Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Nu numai că programul de masterat în administrarea afacerilor (MBA) de la IU Southeast este unul dintre cele mai bune din regiune, este unul dintre cele mai bune din țară! Noii noștri absolvenți de MBA au testat în TOP 1% în țară printre școlile de afaceri în conformitate cu un examen de evaluare ETS®️ pentru programe de MBA.

Oferind cel mai bun ROI din regiune, programul nostru MBA îi ajută pe profesioniștii din mediul de afaceri să își dezvolte cariera prin consolidarea cunoștințelor de afaceri, sporind capacitatea lor de a analiza alternativele de afaceri și deschizând ușile către cariere mai provocatoare și pline de satisfacții în domeniul afacerilor.

Du-te la ritmul tău

Programul nostru de MBA este conceput pentru profesioniștii care lucrează, cu programare și formate flexibile, două locații convenabile în New Albany și Jeffersonville și opțiuni accelerate prin MBA Your Way.

Ușor de adăugat un al doilea grad de afaceri

Luând doar șase cursuri suplimentare, studenții MBA pot obține, de asemenea, Master of Science în Strategic Finance (MSSF), pentru un set de abilități infinit comercializabil.

Cel mai bun ROI din regiune

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Indiana University Southeast, a regional campus of Indiana University, is a four-year, public, comprehensive university located in New Albany, Indiana, just across the Ohio River from Louisville, Kent ... Citeste mai mult

Indiana University Southeast, a regional campus of Indiana University, is a four-year, public, comprehensive university located in New Albany, Indiana, just across the Ohio River from Louisville, Kentucky. Founded in 1941, it provides high-quality educational programs and services that promote student learning and prepare students for productive citizenship in a diverse society, and that contribute to the intellectual, cultural, and economic development of our region. Our safe, walkable campus is just six miles from exciting downtown Louisville, which offers cultural excitement and a wealth of famed events, alongside opportunities for internships and post-graduation employment in Fortune 500 companies. Citește mai puţin