Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Obține MBA în doar peste un an

Obțineți diploma absolventă care vă oferă expertiza și libertatea de a vă deplasa în industrii, locații și departamente: un master în administrarea afacerilor. Southern New Hampshire University este mândră să ofere un MBA special conceput pentru nevoile de afaceri de astăzi. Acest program de înaltă calitate, care este oferit în timpul zilei în campusul nostru din Manchester, este unul dintre cele mai accesibile MBA din țară și poate fi finalizat în puțin peste un an pentru studenții cu studii în afaceri.

SNHU este mândru că vă oferă cel mai bun nivel de sprijin, indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți cariera actuală, să vă îmbunătățiți capacitatea de a schimba cariera sau să vă asigurați succesul propriei afaceri. Cursurile noastre de MBA prin proiectare se aplică cu ușurință provocărilor din lumea reală. Dezvoltă proiecte care să răspundă nevoilor afacerii tale, devenind în același timp un lider mai puternic și mai capabil.

concentraţii

Căutați un MBA specializat pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență pe o piață competitivă? Luați în considerare una dintre următoarele concentrații:

Analiza afacerilor

Se aprofundează în cele trei domenii majore ale analizei de afaceri: analiza descriptivă, analiza predictivă și analiza prescriptivă. Veți învăța cum să colectați și să interpretați datele de afaceri într-un mediu de foaie de calcul, să comunicați constatările părților interesate și să executați decizii strategice de afaceri. La finalizarea acestei piste de specialitate, veți dezvolta abilități care vă pot ajuta să vă pregătiți pentru roluri de analist de management, analist de cercetare operațională și analist de buget.

Finanţa

Expune studenții la provocările contemporane ale piețelor de capital, investițiilor și finanțelor corporative. Veți examina subiecte legate de activitățile bancare comerciale, finanțarea pe termen scurt, gestionarea riscurilor financiare și structura portofoliului. După absolvire, veți fi pregătiți pentru o serie de piste de carieră transindustriale, inclusiv bancare comerciale și de investiții, analize financiare și analize de management.

Marketing

Explorează strategii cheie de publicitate, branding și comunicare. Veți învăța cum să analizați comportamentul consumatorului, să dezvoltați obiective de marketing bazate pe date și să gestionați campaniile promoționale care inspiră acțiune. Acest program specializat vă poate ajuta să vă pregătiți pentru o varietate de roluri de conducere, inclusiv managementul mărcii, managementul produselor, relații publice, publicitate și managementul vânzărilor.

Management de proiect

Analizează procesele manageriale eficiente, inclusiv inițierea, planificarea, execuția și finalizarea cu succes a unui proiect. Veți acoperi subiecte, inclusiv domeniul de aplicare al proiectului, calendarul, costul, calitatea, riscul, resursele, comunicațiile și cele mai bune practici pentru a gestiona așteptările părților interesate. De asemenea, veți putea lua un curs care vă va ajuta să vă pregătiți pentru examenul Project Management Professional (PMP) ® - îmbunătățindu-vă vânzarea în forța de muncă.

Sportul de afaceri

Se concentrează pe concepte critice de afaceri și pe modul în care acestea se raportează la diferite aspecte ale industriei sportului. Veți afla detaliile licențierilor sportive și ale alianțelor strategice, marketingului și analizei media și de afaceri. După absolvire, veți avea o mai bună înțelegere a industriei, de la echipe, agenții și evenimente la analize, marketing, producție și sporturi intercolegiale și școlare.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Expanding the Boundaries of Higher Education Southern New Hampshire University is a private, nonprofit, accredited institution with more than 3,000 on campus students, over 135,000 online students and ... Citeste mai mult

Expanding the Boundaries of Higher Education Southern New Hampshire University is a private, nonprofit, accredited institution with more than 3,000 on campus students, over 135,000 online students and an alumni network of over 100,000, making it one of the fastest growing universities in the nation. Since its founding in 1932, the University has transformed from a school of accounting and secretarial science into an institution offering over 200 programs, from certificates to doctoral level degrees including business, education, liberal arts, social sciences and STEM. By reinventing higher education to fit the needs of today's students and workforce, SNHU ensures that students are keeping pace with new technologies and professional requirements. SNHU provides unparalleled support and service to help students achieve their dreams and transform their lives and the lives of those around them. SNHU is proud to offer you an exceptional student experience with nationally recognized academic programs. Citește mai puţin