj competitiv pe piața muncii și în doar 8 luni.

Opțiuni MBA

 • MBA de la Bloomsburg University
 • MBA în centrul orașului Philadelphia

Acest program de MBA acreditat de AACSB se concentrează pe dezvoltarea abilităților de conducere și oferă managerilor de competență teoretică, analitice și operaționale nevoia de a răspunde provocărilor legate de gestionarea resurselor umane și materiale în medii dinamice, competitive.

 • Acreditarea AACSB - standardul de aur pentru programele MBA. Acreditarea AACSB este semnul distinctiv al excelenței în educația în afaceri și a fost câștigată de mai puțin de cinci procente din programele de afaceri din lume.
 • Dezvoltarea conducerii - dezvoltați capacitățile de lider care să vă completeze experiența de lucru și să vă începeți cariera.
 • Real World Application - programul pune accentul pe exerciții experimentale, studii de caz, proiecte aplicate și stagii, care permit studenților să treacă ușor între lumea afacerilor și studiile lor.
 • Valoare - Soluția dvs. MBA: AACSB / Tuition = Cea mai bună valoare pentru banii dvs.!

MBA la nivel de comunicații strategice

BU este cea de-a 16-a școală de afaceri acreditată din țară care oferă cursuri strategice de comunicare la nivel de MBA ca parte a curriculum-ului MBA.

Acest program îi ajută pe studenți să dezvolte - capacitatea de a comunica părților strategice, planurilor și operațiunilor părțile interesate din organizație - în moduri care îmbunătățesc fluxurile de comunicare și eficiența operațională. Elevii cu aceste abilități vor avea un avantaj distinct atunci când intră pe locul de muncă,

MBA meu

Există un proces de admitere în circulație, deci cererile sunt acceptate pe tot parcursul anului. Elevii pot fi admiși să înceapă în semestrele de toamnă, de primăvară sau de vară. Programul admite studenții pe baza unei evaluări a performanțelor academice anterioare, aptitudini pentru studii avansate, realizări profesionale și motivația de a reuși. Aplicațiile complete includ următoarele elemente:

 • Transcrierile oficiale de la o instituție academică acreditată care indică un grad de bacalaureat obținut.
 • Trebuie furnizate transcrieri oficiale de la toate instituțiile în care solicitantul a obținut o diplomă de licență sau de licență pentru absolvenți. Gradele obținute din universități din afara Statelor Unite vor fi judecate individual
 • Trei scrisori de recomandare
 • Un CV curent
 • GMAT sau GRE: derogări disponibile pe baza experienței academice și / sau profesionale
 • O declarație privind obiectivele carierei

Solicitanții internaționali, a căror limbă maternă nu este limba engleză, trebuie să ofere un scor oficial de testare a limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) în cursul anului precedent, precum și dovezi actuale privind capacitatea financiară. Aplicațiile internaționale trebuie să fie complete cu cel puțin patru luni înainte de începerea semestrului de aplicare. Este necesară traducerea transcriptelor într-o GPA pe o scară 4.0.

Grupul MBA preia conducerea la margine

Allison Hartzell nu a mers niciodată la camping, nici măcar la cele mai simple drumeții. Deci, de ce să nu faceți prima dvs. adevărată aventură în aer liber să ajungeți la cel mai înalt vârf de munte din nord-estul Statelor Unite. Ea a facut.

"Ei bine, nu eram foarte sigur la ce sa ma astept", spune Hartzell '17, absolvent de management de afaceri si student la Master of Business Administration la Bloomsburg University .

Dezvoltarea abilităților de conducere este inima programului MBA al BU, oferind managerilor teoreticieni, analitici și operaționali necesari pentru a răspunde provocărilor de a gestiona resurse umane și materiale în medii dinamice, competitive.

"Mi-am dat seama că pot să-mi împing trupul și mintea mult mai mult decât am crezut și pot să fac tot ce mi-am propus ", a spus Hartzell. "Nu m-am gândit la o modalitate mai bună de a învăța despre conducere decât de a ieși acolo și de ao face așa cum am făcut-o".

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... Citeste mai mult

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited