Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA de la UL Lafayette oferă studii superioare de înaltă calitate pentru studenții cu medii educaționale și profesionale variate. Programul nostru dezvoltă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a progresa în pozițiile actuale, pentru a vă califica pentru schimbări de carieră și pentru a reuși în poziții manageriale și de conducere în afaceri și societate.

Programul nostru de MBA este conceput pentru un student care lucrează cu normă întreagă și aproximativ 86% dintre studenții noștri continuă să lucreze în timp ce își câștigă diploma. Pe măsură ce îți completezi curriculum-ul, poți pune în practică ceea ce înveți în fiecare semestru, integrând considerații etice, dimensiuni internaționale, aplicații tehnologice și implicarea cu comunitatea de afaceri în activitatea ta actuală.

La UL Lafayette, puteți obține diploma de MBA într-un format tradițional semestru cu semestru sau vă puteți completa diploma în cursuri accelerate de 8 săptămâni, care sunt 100% online. Puteți să vă personalizați în continuare curriculum-ul alegând una dintre cele nouă concentrații care se potrivesc ambițiilor și intereselor dvs. personale.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

As a student in one of the country's best business schools, you can earn a degree with prestige and hone the skills you need to be a leader and a valuable employee in your career. Learn the complexiti ... Citeste mai mult

As a student in one of the country's best business schools, you can earn a degree with prestige and hone the skills you need to be a leader and a valuable employee in your career. Learn the complexities of economies, the detailed analysis of accounting, the strategies of marketing, and more. UL Lafayette's MBA program offers high-quality graduate education for students having varied educational and professional backgrounds. The program develops skills and knowledge necessary to progress in current positions, qualify for career changes, and progress in managerial and leadership positions in business and society. Citește mai puţin