Citește Descrierea Oficială

Programul nostru de MBA vă va dota cu abilități practice de conducere și cunoștințe avansate pentru a prospera în poziții de conducere.

Astăzi, economia orientată spre servicii prezintă managerilor o gamă formidabilă de produse noi, tehnologii în curs de dezvoltare și piețe emergente. Lumea globalizată promovează mai multe parteneriate internaționale și fuziuni decât oricând. Ne-am dezvoltat specializările pentru a face față schimbărilor în ceea ce privește modul în care și unde facem afaceri.

Vă vom ajuta să dezvoltați o înțelegere nuanțată a celor mai recente oportunități și provocări în mediul de afaceri global.

Curs de studiu

Cei mai mulți studenți finalizează programul nostru de 42 de credite în 2-3 ani cu un program cu fracțiune de normă. Oferim șapte domenii de specializare:

 • antreprenoriat
 • Contabilitate judiciară
 • Management general
 • Managementul resurselor umane
 • Managementul sănătății
 • Finanțarea afacerilor internaționale
 • Marketing

Toate specializările încep cu cursuri de bază care oferă o viziune largă asupra conceptelor de afaceri fundamentale. Elevii urmează apoi cursuri avansate în specializarea aleasă și termină cu un curs de capstone.

Oferim, de asemenea, un curs de pregătire profesională pentru absolvenți (600 GBP, 6 credite) pentru studenții care nu au absolvit cursuri de licență.

antreprenoriat

Specializarea în antreprenoriat oferă o fundație pentru antreprenor de succes examinând principalele concepte organizaționale și manageriale. Elevii descoperă noi modalități de combinare a resurselor, lansarea de proiecte solo și de întreprinderi majore, solicitarea de capital de risc și finanțarea îngerilor și strategizarea inițiativelor antreprenoriale.

Contabilitate judiciară

Specializarea în contabilitatea medico-legală ajută studenții să dezvolte abilitățile de bază necesare pentru a preveni, identifica și detecta frauda. Această diplomă orientată spre practicanți îi familiarizează pe studenți cu practicile de investigare, prevenire și raportare fundamentală pentru contabilitatea medico-legală.

Management general

Specializarea în managementul general pregătește studenții să gestioneze inițiativele de afaceri, organizaționale și culturale într-un mediu de afaceri global tot mai complex. Programul integrează teoriile, modelele și cele mai bune practici fundamentale din diverse discipline, inclusiv antropologia, psihologia și sociologia, pentru a dezvolta perspectivele globale ale studenților și înțelegerile practice privind gestionarea oamenilor și productivitatea în mediile globale.

Managementul resurselor umane

Specializarea în managementul resurselor umane pregătește studenții ca și colaboratori de afaceri printr-un curriculum integrat de afaceri și managementul resurselor umane. Această specializare dezvoltă managementul resurselor umane și abilitățile orientate spre afaceri asociate cu atingerea obiectivelor organizaționale și culturale.

Managementul sănătății

Specializarea în managementul sănătății oferă profesioniștilor un curriculum multidisciplinar care integrează concepte-cheie, modele și cele mai bune practici din mediul de afaceri, managementul sănătății și programele aliate. Programul se concentrează pe tendințele și aspectele legate de sănătate și sănătate publică, cum ar fi îngrijirea gestionată, legea și etica, managementul și economia, antreprenoriatul și marketingul.

Finanțarea afacerilor internaționale

Specializarea în finanțarea afacerilor internaționale este destinată studenților care doresc să studieze intensiv problemele de afaceri globale sau care își planifică o carieră în domenii precum comerțul internațional, întreprinderile internaționale sau finanțele internaționale. Această specializare oferă cunoștințe aprofundate ale diverselor discipline de afaceri, înțelegerea influențelor multiculturale în întreprinderile internaționale și conștientizarea problemelor etice într-o economie globală.

Marketing

Această specializare oferă cursuri de pregătire în teoria avansată a marketingului și creativitate, precum și cunoștințe de vârf în mediile digitale și sociale. Absolvenții sunt pregătiți să intre și să gestioneze departamentele de marketing, organizațiile antreprenoriale, precum și să se comercializeze pe piața de locuri de muncă în continuă schimbare.

Cursuri de bază

 • MBAN 601 - Contabilitate pentru managementul strategic și luarea deciziilor
 • MBAN 602 - Tehnologia informației pentru o gestionare eficientă
 • MBAN 603 - Marketing: branding și diferențiere
 • MSBN 604 - Gestionarea în noul mileniu
 • MSBN 605 - Etica în piața globală
 • MBAN 606 - Analiza cantitativă
 • MBAN 607 - Gestionarea schimbării
 • MBAN 608 - Finanțe managerială
 • MBAN 609 - Managementul capitalului uman în multiculturalități
Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare January 7, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 3 anii
Part time
Price
775 USD
- pe credit
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019